Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Roxx, exact in situatia asta sunt si eu. Am de gand sa le scriu si poate imi explica mai bine si care e avantajul daca alegem prima variata, nici eu nu pot sa risc sa aleg doar un an. Chiar daca ne recuperam diferenta de bani peste ceva timp tot e mai bine decat deloc.

Deocamdata imi adun actele pentru ca sa le depun dar poate avocatii o sa ne ceara copii legalizate sau cine stie ce acte si e mai bine sa stim inainte de a le depune.

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori am nasu infundat rau si scot niste secretii urate, gatu ma ustura, abia inghit si am si o tuse cam seaca. in rest febra nu am, cateodta dureri de cap (dar cred k sunt si de la oboseala)

p nurofen vad k scrie k nu prea e indicat p per alaptarii decat dc zice dr,

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

rox, mergem azi la ora 6 la dna. doctor la control. voi cand aveti?

legat de indemnizatie, noi alegem varianta 1, stau un an si dupa cat mai rezist fara plata. nu imi speranta in nici un proces...cand s-a vazut asa ceva la noi?

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

nici eu nu am mari asteptari de la vreau proces...dar atata timp cat P.C-ul ofera consultanta gratuita (cica)...o sa incerc, speranta moare ultima.cine stie,poate reusesc astia sa schimbe ordonanta de urgenta,macar data de la care intra in vigoare...vom vedea.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

La multi ani bebelusilor nascuti pe data de 7!
Roxx bravo pt decizie!
Voi ati dat Humex sirop bebeilo pt tuse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Of, bebelu si toate astea de o saptamana?!!!
Cum ziceam, trebuie luat pe bucatele, ceva pt nas, uite stiu ca mmie asa mi-a dat dar au trecut 2 ani, am uitam treb sa suni dr. pediatru; mie imi daduse parca bixtonim pt nas sau olinth.
-pt gat treb sa vezi daca ai voie tantum verde, intre timp homeogfene 9 din ora in ora (homeopat )nu te-a ajutat?
-tusea seaca, da stodal, dar suna dr. si zi-i , inteaba-l nu poti sa stai asa, deja sunt prea multe zile. Sanatate !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Lori dr mea e cam batuta in cap inafara k stie sa scrie retete, trimiteri si sa ia o tensiune, nu stie altceva.

cred k o sa sun pediatra sa vad dc ma poate ajuta cu ceva.

bag olinth dar am mom cand se infunda asa rau k nu desfunda,

ca sa nu zic k iar toata casa e racita incontinuare dormim fara tati. m-am saturat si de vremea asta urata si de raceala.vreau sa vina primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri nu cred ca poti sa-l dai la bebei; pana la 3 luni nici paracetamol n-au voie decat asa...rarisim.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Ziki dc esti p faza, poti sa imi dai si mie linku de pe care ai dat comanda la colacei, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

piciu asta al meu e un mare smecher: plange, il pun la san, trage de 2 ori si inghite (se aude) dupa care incepe sa traga usurel fara sa se mai auda nimic - clar nu scoate nimic, doar trage ca din suzeta, pe care de altfel o uraste. Il demufez, incepe sa planga. Cand il remufez acelasi lucru. Eu zic ca se alinta, gresesc? Am citit ca nu e bine sa lasi copilul la san daca nu mananca pentru ca inghite aer.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

mi-am dat seama ca in w-e cand e tati acasa e mult mai agitat si plangacios. Oare il enerveaza schimbarea rutinei zilnice?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput