Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Elly , de mare exceptie serialul ...socant de-a dreptul.

Aici sunt cateva episoade:
http://www.youtube.com/watch?v=AJlV9O1t1lg

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mie sincer mi-i se pare incredibil.. nu imi dau seama cum pot unele femei sa fie in primul rand atat de neglijente.. ok iti intarzie na doua luni din diferite cauze , dar nu 9.. cu totate ca de la americani...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mai da e una care a facut 2 gemeni in buda ....cum puii mei (scuze) sa nu simti/vezi ca esti gravida?!?!? ca doar nu-s cat 2 mere copiii aia...

Oana 11+

Am vazut si eu episodul... ma uit oricum ca la un film SF.. eventual daca tipa era de 250 de kg da nu iti dai seama.. dar nu sunt toate obeze.. mai mult copilul mai si misca , si chiar daca nu ai greturi , stari de somnolenta, pofta, lipsa Cm ...exista simptome..sa nu vb de intuitia feminina si de mama.. tare nesimtita si nepasatoare tre sa fii .. sa zici ca nu ai stiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

La multi ani si va doresc o primvara cat mai linistita si frumoasa

Natalia,se zvoneste pe aici ca e odiseea baietilor,asa ca e posibil ca ai bebe cu putulica .Eu as vrea baietel,dar mai am pana aflu .
Sa intri sa ne dai de veste,nu ne lasa in suspans

Jade,nu te mai sresa ca nu se cunoaste.In general la persoanele mai slabute se observa mai tarziu.Ai timp sa te rotunjesti de jos pana sus

May,ce mi-e mila de tine imi pare rau ca te simti atat de rau.Eu am vomitat doar de 2 ori pana acum si mi s-a parut cosmar.Cica dupa ce iesi in luna a 3 trec greturile,dar nu stiu daca e asa.

Pe mine ma dor sanii ingrozitor de tare ,am renuntat la sutien de 2 zile ,am noroc ca am sanii mici si nu observa nimeni ca sunt fara.Nu mai suport nici maieurile sau tricourile mulate pe sani,imi vine sa rup tot .
Parca a inceput sa mi se faca greata dupa amiaza si seara.Dimineata pot manca orice,de la carnuri,legume,lactate ,cartofi pana la prajeli.Dupa ora 15-16 adio mancare ,nici sa nu simt mirosul .

Am insomniiiiiiiii,ma trezesc pe la 1-2 noaptea si nu mai pot dormi .MA trezesc in fiecare noapte cu buzele crapate ,mi-e sete,cu toate ca beau 1-2 L apa/ zi si mi-e fffff cald,am inceput sa dorm cu geamul deschis si nu pot descrie ce frig se face in camera si al meu tremura toata noaptea.Dar numai asa pot dormi.

Ieri am luat analizele de la doctor,au iesit ok ,dar mi-e frica de Citomegalia ca are un pozitiv mare scris langa.

10+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Alayna , pt citomegalovirus e pozitiv IgM-ul sau IgG-ul?

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

alayna si pe mine ma dor sanii rau. Mai ales sfarcurile sunt f. sesnibile.
Acum 2 zile mi-am luat un nou sutien, ca imi crescuse circumferinta bustului cu 10 cm (de la 90 la 100cm).
radeam cu sotul: cica am 1 metru de tzatze

It's true! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

Acum 2 zile mi-am luat un nou sutien, ca imi crescuse circumferinta bustului cu 10 cm (de la 90 la 100cm).

It's true! 9+

Yuhuuuu .

Ale mele inca nu au crescut ...sunt doar un pic umflate.

Oana 11+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

It's true! 9+

Yuhuuuu .

Ale mele inca nu au crescut ...sunt doar un pic umflate.

Oana 11+

Mvai.. is mari si grei si plini si durerosi.. si mai au un pic si imi dau pe dinafara sutienului, inaintea aveam 2 piersicute si acum am 2 pepenoi.. al meu ii fericit, ce bine ar fi sa ii desurubez sa ii imprumut lui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu ma uit la serialu ala si ma crucesc. Asta cu lipsa menstruatiei nu e regula. Majoritatea au CM neregulat si le vine de fel o luna apoi 2 pauza. Altele au sangerari in sarcina si le confunda cu menstruatia. Ce ma socheaza pe mine e ca nu simt miscarile fetale. Inteleg la supraponderale, care nu simt din cauza grasimii, dar la scobitorile alea carora nici nu li se vede burta... Si tind sa cred ca sunt cazuri adevarate ca ajung la urgenta si nici medicii nu-si dau seama ca-s gravide. Io cand ma gandesc ca burta mea era cat o persoana adulta ghemuita ma sochez.

bujo mami de Filip si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

elly, alayana, merci

sper sa treaca odata, ca nu mai rezist...

am si pofte, visez la tot felul de mancaruri dar daca mi le-ai pune in fata cred ca as varsa instant....

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani viitoare mamici ,sa fiti iubite si fericite .

Va las si un mic cadouas :dati clik pe link,si scrieti-va numele in spatiul dreptunghiular,apoi dati enter link surpriza ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

La multi ani viitoare mamici ,sa fiti iubite si fericite .

Va las si un mic cadouas :dati clik pe link,si scrieti-va numele in spatiul dreptunghiular,apoi dati enter link surpriza ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput