Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... m-am tot gandit la roger... la simbolistica, nu la altceva... lalelele alea multe sunt cumva o sugestie la numarul de partide pe care le are respectivul pe tzeava? ca sotul nu mi-a adus un brat, mi-a adus numai vreo 5... si la un moment o certa pe una "ce stai, fa, asa bleaga?" si ... apropo ca nu am primit suportul... am primit bomboane, iar acestea pot fi privite ca substitut pentru sex? eh... cutia e goala, deci ceva trebuie sa urmeze... ca n-a fost suficient.

Dar ma bag in pat...
O seara nelinistita sa aveti!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

LA MULTI ANI MARA DE NYNY!!!
sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita toata viata!

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI FETITZELOR!!!
sa fiti iubite, alintate si rasfatzate mereu

BINE V-AM GASIT IN NOUA CASA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... m-am tot gandit la roger... la simbolistica, nu la altceva... lalelele alea multe sunt cumva o sugestie la numarul de partide pe care le are respectivul pe tzeava? ca sotul nu mi-a adus un brat, mi-a adus numai vreo 5... si la un moment o certa pe una "ce stai, fa, asa bleaga?" si ... apropo ca nu am primit suportul... am primit bomboane, iar acestea pot fi privite ca substitut pentru sex? eh... cutia e goala, deci ceva trebuie sa urmeze... ca n-a fost suficient.

Dar ma bag in pat...
O seara nelinistita sa aveti!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

...moama, ce meditatii ai si tu la ora asta...
.....

...adica daca io am primit numa' o floare asta ce vrea sa insemne?????...se pune la socoteala ca era destul de teapana (si avea si spini)?

...iar faza cu 'ce stai, fa, asa bleaga?'...era inainte sau dupa ce ti le-a dat?:P ...plesneste romantismu' in barbatu' tau...

...uite cine vorbeste!!!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara!

Am cu mamici superbe de pufuleti norocosi, a fost tare dragut si relaxant, despre striperi o las pe dece sa povesteasca.

Sper ca ati avut toate o zi frumoasa si ca ati primit cadouri/atentii frumoase, pentru ca meritati.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

sunt moarta de oboseala...dar fie hai sa scriu 3 randuri..sa nu moara fetili di ranza....

cu detalii maine...oricum a fost superrr...

ce sa zic de stiperi...ink mai respir sacadat....inghit in sec si beau apa dupa un distonocalm....expirat...

ink plutesc in visare...ma frec la ochi...si trag cate o ciupitura sa ma trezesc la realitate ( ete ca o face jiji care tocmai s-a ttrez...)

e grele maik la o varsta....sa vezi ditamai adunatura de carne pe un singur om....

partea cea mai funny..imediat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Buna seara!

Am cu mamici superbe de pufuleti norocosi, a fost tare dragut si relaxant, despre striperi o las pe dece sa povesteasca.

Sper ca ati avut toate o zi frumoasa si ca ati primit cadouri/atentii frumoase, pentru ca meritati.

_

sunt moarta de oboseala...dar fie hai sa scriu 3 randuri..sa nu moara fetili di ranza....

ce sa zic de stiperi...ink mai respir sacadat....inghit in sec si beau apa dupa un distonocalm....expirat...

ink plutesc in visare...ma frec la ochi...si trag cate o ciupitura sa ma trezesc la realitate ( ete ca o face jiji care tocmai s-a ttrez...)

e grele maik la o varsta....sa vezi ditamai adunatura de carne pe un singur om....

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

hai noooo....f5 f5 f5 f5 f5
nu ma tine in suspans....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Citat:

Buna seara!

_

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

...auzi la ea...respira sacadat...

...nu-mi respiri si mie in telefon??? sa-l pun pe difuzor...poate, poate...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

am inceput de vreo 3 zile la culcare un bibe de LV ..1,5...aveti idee e ok sau trebuie gras? vad k il accepta...

eu tot LV 1,5 ii dau; asa mi-a zis pediatrul
dar parca Simply zicea ca in Anglia se recomanda laptele integral si am citit si eu dintr-o carte tradusa din America ca cel integral ar fi bun ca ar contine grasimi ce ajuta la crestere...
ma bucur ca lui A. ii place lapticu, nu se omoara.... dar tot mai bea, acum tt e doar pentru adormit, am incercat si fara dar se foieste foarte tare pana adoarme, cam o ora ... speram ca suntem pe drumul cel bun pana la marea intzarcare, fara traume prea mari

Mergi la inceput

chiar ne-am simtit bine, am cunosct 2 siecsoase de nota 10.... as vrea sa scriu 3 cuvinte despre ele dar nu majuta neuronu'...cred si io dupa atata...solicitare....

cred k mi-as fi dorit sa mai stau....a zburat asa repede timpul....

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Buna seara!

_

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

_

Mergi la inceput

dragele mele si io tot la f5 f5 f5 sunt...

din nefericire...eu am plecat....tocmai cand EI intrasera...
DAR....3 prospaturi...pot intra si da detalii

mire...f5
lalif5
miki f5

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput