Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Mah...vreau si eu acces la contul de picassa...dar nu stiu unde sa-l caut

Eu nu prea am vesti - am fost la medic, am niste contractii, mi s-a dat No-spa si Arefam...are 120g si 16 sapt si e tot kinder surprise...nu se vede inca, sau nu vrea sa arate(statea tot cu fundu-ascuns)...ma gandesc ca o fi tot fata ca altfel s-ar vedea un cuc...sau nu?

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

MAi cum sunt contractiile astea? sunt ca si durerile menstruale? ca rareori am si eu dureri ca la ciclu...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

nici eu! nu-mi suna nici macar cunoscut!

dar am dosarul care contine tot. banuiesc ca e pe post de carnet

vreau si eu parola pt picassa. pls ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

da chiar , le ai simtit tu sau si a dat dr seama la eco ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Eu nu am incredere in astea,adik in cuci sau pasa ..cate fete de aici,care sunt la adoua sau a treia sarcina, au fost ba ca e fata,ba ca e baiat....asa ca, pana cand nu iese, nu poti fi sigura
Seidana, mie cred ca mi-ar placea sa am una stfel de carnet al gravidei..eu am un jurnal, si am scris in el prima oara pe 31 dec, adik ziua cand am aflat ca sunt gravi,si scriu asa cum ma simt in unele zile...vreau s anotez tot ce simt eu,pana se naste bebe, si dupa..cand merge prima oara,cand zice mami prima oara.....sunt lucruri care poate se uita, si vreau sa ramana bine inscris tot tot legat de bebe..aaaa, si pe prima pagina am scris: BEBE 1....adik nu vreau sa ma opresc aici

Zubi, mami14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

ei parola..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:

ai pm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:

ai pm

so... are parola de 2 ori.. sa aiba de unde alege..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Eu nu am incredere in astea,adik in cuci sau pasa ..cate fete de aici,care sunt la adoua sau a treia sarcina, au fost ba ca e fata,ba ca e baiat....asa ca, pana cand nu iese, nu poti fi sigura
Seidana, mie cred ca mi-ar placea sa am una stfel de carnet al gravidei..eu am un jurnal, si am scris in el prima oara pe 31 dec, adik ziua cand am aflat ca sunt gravi,si scriu asa cum ma simt in unele zile...vreau s anotez tot ce simt eu,pana se naste bebe, si dupa..cand merge prima oara,cand zice mami prima oara.....sunt lucruri care poate se uita, si vreau sa ramana bine inscris tot tot legat de bebe..aaaa, si pe prima pagina am scris: BEBE 1....adik nu vreau sa ma opresc aici

Zubi, mami14+

Si mie mi-ar place sa am carnet al gravidei , insa eu nu as putea sa il completez pt ca sunt anumite prescurtari si termeni pe care nu ii inteleg...
Si oricum acum ar fi destul de tarziu de completat.. adik na .. era mai frumos sa fie completat in intregime ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

da. o am de 2 ori. asa ca 2 x si 2 x
multumesc

cu contractiile si durerile e o poveste intreaga. depind ca intensitate, durata, localizare si evident dupa gradul de suportabilitate al durerii al fiecarei gravidute.

dureri poti avea ba de la intinderea ligamentelor datorita maririi uterului ba de la contractii.
teoretic durerea e diferita.
contractii probabil ati avut deja dar fiind de intensitate mica nu le-ati identificat ca fiind contractii. cu timpul vor creste in intensitate si stati linistite ... le veti deosebi sigur
probabil durerile cauzate de intindere se simt ca durerile menstruale. de cele mai multe ori sunt niste junghiuri puternice dar foarte scurte in partea de jos.
contractiile sunt mai lungi ca durata si variaza in intensitate.
iar cand ai contractii ti se intareste atat de tare uterul ca daca pui mana il simti ca o piatra.

nu stiu cat de bine am explicat dar cam asta ar fi.

de mentionat ca astea sunt contractii false. si ca exista gravidute care nu le au deloc sau le au foarte tarziu aproape de traviul propriu zis. eu am avut doua pana acum. am stat cuminte si am luat no spa. cu annelies tot asa le-am avut de la inceput, m-au tinut toata sarcina si au crescut in intensitate pe masura ce crestea burta.

Mergi la inceput

o sa merg sa imi mai iau si eu no spa..pt ca ma dispera durerile ca la anstra... junghiurile sau intepaturile mi-i se par mai logice in caz de intinere ligamente insa durerile ca la CM imi par ciudate..

Elly multu pt explicatii

Mergi la inceput