Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

crissy, ce dragalasa e Bea si ce cadou frumos ti-a facut de 8 Martie , ma bucur ca se simte mai bine

lauri_ca ce copii frumosi ai

Denisa, suna tare bine reteta ta o notez si eu

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am gasit un site in care iti explica valoarea nutritiva si varsta adecvata de introdus a fiecarui nou aliment precum si retetele ce le putem prepara, actualizat dupa 2008 conform cu ultimele studii pediatrice baby and solids. Interesant este faptul ca spune ca iritatia de la fundic se datoreaza unei introduceri prea timpurii a citricelor, asociatia recomandand mai nou ca acestea sa fie introduse dupa varsta de un an, oricum este cel mai interesant material pe care l-am citit in materie de diversificare so far. Ce ma bucura este ca explica aportul si beneficiile fiecarui aliment, sunt pro paste pentru ca au carbo buni etc , il pun aici sa il consultati daca sunteti interesate www.wholesomebabyfood.com/plums-prunesbabyfoodrecipes.htm" target="_blank">aici il gasiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Da,fain site-ul CARMEN, il stiu de la fetele cu autodiversificarea aici

sau www.babyledweaning.com/" target="_blank">ASTA e interesant

RUBIA,SADDIE ,eu mi-am spus parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Valeleu, cat ati mai scris.. eu am fost la masaj. am lasat copilul dormind, si la 4 si 10 cand se trezea (ca se implineau 40 de min ), i-am zis sotului sa ii dea papa. S-a trezit copilul fix la 4 si 10, l-a luat sotul. dar copilul se trezeste marait si inca obosit, desi nu rvea sa mai doarma. i-a pregatit Lp, dar nu a vrut copilul. Cum il punea jos , cum urla. A incercat de cateva ori., la fel. L-a luat in brate, plimbat un pic, pe la perdea (ca ii place), reincercat Lp -urla,dadea cu mana spre sticla sa o impinga. Il sun pe sot sa intreb cat a mancat copilul, imi spune ca nu vrea, ca poate i-a incalzit prea tare Lp-ul, si de asta l-o fi refuzat. Ioi, ce m-am enervat, am urlat la el ca nu stie incalzi o apa...i-am zis sa il duca la soacra, poate mai schimba peisajul. dupa o ora a reusit sa ii dea papa. acuma, chiar nu stiu, ori o fi fost Lp-ul prea cald, ori nu i-a placut copilului ca nu eram eu la trezire. no, la masaj am stat 2 ceasuri!!! o ora la sauna (tip tunel) si vreo juma la masaj, si 5 min la solar (nu imi place solarul, dar sunt atat de palida si de branza, incat m-am saturat sa ma intrebe lumea daca imi e rau...). Am ajuns acasa pe la 7 juma, schimbat copil, dat papa, si o ora chinuit sa adoarma... chestia e ca nu plange, dar tre sa stau langa el, sa ii cant, mangai, etc....el sta in pozitia de somn, pe spate si cu capul in lateral, dar cu ochii cat cepele. satula sa tot stau ( ca daca plecam plangea), l-am luat in brate, sa il adorm. CUm il luam, cum i se dadeau ochii peste cap, ca nu mai putea de somn. CUm il puneam jos, cum se trezea.. si tot asa... nu prea a fost distractiv... eu is vanata de la masaj, dar nu-i bai, cica sufera baba la frumusete...

Lauri_ca, ce copii frumosi ai!!! si tu arati excelent!

Crissy, e tot mai dulce Bea!!! Si fetele tale par sa se inteleaga de minune!

Termometru- am cu varf flexibil, dar iau de 5 ori temperatura una dupa alta si nu imi arata la fel- uneori variatii si de 0.5 grade

Hai ca intre timp s-a trezit si piticul, ca doar au trecut 40 de min de la somnicul initial...

Crissy, ma bucur de Bea ca e mult mai bine!!!

Bambi, fasole verde (pastai ) am luat congelati din Kaufland, nu scrie nici ca au sare, nici ca nu au, dar scrie ca dupa fierbere sau la fierbere sa se puna sare pe ei.. de aici am dedus ca nu au sare. SI i-am gustat si nu imi par sarati. Punga e in congelator, si iau doar cativa din punga cat sa gatesc o data (fara sa dezghet punga).

