Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiasi spune:
Am primit azi 3 lalele galbene superbe
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
Zicea cineva de dormitul pe burta ( scuze nu mai retin exact cine ).. eu zici ca m-am bolunzit la cap.. eu de cand ma stiu nu am dormit o data pe burta, insa mai nou ma trezeste sotul sa ma roage sa imi schimb pozitia sa nu pateasca bebe ceva.. evident ca dupa 10 min sunt inapoi pe burta.. zici ca nu-s normala...
Are ceva influenta negativa asupra bebelui?
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Am primit azi 3 lalele galbene superbe Oana 11+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
care e gelosul? se zice ca galbenul e oferit de gelosi..
EU vreo 2 trandafiri rosii si vreo 4 garoafe rosii, pana acum, de la colegi..
zubi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Sa stii ca si eu am constatat asta.. de 3-4 zile (imediat dupa 14 sapt), am inceput sa stramb din nas la orice (mai putin ciocolata).. inclusiv de la sfantul iaurt imi e rau... 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Zubi, mami14+
elly_b spune:
eu am sunat-o pe mama sa o intreb daca are icre
may3, lumina de la capatul tunelului e mogaldeata pe care o s-o tii in brate peste 7 luni si care va incepe sa se agate de tine si peste inca ceva vreme o sa-ti spuna "mami, te iubesc".
e tare greu. si prin asta am trecut si eu si multe alte mamici in special la prima sarcina. dar cand se va termina, te vei uita la puiul tau, te vei uita in urma si vei spune ca a meritat orice efort.
cu putin timp inainte sa iasa 2 liniute si poate si putin dupa ... seara mai nimeream pe dicovery (cred) un serial de reportaje/docudrame "I didn't know I was pregnant"
eram absolut siderata, si inca sunt, cum diferite femei se trezeau noaptea cu crampe se duceau la baie si scapau 1 sau 2 bbi in wc. si ala era primul si ultimul contact cu sarcina.
ma rog, prezinta viata fiecarei protagoniste in cele 9 luni in care habar nu are ca are un bb in burta. Fac spot intens, beau, fumeaza, mananca orice ... le ia durerea de burta, desfac picioarele si scapa copilul
ups .... nu stiam ca sunt gravida ...
ma rog, vorbim de americani, nu am vazut nici un caz din alte parti ale lumii si nu vreti sa stiti parerea mea despre acel popor (daca se poate numi popor).
eu nu-mi explic .... la noi greturi, varsaturi, rau si chiar cumplit de rau 9 luni, zeci de kg, cerclaje, tratamente, travalii de zeci de ore, cezariene si alea desfac picioarele si il scuipa afara socate ca de fapt erau insarcinate
si am uitat sa zic ... CULMEA!!! copiii mai sunt si sanatosi!
mami de Annelies (30.06.2005) si 10+
JadeJador spune:
citat din mesajul lui oanaiasi
Jade ...fii mai explicita ..de care putza- cuc sau pasa? Oana 11+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
putza = cuc
oanaiasi spune:
care e gelosul? se zice ca galbenul e oferit de gelosi.. EU vreo 2 trandafiri rosii si vreo 4 garoafe rosii, pana acum, de la colegi.. 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
O colega draguta
Oana 11+
oanaiasi spune:
Elly , de mare exceptie serialul ...socant de-a dreptul.
Aici sunt cateva episoade:
http://www.youtube.com/watch?v=AJlV9O1t1lg
Oana 11+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Elly , de mare exceptie serialul ...socant de-a dreptul. Aici sunt cateva episoade: http://www.youtube.com/watch?v=AJlV9O1t1lg Oana 11+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
Mie sincer mi-i se pare incredibil.. nu imi dau seama cum pot unele femei sa fie in primul rand atat de neglijente.. ok iti intarzie na doua luni din diferite cauze , dar nu 9.. cu totate ca de la americani...
oanaiasi spune:
Mie sincer mi-i se pare incredibil.. nu imi dau seama cum pot unele femei sa fie in primul rand atat de neglijente.. ok iti intarzie na doua luni din diferite cauze , dar nu 9.. cu totate ca de la americani... 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Mai da e una care a facut 2 gemeni in buda ....cum puii mei (scuze) sa nu simti/vezi ca esti gravida?!?!? ca doar nu-s cat 2 mere copiii aia...
Oana 11+