Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 15
sorina_bz spune:
Saru-mana de cafea, Bubu!
Sa iti fie de bine "ieseala"!
Iris bea lp hipp, mi-e frica sa i-l schimb...i-am dat lapte Parmalat "prima crescita", cu canitza, sa vad daca l-ar accepta, si si-a facut greatzaaa....Asa ca o las ca pe ea, merg in continuare cu combinatie de formula 3 cu 4....ca asa, alergat, chinuit, macar bea spre 1 litru de lapte pe zi, ca mancare solida...in cele mai bune zile tot nu trece de 400g...
Ruxita....frumos cadou!
Ayanna...si, si??...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ayanna_xem spune:
Neataaaa...
Va invit si eu la un sfintisor cald cu miere si nuca, iar eu ma bag la un cafeu maaaaaaare...iau si de la Sorina si de la Bubu, ca am avut noapte sexy...(nu detaliez...dar mare parte din fresh-presh-ul din dimineata asta se datoreaza lu' fii-mea, nu lu' barbat-meu...mama lor de dinti!!!)
...de cadorisit ce sa va zic...o fo' faaaain ... ce club, ce striperi, ce utopii...eu am vrut ceva palbabil, concret...si am primit...dar dupa, cand sa fie somnul mai dulce, o inceput fii-mea cu tarantele...si uite asa...noi sa fim sanatosi!!!
Vazui si eu poze cu gazelele obraznice...foarte zambaretze fetele si foaaarte sexy!!! Eu nush care pe care s-o infierbantat pe acolo, dar daca Dece mai umbla cu decolteuri din alea nu-i vad bine pe bietii striperi.
Fetele, sa va fie de bine iesirea...asa 8 martie mai zic si eu...
Pana acum vreo doi ani ieseam si eu (cu sotul) la destrabalare prin oras, dar de cand cu iubitzenia (si criza) s-a dus toata distractia...sper totusi cand o creste printesa mai mare sa mai recapatam o tzara de libertate, ca suntem jaaaaale la capitolul socializare...
Eu ma bag la shmotru de acum...si papica...si intretinut pitica...
...s-aveti o zi superba...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!!!
am murit de ras........
deci v-ati distrat cu rogerii...............hm????????
ayanna pana la urma nu a fost zadara asteptarea??????????
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
mamidepuiuti spune:
neata la toata lumea,sarumana de cafele sorina si bubu
schimbul 3 rules!
sa va fie de bine intalneala,mamici gazele sexoase!
ayannaun singur trandafir,dar teapan si cu spini?
ruxita 5 lalele dar una cam bleaga?
cireasa de pe tort:je nu a primit nici o floare(bleaga sau tzapana),doar ciocolata...se pune?
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
hai..nu fi timida....nu plasa problema cand pe tine te-amauzit...de afara...BISSSSSSSSS Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
N-am mai apucat sa zic aseara, dar abia astept saintre Mire sa povesteasca cum e treaba cu BISSSSSSSSSS....doamne ce-am mai ras aseara...si acum mi-am amintit....
_
ayanna_xem spune:
Ciocolata nu e afrodisiac cumva??? O fi cu bataie lunga...si subinteles...i-ai multumit omului cum trebuie?
_
mamidepuiuti spune:
mi-am mai amintit ceva...imi pare mie rau ca nu am fost cu gazelele la o barfa,dar sa vezi ce rau o sa-i para alexutzei ca a lipsit! mai ales ca in grecia e vreme nashpa...
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Ciocolata nu e afrodisiac cumva??? O fi cu bataie lunga...si subinteles...i-ai multumit omului cum trebuie? _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata |
sa nu fie cu bataie lunga si subinteles ca-l strang de gat!
Beatrice1982 spune:
gazelelor sa va fie de bine intalneala!!!!!
foarte mumoase pozele.............mhm......sexoase rau!!!!!!
si rafaelo ala de pe masa..........mi-a fc cu okiul......:)
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...