Saddie, chiar daca nu scrii atat de des, esti de-a noastra si ne esti draga (mie imi esti la suflet, ca stiu ca si tu ai avut aceleasi trairi ca si mine legate de noua pozitie de mama ).

legat de parola- din partea mea e ok schimbarea. Cred ca mamicile care nu vor sti parola si nu vor putea accesa contul de delfinasi, pot oricand sa intre aici (ca de aici e si contul) si sa intrebe de parola- si i se va da.

Rubia, legat de poze: intri pe contul comun, la fotografii. In bara de sus ai niste optiuni(Home, My Photos, Explore, Upload). dai click pe upload. Te intreaba numele albumului, scrii numele si dai continue. apoi iti apare "choose photos to upload", dai click pe el, ti se deschide o fereastra cu explorerul (cu folderele tale) si selectezi poza. Apoi ca sa pui iar poza, dai din nou upload (tot de acolo ca prima data) si ti se deschide iar o fereastra care iti zice din nou sa creezi album sau sa selectezi un album deja existent. Tu nu mai faci unul nou (ca deja il ai facut de la prima poza) , si vei selecta "choose an existing album". ti se deschide o alta fereastra cu toate albumele existente- il selectezi pe al tau (dai click pe el si apoi butonul de select album) si apoi la fel ca la prima poza: dai click pe "choose photo to upload", selectezi poza si tot asa. Pare cam greu la cum explic eu, dar sa stii ca nu e deloc. Daca nu reusesti ceva, nu ezita sa ma intrebi. Iar legat de copro, noua ne-a zis la 2-3 dupa terminarea tratamentului cu antibiotic!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina mi-a placut ce frumos ai povestit. Eu nu cred ca trebuie sa te superi pe sotul tau. Cei mai multi sunt 'of the same type'.

L-am culcat si eu pe piticot. Noi am avut o zi tare greuta azi. A mancat foarte, foarte greu; in rest s-a tot scremut, marait in permanenta. S-a linistit abia in urma cu cateva minute dupa ce i-am pus ceva in fundic. A reusit sa manance niste lapte si la somn. Sa vedem acum cand e prima trezire (desi din experientele anterioare as putea paria ca va avea loc in mai putin de 6o de minute).

Va urez o noapte usoara tuturor.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2010

Capitolul 100
Dati-va cu parerea:
FACEM CURATENIE IN LISTA?
Mamicile care nu au postat de mult timp (2-3 luni) si care nici nu citesc.
Stiu ca mai sunt mamici care citesc dar nu scriu. Pana la Pasti sunt 6 saptamani, in intervalul asta sa-si exprime dorinta de a fi pastrata in lista. Oricum datele mame+bebe le gasim in capitolele anterioare.

Sincer, DA - de multe ori nici nu stiu cine e delfinutul caruia ii zic la multi ani si e tare ciudat.
Daca reapar mamicile putem sa ii repunem, nu?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

De cand vreau sa intreb si tot uit

racusor, cum s-a pastrat cozonacul la congelator? Am pus si eu azi o bucata de chec, am facut si eu si mi-a adus si soacra.

In alta ordine de idei...

1. Sunt semne ca vine primavara si la noi
2. Negarutz al mic imi pregateste cadoul de 8 martie

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Pastrat si eu cozonac la congelator - se pastreaza ffff bine, multe luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

seara buna!

in legatura cu lista, faceti cum credeti, dar parola de la contul comun daca o schimbati sa dati PM cu cea noua, chiar daca scriu mai rar in ultimul timp si o sa vina vremea sa intru si mai rar de atat tot o sa vreau sa o am!

toate cele bune!

crissy ma bucur ca Bea e mai bine , micuta luptatoare!

Mergi la inceput

Citat:

dar alta propunere am eu de fapt, sa mai schimbam o data parola la mailul comun si o sa dam doar la persoanele active. prin active intelegem si mamicile care scriu mai rar, cum e Carmen , dar pe care le stim bine. asa macar stim cine acceseaza pozele si informatiile noastre. sa nu dati cu rosii

Buna idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crispro tu nu mai alaptezi nu-i asa?Intreb pentru ca am vazut ca ai fost la solar iar mie mi s-a spus ca nu am voie cat timp alaptez, desi imi e asa de dor!!!

Mergi la inceput