Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Sherbi eu vreau sa dau o tura p la baby expo. sa speram k se face vremea mai frumoasa sa o iau si p buba. sau macar sa fie ea in toane bune sa o las cu tati aksa. k altfel..
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Andri..sper ca bb e bine, ce sperietura ma
sa nu fie nimic grav.
Am patit si eu intr-o noapte, m-am trezit intr-un planset, altfel de-a lui bb, de disperare si tot dadea capul pe spate nu reuseam sa-l impac nicicum, avea multe balutze la gurita, i-am vorbit, l-am ridicat, batut pe spate, intr-un tarziu s-a linistit dar mie mi-a disparut somnul, eram fleashca, m-am speriat rau, nu stiu nici azi ce a fost, nu s-a mai repetat de atunci
uneori e tare greu ca nu putem comunica cu bb, dar o sa treaca si perioada asta, ne ramane
Madutz
ingerashul meu iubit de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Sherbi..cate un pic de tzatza..cate un pic de bibe (de latex)..cumva trece..dar spune-mi si mie ce infuzie bei..ca de ma mulg mereu dar nu am atata lapte sa fie de ajuns..la bebe vine tare..la pompa nu dau
Andri;sunteti bine?ce a zis dr?
Noapte buna...ma pui rapid in pat sa fac laptic
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunshine_rox/sunshine_rox.jpg)
sunshine_rox spune:
am pus si noi poze pe facebook de la botez si de la baita cu o printesa cumintica
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Da, da SHERBI, si eu vreau sa stiu despre ce infuzie e vorba!
Si inca o intrebare: zici ca ati fost la mall si bebe a papat de cateva ori. L-ai alaptat acolo, la mall, la locul special amenajat sau cum?
Asta cu alaptatul in public e o chestiune peste care sper sa reusesc sa trec, deocamdata nu ma simt confortabil cu ideea, tocmai pt ca traim intr-o societate de rahat cu oameni redusi...Zilele trecute ne intorceam de la vaccin, eu stateam cu buburuza pe bancheta din spate si pt ca se miorlaia tare si era destul de aglomerat in trafic, am zis sa-i dau un pic de tzitzi. Nu va imaginati ca m-am dezbracat toata pe acolo (oricum acum e ciudat cu geaca, pulover si alte minuni...) - cu toate astea doi idioti dintr-o masina care statea in paralel cu noi la semafor se tot chiorau, se inghionteau si se hlizeau de zor. Al meu sot a vrut sa dea geamul jos sa le zica vreo doua, i-am zis sa renunte ca nu merita...adevarul e ca nici el nu se simte inca foarte confortabil cu ideea alaptatului in public, dar asta e..trebuie sa ne obisnuim.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine_rox am pus si noi poze pe facebook de la botez si de la baita cu o printesa cumintica |
sa va traiasca mititica si sa fie in continuare la fel de cumintica! Super tortul-buburuza!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
sherbi spune:
beau un ceai de lactatie din kaufland de la teekanne, luat de la raionul de lapte praf, mancarica de bb etc.
sper sa nu asociez eu bautul ceaiului cu faptul ca mi-a crescut lactatia si sa fie de fapt altceva, dar e prima oara de cand am nascut si trecut de furia laptelui cand am sanii pietroi. bb are acelasi ritm de masa, deci am dat vina pe noul ceai.
stiu ca pt. multe e dificil sa alaptati in public, dar eu reusesc s-o fac cu gratie. chiar nu se vede ce impletesc eu cu bb. dau geaca, puloverul intr-o parte. desfac pe sus sutienul, bag mana pe dedesupt si trag de el, asez copilul in pozitie si ridic usor tricoul, apoi acopar sanul cu tricoul pana in dreptul guritei lui
. nu se vede nik nik. na ca v-am dat si instructiuni de folosire a tzaztei in public
. eu alaptez oriunde. pe marc l-am alaptat in afi pe niste banci in fata locului de joaca unde-l parcasem pe david, apoi am intrat la mothercare si am vazut ca au camera de alaptat pe care am folosit-o, cu loc de schimbat bb, chiuveta, servetele umede...f civilizat. acu intrebarea e...poate s-o foloseasca oricine sau numai clientii magazinului??? eu am cumparat ceva, dar pe viitor mi-e cam jena sa ma duc dunga la ei in magazin ca sa alaptez
.
andri, hai repede sa ne spui ce a zis pediatra. sper sa fi fost o sperietura gratuita. stiu ca mai tarziu se instaleaza la unii copii plansul acela isteric, are si un nume care-mi scapa acum, cand se inrosesc la fata si raman cu gura cascata si nu mai respira. si david mi-a facut figura de cateva ori...cica e bine sa le sufli in fata...mai spusese careva parca.
bebelu, ne tinem la curent daca e sa vii la expo. poate iei si buba. eu nu-s hotarata in ce zi, sa vad cu cine vin, ca singura nu m-as aventura din cauza de drum lung si daca plange bb isteric pe autostrada nu prea pot opri oriunde. pe ta-su nu-l car ca se plicti repede, oi vedea.
am admirat poze de kevin si patrick, foarte frumosi copilasi...as spune ca bb kevin aduce cu tati in anumite fotografii. patrick e mami leit. ma bag sa admir si celelalte pozici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/misssexy/misssexy.jpg)
misssexy spune:
Buna seara fetele.
Bine v-am gasit in noua casa
Mi-a fost tare dor de voi
Stiu ca nu am intrat de mult timp,merit sa fiu batuta ,asa ca accept mustrarea voastra.
Bebele i-mi ocupa foarte mult timp,trebe sa am grija si de casa(am o casa mare...3 dormit,2 saloane,buc,baie),trebe sa fac si de mancare....,deci abea mai am timp de internet.De citit v-am citit asa pe sarite.I-mi pare rau ca am pierdut predarea stafetei in noua casa
Raportez ca si noi inca ne confruntam cu colicii,ziua mai putin,dar seara are cate o repriza de o ora,o ora si ceva de nu stiu ce sai mai fac.
Maine mergem la doctor,sa facem controlul general de o luna.Abea asteptam sa vedem cat am mai crescut.
Va las ca s-a trezit pitica.
Cu ocazia asta as vrea sa va urez si un sincer si calduros LA MULTI ANI MAMICI DRAGI
DE 8 Martie
Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Hey fetele mele dragi!
Ne-am intors si noi astazi, dupa o saptamana si ceva de "tras chiulul".
Ma bucur tare sa va gasesc in casuta noua, sper ca toate sunteti bine, sanatoase cu bb cumintei. Din fericire decat vreo 4 capitole vad ca s-au scris, ceea ce ma bucura ca am speranta sa recuperez ce am pierdut.
Ne-am botezat si noi puiutul, totul a iesit super. Revin curand cu fotografii proaspete.
Mi-a fost tare dor de voi, sincer.
Va pup dulce mamicute scumpe si buburuze dulci!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/misssexy/misssexy.jpg)
misssexy spune:
noapte buna mamici
Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)
https://picasaweb.google.com/100089500739033024696/ALESSIATIMEEA?authkey=Gv1sRgCOCh7pDuiJPGDg#