Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar Mie mi-e tare somn si nu pot pleca de la munca. :)) Mi se inchid ochii.... Lori 15+ |
Misto , se pare ca amandoua avem o problema ...
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
ancaroro spune:
La multi ani
Habar nu am ce sunt alea greturi.
Imi pare rau fetelor care le experimentati.
Dupamasa si seara sunt si eu mai sensibila la mirosuri, nu prea suport multe, dar nu incat sa mi se faca rau.
La burtica, mie mi se vede binisor, desi sunt de abia 2 kg luate in plus. Stiu ca e de la mancare, dar si uterul e umflat.
Nici eu nu mai pot purta blugii mei de scandura, noroc ca am si cateva perechi mai mari. Daca nu o sa imi fie buni nici astia, o sa iau bluze mai lungi si trec la varianta cu elastic la fermoar. Am si eu ceva pantaloni de graviduta, inca nu i-am incercat.
Nu stiam de serialul asta pe discovery, m-am uitat acum la un episod. E scarbos. Si penibil. Astea sunt scenarii inventate. Nu zic ca n-or fi si cazuri reale. Da, o copila proasta de 15 ani care nu stie ce e aia. Dar o vita de 100 de kile cu inca 2 copii acasa? Stiu ca sunt multi si prosti si inculti, dar chiar asa? Sau cine stie, la noi, fiind 20 milioane cu totul, sunt 3 cazuri, la ei, fiind mai multi se multiplica. (prostia)
Dar numai americanii puteau inventa asa ceva (ca si show) si tot ei sa se si uite.
La spital nu ajung, pentru ca daca nu au asigurare platesc pentru cateva zile de spitalizare mii de dolari, daca mai au si interventii de urgenta, operatii sau ceva sumele ajung la sute de mii de dolari.
Dar stiam ca in state nasterea e gratuita, indiferent daca ai sau nu asigurare.
9+
Bijuteriile mele
klau_ditza spune:
ancaroro , vad ca nu sunt singura care am sensibilitate la mirosuri. Cat a fost gerul de mare as fi aerisit casa non-stop iar pe sot il "miros" bine cand e langa mine. Daca nu imi convine, il trimit sa mai faca un dush, sa isi schimbe pijamalele. Doamne, ce de toane trebuie sa suporte un barbat!
It's true! 9+
zubi spune:
Eu imi doresc sa plec acasa de cand am venit la serv:)(...in fiecare dupa amiaza, deja nu mai disting bien la claculator, mi-e privirea atat de grea....dar lasa ca apoi stam acasica o gramada,si cu bebe pe deasupra:)
Zubi, mami14+
zubi spune:
stie cineva daca se face vreo cerere pt alea 2 zile de ocncediu pe fiecare luna pt investigatii la gravida?
Zubi, mami14+
JadeJador spune:
Fetelor , voua tensiunea , masuratul , cantaritul , vi le face dr ginec sau dr de fam ?
Eu la dr de fam nu am ajuns iar ginec nu mi a facut nimic din cele de mai sus .Carnet de gravida aveti ?
Cum decurge la voi o vizita la ginec ?
seidana spune:
Elly.. episodul care m-a socat "the most" era unul in care o tipa facuse avort, iar medicul nu a curatat-o bine, si rin minune bebele a ramas si dupa 9 luni s0a nascut.. mi-i se pare multe neconcorante .. si minuni..
Mie in ultima vreme imi e mai scarba de romani.. nu romani ca oameni ci ca natie, ca institutii, ca valori morale.. desi cand am fost in State le ziceam americanilor retardati , uite ca acum de romania imi e sila.. nu intru in datalii ca poate starnesc controverse , asta e [parerea mea..
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador Fetelor , voua tensiunea , masuratul , cantaritul , vi le face dr ginec sau dr de fam ? Eu la dr de fam nu am ajuns iar ginec nu mi a facut nimic din cele de mai sus .Carnet de gravida aveti ? Cum decurge la voi o vizita la ginec ? |
PE mine m-a masurat medicul de familie.. banui ca am carnet de gravida, pt ca dr a zis sa sus lunar sa zic tensiunea si kg..
La gine.. intru ne salutam , ii zic de am avut pb, imi face eco imi explica ce si cum prin burtica, ma asigur de 100 de ori ca bebe e bine, trecem la masa imi explica ce am vazut , daca imi da tratament si de ce.. vb cu asistenta sa imi scrie biletul de consultatie, si cam atat.. a dar inainte sa intru la dr stau mereu minim 1 h , in asteptare desi am programare..
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
JadeJador spune:
La mine , la unul din dr , e ca pe banda rulanta , intru , ma intreaba cine sunt si de ce am venit , ma pune la eco , zice ce vede , daca e bine sau nu , ma dau jos , dau banii si gata , pa . Nu ma intreaba nimik de sanatate , nici de analize , nimik .Daca ii zic ca ma doare ceva , zice , sa iei tratamentul in continuare ca e totul bine si atat
La celalalt , ma pune la eco , mai discutam una alta , ii mai povestesc eu stresurile mele , dar atat , altceva nimik
E normal ?