Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bambi_bv Crispro tu nu mai alaptezi nu-i asa?Intreb pentru ca am vazut ca ai fost la solar iar mie mi s-a spus ca nu am voie cat timp alaptez, desi imi e asa de dor!!! Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010) |
Nu mai alaptez... de vreo 3 luni imediat... ultima tzitzi a fost la 5 luni fara 2 zile..
Al meu s-a mai trezit o data... acum merg si eu la nani, ca mai am 40 de min pana la urmatorul apel... da, minunat.
Roxana, cum stai cu raceala? a trecut? eu azi am luat homeovox- imi pare ca a facut ceva treaba, si ma gandeam la tine, daca ai luat si tu...
Noapte buna si linistita!
Racusor, si la tine m-amk gandit si sper din suflet ca o sa mai ai timp de noi, ca tare imi esti draga!
Sa-l ajutam pe Alex
senty_mary spune:
hello gagici!!!
eu vreau sa raman in lista chiar daca nu am mai postat lately dar suntem cam bolnaviori toti si doar am citit ce ati scris.
Alice_Elena spune:
am reusit si eu sa citesc tot. ati fost harnice zilele astea.
in legatura cu fumatul, nici mie nu imi place cand miroase a fum, chiar daca si eu fumez. incerc pe cat posibil sa o tin pe mara departe de fum. si eu si soramea am crescut intre fumatori, si am fost foarte sanatoase, n-am avut niciodata probleme.
baita, facem zilnic. mai sarim peste ea cand suntem plecati de acasa, sau cand ramane cu soacrele. cand e cu maicamea, aia ii face, e mai descurcareata
cu stersul din lista si parola, nu ma pronunt, sunt noua. imi pare rau ca v-am descoperit asa tarziu, dar bine ca v-am gasit totusi :))
ma duc sa ma pun si eu langa copil. sunt tare obosita. a fost frumos la cta , dar obositor. sunt multi de vizitat.
la multi ani de ziua mamei
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Cris2010 spune:
Mamici dragi, bine v-am gasit la capitol aniversar, capitolul 100
Noi am tot avut musafiri zilelea astea si am fost si noi in musafiri.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi
Denisa, ma minunezi, cand mai ai timp si de gatit retete din astea mai exotice.
Crispro, sa te tii de masaj ca face minuni, cel putin in cazul meu a facut, si eram sceptica la inceput.
Racusor, reintegrare usoara la servici.
Rody, ma bucur ca Isa a revenit la bunele ei obiceiuri.
Oana, bravo pt kg in minus. Wow, 5 in aproape 3 saptamani?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Legat de fumat, parerile sunt subiective. Fiecare vorbeste ori din postura de fumator, ori de nefumator. Eu deabia astept sa nu se mai fumeze deloc in restaurante, cafenele, etc., deci va dati seama care e parerea mea.
Ma apuc de facut bulion?
Nici pe mine nu ma deranjeaza lista cu delfinasi si mamici. Cu parola in schimb, sunt de acord sa fie modificata.
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Ce-mi place de voi, cand mai faceti cate un anunt de reorganizare si mai ies la iveala mamici de delfinasi
R e un cuminte, a inceput sa doarma si ziua binisor. Azi a stat pt prima data in patru labe si facea miscarea aia sexy cu limba scoasa....am ras de ma durea burta si el la fel de rasul meu
Victo, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o buc. carucior la Braila....ca avem doar unul si nu am de la cine imprumuta.
Kata, "imi sarise" inima din piept! Am avut emotii!!!
Crispro, sa-ti fie de bine masajul, sauna si solarul!
Denisa, eu am termometru digital cu infrarosu, Microlife NC 100 si in 3 sec imi idica temperatura. cand iau temp. il tin la o distanta de cativa cm deasupra spancenii. L-am cumparat ca l-am vazut la dr de familie ca isi face treaba.
M-ai intrebat de hotel, unde mergem in Ungaria. Hotel Astera, 8 nopti, ultra all inclusive = 800 E/familie
Racusor, ma bucur tare mult sa aud ca Andrei sta cu bona si tu poti incepe treaba. Frumos din partea ta ca maine ii vei face la bona o surpriza placuta....aaa! si mi-a placut ca ai sa citesti forumul din metrou
Larisa, ai o familie minunata!
Multumim de sfaturi draga mea!.... si va rog sa ma iertati si pe mine daca v-am suparat cu ceva
Mai vroiam sa spun cate ceva dar am uitat
Noapte buna delfinariu!
Hehehe! Maine e ziua nostra, a mamelor!
La mine e primul 8 Martie in calitate de mama
Cris2010 spune:
Crissy, tare mult ma bucur ca si-a mai revenit Bea. ce cadou frumos.
Noi inca ne chinuim cu mucisorii si azi, colac peste pupaza, a inceput iar sa tuseasca. Off, nu mai scapam odata de raceala...
Am vrut sa zic mai multe, dar sunt foarte obosita, nu mai tin minte ce-am citit din urma
Am vazut toate filmuletele si pozele la care ati postat linkuri. Unu si unu, delfinasii nostri.
Cris2010 spune:
Daca nu mai apuc sa intru maine, va urez de pe acum o zi minunata s-aveti maine!
8 MARTIE sa va aduca in suflet o mica sclipire de primavara, multa, multa iubire, sanatate, noroc si tot ce va doriti.
Noapte buna
katalina spune:
Tot se discuta de iaurt,am gasit pe site-ul postat si de Carmen reteta iaurt de casa : www.wholesomebabyfood.com/makeyogurtforbaby.htm" target="_blank">HOMEMADE YOGURT
Noapte buna delfinariu
rubia spune:
Gata am rezolvat am pus niste poze (sper ca le-am pus bine-desi crispro ai explicat sa priceapa oricine ) ms
Cred ca eu sting lumina asa ca : Noapte buna
(nu mai pot de somn)