Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eram invidioasa pe zgubi cum umbla ea neobosita toata casa... si al meu umbla mai mult in patru labe si doar cativa pasi biped... eh, de ieri-azi Kay umbla tot mai mult in piciorutze, chiar daca nu are un mers foarte sportiv, ci mai degraba de mosnegut ramolit, uneori face pasi numai laterali, sau face un pas si se clatina, iar mai face un pas... sau se mai tine de pereti, mobila, de noi... dar progresele se vad zi de zi... spre incantarea noastra... iubitenia mea merge in picioruse si asta e un eveniment mult mai important si mai mare decat ziua mamei... sau hai invers... e cel mai frumos cadou pe care il primesc de ziua mamei!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

...si ca intrebasera fetele ce am primit eu...

...de dimineata cand v-am intrebat pe voi primisem biletele prin casa cu 'va iubesc' si un mess cu 'rogerul virtual' lui Ruxi cu mesajul 'ne vedem diseara' , iar in seara asta a venit si substitutul real...adica sotul meu cu un trandafir ambalat frumos...
...si cam atat...

...eu am apreciat foarte tare pt ca barbat-meu nu e vreun romantic si nici nu prea le are cu cadourile...si cu floarea imi inchipui ce efort a facut, avand in vedere ca nici la capitolul asta nu sta foarte bine...la el toate florile din casa sunt 'buruieni'...ma rog...

...oricum mie nu mi-a trebuit nimic...important e sa am sufletul linistit, sa-i am pe cei dragi aproape si sa ma bucur de viata langa ei...asta e fericirea mea cea mai mare si nici un parfum si nici un lucru scump sau orice alta minunatie pe lumea asta nu m-ar face mai fericita...
...restul, daca e sa fie, sunt bonusuri...si atat...nu o conditie...

.....
Iubitzenia mea m-a terminat azi...n-a vrut sa doarma deloc si m-a alergat toaaaata ziulica...ca sa simt ca-s mama!!! (asa vede un optimist lucrurile, da?)

Voi? Cum v-ati petrecut? sau inca va petreceti?...ca e cam slabuta activitatea pe aici...sau fetele scriu inca la '365 de zile...'

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

ah, ce romantic!

biletele cu "va iubesc" si un trandafir mare si frumos... hm si cam atat? inseamna ca ai primit doar o parte din cadou si partea mai speciala abia urmeaza... mai sunt cateva ore bune, mai e timp!

--------------------------------------------------------------------------------------------

acum sunt si eu curioasa

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

...stati asa, ca va dezumflu eu acum...

...al meu iubit sot se uita cu nesatz la un film 'moartea pasiunii' , ala de e pe ProTv acum, cu Bruce Lee...ca, nah, si el e 'kakatist' si rezoneaza cu subectu'...

Eu stau in expectativa... eventual intre timp ma uit la vreun xxx ceva, ca daca mai aud mult 'ho' si 'teo' din ala de la tv se duce dreaq tot chefu'....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara si bine v-am gasit la casa noua!

BF, Alexutzzza, multumesc mult de sfaturi. Noua insa dna doctor nu ne-a dat nimic, a spus ca, atat timp cat valorile sunt in limite normale, chiar daca spre marginea lor inferioara, nu are de ce sa imi dea supliemnte, dimpotriva, ne-ar face rau. asa ca nu luam inca nimic, insa ii dau zilnic acum branza, pana acum avea o zi branzica una iaurt...

Noi in continuare ne trezim noaptea fara numar... in noptile soft de 2-3 ori, in alea hard de 5-6... si eu si tati suntem fantome, ne consolam cu gandul ca o sa creasca Tati ameninta ca il duce la homeopat sa ii dea de cap... en fin, aiureli de parinti somnambuli!

Mergi la inceput

Citat:

eram invidioasa pe zgubi cum umbla ea neobosita toata casa... si al meu umbla mai mult in patru labe si doar cativa pasi biped... eh, de ieri-azi Kay umbla tot mai mult in piciorutze, chiar daca nu are un mers foarte sportiv, ci mai degraba de mosnegut ramolit, uneori face pasi numai laterali, sau face un pas si se clatina, iar mai face un pas... sau se mai tine de pereti, mobila, de noi... dar progresele se vad zi de zi... spre incantarea noastra... iubitenia mea merge in picioruse si asta e un eveniment mult mai important si mai mare decat ziua mamei... sau hai invers... e cel mai frumos cadou pe care il primesc de ziua mamei!

Ei, sa vezi tu de acum incolo cum n-o sa mai ai timp de plictiseala...si sa vezi ce funny e cand incep sa prinda viteza si rateaza coltzurile in ultimul moment...mie mi-a slabit inima de cand a inceput fiica-mea sa mearga la cate shocuri incasez, de ma taie pe sira spinarii, cand o vad ca se dezechilibreaza sau se impiedica..mai ales de la faza cu manutza!...noroc insa ca incet incet capata si mai multa siguranta in mers si reusesc sa se echilibreze singuri si-s mai rare cazurile cu buf...

Pupam Kayul mergacios...si poate pui ceva filme pe FB sa ma bucuresc si eu...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara!

