Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiasi spune:
Eu nu il pot deschide..ne-au interzis de pe server
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
Dbunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oana_s
asta e medicamentul? isi face efectul? http://goldpharma.biz/search/cariban/lang/ROMANIAN/ |
Nu ma lasa sa intru, ca cica recunoaste ca intru din Spain, si cere user si parola
Nu stiu daca face efectul, ceva face, dar nu-ti ia greturile cu mana...
may tin-te tare! Cica ginger-ul ar ajuta, rontaie biscuiti d'aia englezesti de ginger. Oare un pahar de Ginger ale??
si eu ca tine, si pofte si greturi la greu, cu papica in stomacel parca e mai usor, bineinteles ca-s mofturoasa foc la anumite mancaruri, eu care de obicei gatesc si mananc orice...
Pateul e interzis in sarcina? nu de alta dar tocmai am deschis un borcanel..(e facut din ficat fiert si rasfiert, deci risc de toxoplasmoza nix) din cauza vitaminei A??
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
elly_b spune:
uhaaa!!!
asa surpriza mai zic si eu !!!! multumim !
foarte tare!
eu nu mai tin minte fiecare episod pe care l-am vazut dar stiu ca ala cu gemenii in wc m-a socat.
si asa cum zice si bujo ... poate nu au putut interpreta semnele din diverse motive ce tin de fiecare organism in parte. dar cand misca, mai ales in lunile 7, 8 ca in 9 deja e mare si nu mai are asa mult loc, .... pai se misca cu tot cu burta dintr-o parte in alta!!! iar la cele slabe se vede pana si conturul labutelor daca impinge cu ele in burta. nu mai vorbesc de genunchi, calcaie, coate ...
pana si la grase cum am fost eu, intr-a 9-a spre final tot mai vedeam cate o umflatura cum se plimba dintr-o parte in alta a burtii. probabil se intindea sau isi aduna cate un piciorus. si panica cumplita daca nu o simteam o zi ca misca, fugeam la ecograf ...
poate obezele nu vad nici umflaturi, dar trebuie sa simta.
n-ai cum sa nu simti! oricat de nesimtit ai fi! nu ai cum!!!
cred ca poate sa confirme orice mamica ...
mami de Annelies (30.06.2005) si 10+
flopishtica spune:
Fetelor, eu chiar in weekend m-am uitat la I didn't know I was pregnant, ma uit saptamanal, si stupefiata ma uitam cum respectiva gravida spunea cum au apucat-o niste durerei din ce in ce mai puternice si cand a ajuns la spital, a simtit o durere foarte mare si .... "I actually gave birth in my pants", in sensul ca dr-ul i-a dat jos panatlonii si a vazut un copil acolo, asta chiar nu am putut sa inteleg, sa nasti si sa nu simti ca iese ceva din tine.....
loredanar spune:
in legatura cu emisiunea despre care ati discutat astazi, eu cred ca este posibil sa existe femei in lumea asta care sa nu fi stiu ca sunt insarcinate pana nu au intrat in travaliu, insa cred de asemenea ca sunt cazuri F RARE. ceea ce prezinta ei in emisiunea aia e fictiune din punctul meu de vedere, povesti bazate pe 1-2 cazuri reale. :) nu e primul neadevar pe care ni l-ar "vinde" TV-ul, nu?
Lori 15+
elly_b spune:
e socant!
astea n-au probleme, n-au moase, n-au medici, nu le zice nimeni cand si cum si cat sa impinga, nu se rup, nu se blocheaza nimic, nu exista circulare de cordon, nu forceps sau vacuum, ii dau drumul in wc sau pantaloni si gata.
daca e baiat e treaba lui, il inrolam in marine corps sa omoare niste copii asiatici sau arabi si daca e fata o prostituam de bebelus pe la toate miss pageant posibile ca sa fie siguri ca la 16 -20 de ani ramane insarcinata cu un soldat din marines si naste si ea in pantaloni la fel ca ma-sa.
si uite asa toata lumea traieste the amerian dream!!!
stiu ca sunt rea dar mi-e o scarba de natia aia ....
ps. am inteles ca unul dintre motivele pt care nu ajung la spital este ca nu platesc asigurarile si daca ii prind ... e naspa. habar n-am ce se intampla. si atunci este posibil ca motivul nestiintei sa fie tocmai asta ...
mami de Annelies (30.06.2005) si 10+
oanaiasi spune:
Mie mi-e rau tare si nu pot pleca de la munca. Imi vine sa ma impusc...
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!