Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
Dbunny spune:
sa va spun cum e carnetelul gravidei in Spania:
primele 2 pagini cuprind informatii despre ingrijirea femeii in timpul sarcinii:alimentatie, igiena, odihna, etc. Apoi datele purtatoarei si datele medicului care urmareste sarcina(moasa mai bine zis, tot un fel de ginecolog, insa 'de birou'.
apoi rubrici si tabele de complectat cu rezultatele de la analize, kg acumulate, toxoplasmoza, hiv, rh, grupa sanguina...apoi se vor anexa si pozicile cu datele ecografiilor.
Se recomanda sa ai acest carnet mai tot timpul cu tine. Doamne fereste de un accident ceva...sa se stie de cate saptamani esti si ce grupa sanguina ai macar...
si merita notat tot tot, sa va vedeti la a 2-a sarcina cautand informatii...
Sexul bebelusului, la Dani s-a vazut la 13s+5 zile, dar na, cica daca-i baiat se vede mai repede, asa ca...o sa ploua cu fetite![]()
Dbunny si
Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
May3 spune:
si in Angia iti da un carnet de asta. de fapt un ditamai dosaroiu care cica sa-l cari dupa tine.
nu-l car bineinteles, dupa cate ca abia ma misc, ce sa mai car si dosarul, ca circul cu trenul, nu cu masina...
10+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
Apropo de baietel fetita... ma inzestrati si pe mine cu
, pana la proba contracrie il numim putza lu mami...
14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
raluca050 spune:
Mai fetelor, nu am mai intrat de dimineata pe forum si cat pe ce sa nu mai prind acest capitol. Bravo, ati fost niste vorbarete ![]()
Eu am profitat de ziua libera de astazi ( ne-au dat liber de la munca de ziua femeii
) si au fugit la plimbare prin oras. Mi-am luat primele lucrusoare de gravida pentru ca am constatat ca usor usor nu mai incap in cele existente
.
Mi-am permis sa ma rasfat si cu un pranz la un restaurant , asa ca sa simt ca e o zi impoartanta astazi. ![]()
Intr-un cuvant mi-am facut de cap si pot spune ca m-am intors cu o stare buna.
Nu am reusit sa recuperez chiar tot ce ati scris astazi insa pentru fetele care aveau dubii referitoare la icre si pateu sa stiti ca eu mananc icre si pateu de ficat facute de mine in casa. Nu au ce sa faca rau pentru ca sunt mai naturale decat alte porcarii de prin magazine si stiu cum le prepar, parerea mea
.
Multi pupici
14+
seidana spune:
Neatza... va doresc o zi frumoasa si de primavara..
sanatos !
camady spune:
Neata fetelor. Ptr. ca elly a vb. asa frumos despre medicul ei, ma gandesc ca n-ar fi rau ca fiecare fata sa scriem ce dr. ne urmareste sarcina si la ce spital, policlinica. Eventual vom adauga si in listuta. Am vazut si la fetele de la alta odisee.
Ce ziceti? Ma gandesc ca in felul asta prin recomandari ajungem la un medic compatibil cu noi .
13+si mami de Razvan 7 anisori
seidana spune:
Camady buna idee... poate asa mai schimbam si impresii ( adik fetele din Buc pt ca sunt mai multe)...
Fetelor v-a apucat astenia de primavara? eu pe langa greturile revenite in forta, am un somn de necontrolat
sanatos !
racheel spune:
ralu_24 O primavara si un an plin de bucurii, succese si sanatate iti doresc.LA MULTI ANI!

Aseara am fost si eu la o pizza, si am baut si un Sprite si cand am ajuns acasa am
tot.Stiam eu ca nu pot sa beau suc, ca daca il beau il vomit dar am zis sa mai incerc o data.Nici acum nu mi-au trecut aceste greturi si stari de
.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Neata fetele,
Eu azi m-am trezit intoarsa pe dos ...ieri am aflat de bebelul unei cunostinte ca s-a nascut cu niste probleme grave si de atunci nu mai sunt om
...abia scapasem de gandurile negre si acum au revenit...
Oana
11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
racheel spune:
Oanaiasi, nu trebuie sa te gandesti la asta.Ii faci rau bebelusului
Cunostinta ta a nascut mai devreme?Ce fel de probleme are bebelu ei, genetice?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!