FIV la Clinica Promed System
Raspunsuri - Pagina 7
alabina spune:
Multumesc mult cris8. Va voi spune negresit ce impresie mi-a lasat si cum a decurs intalnirea.
MTHFR C677T Heterozigot, PAI - 675 Heterozigot 4G/5G, 4 sarcini oprite in evolutie,mutatiile descoperite dupa ultima sarcina
PETRICIA spune:
Succes tuturor fetelor care au dosarele depuse, sau care le vor depune ,eu sunt una dintre fericitele care are dosarul aprobat.
Raluca a iesit AMH -ul???
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PETRICIA Succes tuturor fetelor care au dosarele depuse, sau care le vor depune ,eu sunt una dintre fericitele care are dosarul aprobat. Raluca a iesit AMH -ul??? |
Bafta multa, poate prindem o odisee impreuna
many_bani spune:
citat din mesajul lui PETRICIA Multam mult Many, tu ce ai mai facut? |
Mai nimic, am inceput AC si astept luna martie, inca nu stiu exact cand fac ET, se pare ca in jur de 20 martie.
raluca0108 spune:
buna. da am amh 3,64. ieri am fost si am depus dosarul. acum sunt in asteptare :). sper ca in martie raspunsul sa fie pozitiv.
PETRICIA spune:
Many...tin pumnii, va fi bine, sti ca asa ti-am spus si cand ne-am vazut prima data si a fost
many_bani spune:
citat din mesajul lui PETRICIA Many...tin pumnii, va fi bine, sti ca asa ti-am spus si cand ne-am vazut prima data si a fost |
Of draga mea, ce amarate mai eram cand ne-am vazut prima data , sper ca urmatoarea intalnire sa fie la gratarul promis si noi cu burticute .
Sa dea DD sa fie bine,
PETRICIA spune:
Raluca, eu am avut dosarul depus de la sf anului, sper sa incep acu in febr, astept cm, care nu mai vine, doar spoturi, tre sa-mi punctioneze un chist de care nu scap ...si gata, tu ce-ai mai facut cu dosarul?