Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 14
decenuela spune:
VA SPUN IO CE-O SA VA zik...
cum c-au intrat 3 ofiliti...expirati si insipizi pe care nu dadeai 3 lei....sa n-o credeti
nb
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
F5 F5 F5
...io inca sunt in soc ...
ce trupusoare! ce muschiuleti! ce unduiri!
ma duc sa ma odihnesc, ca ochii mi i-am clatit...
eh! maine revenim cu fortze proaspete de povestit...
Mami a lui Cristi
Floare albastra cu perluta roz
Botosei marturii si pt fetite si pt baietei
nebunii crosetate sau din margelute
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela VA SPUN IO CE-O SA VA zik... cum c-au intrat 3 ofiliti...expirati si insipizi pe care nu dadeai 3 lei....sa n-o credeti nb Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
si eu vroiam sa maresc suspansul...
Mami a lui Cristi
Floare albastra cu perluta roz
Botosei marturii si pt fetite si pt baietei
nebunii crosetate sau din margelute
miremia spune:
Am adormit chitzibu-ul, ma duc sa urc niste poze.
Edit: am urcat pozele, ma duc la
Sa aveti o noapte linistita!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia Am adormit chitzibu-ul, ma duc sa urc niste poze. Edit: am urcat pozele, ma duc la Sa aveti o noapte linistita! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
si masculii? nimic?
glumes...
niste frumoase toate! ma bucur sa va vad asa vesele
mor de ciuda ca nu am fost si eu pe acolo
noapte buna!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
danasor spune:
Vazut pozele... sa va fie de bine intalneala... si cred ca si baietii si-au clatit ochii cu voi la ce mamici sexi si gazele sunteti...
daca tot e vb de poze:
Alcredo pt colajul minunat; am incercat sa scriu numele fiecaruia, daca nu credeti ca e o idee buna spuneti si sterg, dar ma gandeam ca peste ceva timp se vor schimba si nu vom sti exact care este..., am vazut si eu filmuletzul cu David si e superb
Sorina m-ai dat gata cand te-am vazut in poze , esti superba, cred ca Diana seamana cu tatal ei mai mult iar Iris cu tine; am incercat sa-ti vad ochisorii dar nu te uiti deloc in obiectiv doar cu ochii pe Iris stai
Simply sa-ti fie de bine vacanta , foarte frumoase fotografiile iar modelele si mai si
Micki felicitari pentru operele de arta, foarte dragutze;
Am vazut si pufuletii frumosi , frumosi , baieteii care sunt din ce in ce mai chipesi iar fetitele cochete si elegante si mamicile gazele
Mire si Dece pentru primirea calduroasa in noul cuibusor
alicredo spune:
citat din mesajul lui danasor Vazut pozele... sa va fie de bine intalneala... si cred ca si baietii si-au clatit ochii cu voi la ce mamici sexi si gazele sunteti... daca tot e vb de poze: Alcredo pt colajul minunat; am incercat sa scriu numele fiecaruia, daca nu credeti ca e o idee buna spuneti si sterg, dar ma gandeam ca peste ceva timp se vor schimba si nu vom sti exact care este..., am vazut si eu filmuletzul cu David si e superb pui mic |
multumim mult de complimente
unde ai scris?
nu stiu ce sa zic...asta apare asa ca o poza pe colaj, oricum tre sa o refac daca apar mai multi pufuleti.mai vb
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
nyny superba piesa de pe mail.e prima data cand o aud.
ayanna ai primit ceva azi-noapte?
gmlady am sa pun niste poze in album...poate iti mai dau ceva idei.noi am facut niste poze aici la studio, de diferite marimi pe care am platit o gramada de bani.incerc maine sa fac niste poze la poze,le am doar developate...si nu mi-au dat nimic(card,negativ) si le pun acolo
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata, va invit la o cafeluta si o portie de macinici cu scortisoara!
Fetelor...schimbul 3 rulz!...ati fost bestiale aseara...am ras de n-am mai putut, in dimineata asta la cafea!
Vazut poze de gazele sexoase si vesele...(n-am vazut stripperii...)
DS.. de aprecieri...ma bucur ca merge bine intarcarea, si ca A. accepta si alt laptic.. I-am dat si eu o capsuna mandrei mele, ca mi-am amintit ce povesteai tu, de A., ca i-au placut...Dar, surpriza zilei...a pus manutza pe ea...si nici macar n-a apucat s-o duca la gura sau la nas, ca si-a facut greata! Doar la atingerea ei... Cred ca e o mare "specie" de picky eater copila asta a mea.
E treaza de la 6...se rostogoleste in tot patul....a baut 250ml lp...dar nu mai adoarme......reviu, ca vrea sa sara!
O zi minunata tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
bubu_bu spune:
buna dimineata!!!!!
la fetele petrecarete!!!si la cele ce au stat acasa si nu au vazut stiperisa ne mai indulcim amaraul ca noi nu am vazut frumuseti
sa va fie de bine iesirea...am vazut poze aratati foarte bine....vesele....va prieste sa fiti mame!
ayanna no.....ce zice sotul......te-a cadorisit pana la urma
ruxita tare esti draguta ....de ce stai "ca bleaga"sotul face un efort sa multumeasca consoarta si ea nu e multumita
noi am fost in oras.....am papat...am beut un pahar de vin....povesti si iar povesti....dar ne-am simtit bine....cred ca eram singurele mama si fiica in local
si raul bea lv nedegresat....si ai prieste
o zi frumoasa sa fie