Am cu mamici superbe de pufuleti norocosi, a fost tare dragut si relaxant, despre striperi o las pe dece sa povesteasca.

Sper ca ati avut toate o zi frumoasa si ca ati primit cadouri/atentii frumoase, pentru ca meritati.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:

Citat:

...si ca intrebasera fetele ce am primit eu...

...de dimineata cand v-am intrebat pe voi primisem biletele prin casa cu 'va iubesc' si un mess cu 'rogerul virtual' lui Ruxi cu mesajul 'ne vedem diseara' , iar in seara asta a venit si substitutul real...adica sotul meu cu un trandafir ambalat frumos...
...si cam atat...

...eu am apreciat foarte tare pt ca barbat-meu nu e vreun romantic si nici nu prea le are cu cadourile...si cu floarea imi inchipui ce efort a facut, avand in vedere ca nici la capitolul asta nu sta foarte bine...la el toate florile din casa sunt 'buruieni'...ma rog...

...oricum mie nu mi-a trebuit nimic...important e sa am sufletul linistit, sa-i am pe cei dragi aproape si sa ma bucur de viata langa ei...asta e fericirea mea cea mai mare si nici un parfum si nici un lucru scump sau orice alta minunatie pe lumea asta nu m-ar face mai fericita...
...restul, daca e sa fie, sunt bonusuri...si atat...nu o conditie...

.....
Iubitzenia mea m-a terminat azi...n-a vrut sa doarma deloc si m-a alergat toaaaata ziulica...ca sa simt ca-s mama!!! (asa vede un optimist lucrurile, da?)

Voi? Cum v-ati petrecut? sau inca va petreceti?...ca e cam slabuta activitatea pe aici...sau fetele scriu inca la '365 de zile...'

_

ah, ce romantic!

biletele cu "va iubesc" si un trandafir mare si frumos... hm si cam atat? inseamna ca ai primit doar o parte din cadou si partea mai speciala abia urmeaza... mai sunt cateva ore bune, mai e timp!

acum sunt si eu curioasa

te iubim puiule....!!!

...stati asa, ca va dezumflu eu acum...

...al meu iubit sot se uita cu nesatz la un film 'moartea pasiunii' , ala de e pe ProTv acum, cu Bruce Lee...ca, nah, si el e 'kakatist' si rezoneaza cu subectu'...

Eu stau in expectativa... eventual intre timp ma uit la vreun xxx ceva, ca daca mai aud mult 'ho' si 'teo' din ala de la tv se duce dreaq tot chefu'....

_

super tare!! bafta multa

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara!

Am cu mamici superbe de pufuleti norocosi, a fost tare dragut si relaxant, despre striperi o las pe dece sa povesteasca.

Sper ca ati avut toate o zi frumoasa si ca ati primit cadouri/atentii frumoase, pentru ca meritati.

_

striperi?????? pe bune?????????? si eu vreauuuuu
poate la anu!
sa va fie de bine iesirea. cum a fost? poze , ceva?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ei, sa vezi tu de acum incolo cum n-o sa mai ai timp de plictiseala...si sa vezi ce funny e cand incep sa prinda viteza si rateaza coltzurile in ultimul moment...mie mi-a slabit inima de cand a inceput fiica-mea sa mearga la cate shocuri incasez, de ma taie pe sira spinarii, cand o vad ca se dezechilibreaza sau se impiedica..mai ales de la faza cu manutza!...noroc insa ca incet incet capata si mai multa siguranta in mers si reusesc sa se echilibreze singuri si-s mai rare cazurile cu buf...

Pupam Kayul mergacios...si poate pui ceva filme pe FB sa ma bucuresc si eu...

_

asa-i ca au multi ingerasi deasupra lor care ii pazesc?

felicitari Kay ptr performante!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:

Buna seara!

_

Wowww....si eu ma intrebam unde-s fetele de-i asa liniste pe aici...si ele??? ce faceau???
...deh, cu stripperii...

Am uitat ca azi a fost intalneala...sa va fie de bine!!! Si la mai multe....
...
sa puneti poze fetele!!!

Si cu stripparii pliiiizzzz...sa se bucure si ochiu' meu, ca vad ca barbat-meu asta n-are chef sa-mi danseze lasciv in seara asta...

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Buna seara!

_

Wowww....si eu ma intrebam unde-s fetele de-i asa liniste pe aici...si ele??? ce faceau???
...deh, cu stripperii...

Am uitat ca azi a fost intalneala...sa va fie de bine!!! Si la mai multe....
...
sa puneti poze fetele!!!

Si cu stripparii pliiiizzzz...sa se bucure si ochiu' meu, ca vad ca barbat-meu asta n-are chef sa-mi danseze lasciv in seara asta...

_

ayanna vad ca esti pusa pe fapte mari in seara asta....fa ceva! o butelie de vin, o lejerie sexi...dade dade il starnesti si pe om
eu acum l-am trezit ...nu a dormit de 24 de ore ca a lucrat azi-noapte, azi a stat cu david, eu la lucru, a dormit acum de la 7 la 9,2 ore,e varza...l-am trezit pe motiv de baie la copchil...dar numa eu stiu ce e in mintea mea... ...sper sa nu ratez momentul si sa adorm inaintea lui,sau a lui david

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput