Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
crissy77 spune:
Din punctul meu de vedere, daca te inscrii la un grup de discutii atunci participi la discutii cat de cat, macar din an in paste.
rubia, de exsudat stiu sigur ca nu se face pe antibiotic, trebuie sa treaca cel putin 7 zile (preferabil 10) de la terminarea lui. Celelalte analize cred ca se pot face numai ca trebuie sa anunti ca ia antibiotic. Cu pozele te pot ajuta eu, numai sa-mi fac putin timp liber.
crissy77 spune:
La multi ani, mamici!
LML Mara, Yanis si Matei!
rubia, acum am vazut ca ai reusit cu pozele.
pufescu spune:
Neata fetelor.
Scriu scurt ca e mare haos...2 intrebari fara legatura directa cu bebeii,ca daca nu va intreb pe voi pe cine :)))
Vreau sa fac o firma,ca sa pot sa si incasez bani pe ce lucrez pt servici(momentan e munca voluntara....) fara sa pierd indemnizatia,pt ca la servici cu criza asta nu e constant de lucru.
Am cerut de la o cunostinta avocat o oferta de pret ca sa se ocupe de infiintarea firmei,si spre marea mea surpriza a zis ca ma costa 1400 de roni,incluzand taxe,capital social si oorariu.Mie mi se pare f. mult.Nu stiu daca sa ma bag eu sa infiintez firma,nu stiu cat ar fi de alergat(ca cu bubu de gat e greu,plus cate mai am de facut in rest).Aveti idee cat se cere pt infiintarea unei firme(sau cat timp ia)?
A doua intrebare: cat costa contabilitatea(in Bucuresti) daca activitatea este gen emis o factura la 2 luni+un angajat cu jumatate de norma?Firma de conta cu care lucram la firma unde-s cu servciul e foarte ok dar mult prea scumpa pt ce-mi permit eu...Stiu ca erau mamici contabil care lucrau de acasa,va mai intereseaza un client(in sectorul 3)? :)
Alice_Elena spune:
neatza. va ofer cafeaua in dimineata asta.
m'a trezit mara de la 7 jumate 
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
crissy77 spune:
Sa nu uit![]()
Duminica la ora 18, pe PROTv, la "Romania te iubesc!" se discuta despre hrana Bio, organica si tot tacamul.
tanti spune:
LA MULTI ANI fetelor si sa aveti o primavara frumoasa
Pufescu ai putea tu sa iti infiintezi firma in principiu trebuie sa mergi la registrul comertului , stiu ca era contra unei sume care o plateai la ei , iti acorda asistenta sa iti infiintezi firma
Vezi ca tu nu trebuie sa apari ca ai venituri , ca iti pierzi indemnizatia, eu ma gandeam ca poate este mai usor sa faci pe persoana fizica autorizata, este mai usor dpv contabil, poate te ajuta Adriana cu mai mult cu sfaturi
crispro spune:
Neata! Noi suntem tot pe program normal, de treziri din ora in ora, desi a dormit cu mine in pat. plus bonus o ora continua de maraieli... ioi..
Am niste vanatai cat casa de la masaj... sper sa reusesc si un pic, pic, pic de dieta pe langa masaj, si eventual miscare... ca s-ar vedea rezultate. Tipa de la masaj a zis ca nu stau foarte rau, ca e "grasime usoara". Doamne da sa scap de ea!
Cris, desi sunt o semi-fumatoare, si eu astept sa se interzica fumatul in restaurante (in localuri in general)!!! Sa stea lumea afara daca vrea tigarusa... ca e cald, ca e frig.
Va zis si eu La multi ani mamici dragi de 8 Martie!!! Imi vine in cap mereu melodia aia :"De ziua ta, mamico/In dar ti-am adus inima/ SI crede-ma, mamico/ Un dar mai frumos nu se putea" - abia asteptam sa ii dau mamei felicitarea facuta la gradi/scoala si sa ii cant... ce vremuri... uite ca acum am ajuns sa fiu eu mama, si in curand imi canta prichindelul.. hai ca imi dau lacrimile..
Matei, La multi ani, sa cresti mare si sanataos!!! Iuhuuuu, deja 8 lunite!!! La multi ani Mara si Yanis!
Am vazut-o pe Maria de Rubia, super dulce papusica! Bine ca te-ai descurcat cu pozele.
Senty, ce figura esti, cica sa nu te stergem.. apoi tu esti de cand lumea printre noi...

cum sa te stergem din lista???
Sa-l ajutam pe Alex
pufescu spune:
Si sa zic si despre bebei:
-branza o fac cu lapte integral de vaca de la dozator din piata.Nu i-am facut niciodata din LP si ii dau de cand a facut 6 luni.Mai nou nu i-o mai amestec cu fructele de dimineata ci i-o dau cu iaurt la ora 18.
-am inceput sa amestec legumele blenduite cu cele zdrobite ca sa il obisnuiesc cu alta textura...nu i-a placut la inceput dar incepe sa se obisnuiasca
-iaurt de asa tot din lapte integal. Pediatra a zis ca pot sa-i dau si covalact(se confirma deci ce a zis pediatra lui racusor :) )
-am gasit o alternativa la rosiile turcesti foarte chimice care se gasesc momentan:au la mega image o pasta concentrata de rosii bio, la borcanele de 200g(vreo 7 lei borcanelul).E super,cum facea si bunica bulion scazut pe vremuri.Atentie ca e f. concentrat,sa puneti un pic ca eu am facut o transa de legume care au gust doar de bulion :)))
-fasole verde i-am dat un pic de cateva ori,congelata
I-am tunat programul lui bubu,desi era el organizat si inainte..dar acum e bine(desi a fost tare marait in ultima vreme de la dinti...si cu tati plecat 2 saptamani am crezut ca innebunesc....acum ca s-a intors mi se pare lux):
-deci programl cu cele 5 mese 6,10,14,18,22 e usor modificat la cererea lui bubu in 6, 9.30-10, 14,18-18.30 si 21-21.30
mesele sunt: lapte,fructe,legume cu carne,ou sau simple(a avut un nou episod de dermatita pe fata nasol dupa ce i-am bagat la insistentele soacrei galbenus de gaina proaspat de la tara....i-am scos oole vreo saptamana,s-a curatat pe fata si acum am revenit la prepelitele noastre :)))) ), la 18 iaurt,cateodata cu branza(dupa ce am citi pe aici nu-i mai dau branza chiar in fiecare zi),ultima masa cereale cu lapte.
Si tunarea principala am facut-o(cu cooperarea lui bubu,desigur) la programul de somn...daca s-ar trezi mai tarziu de 6 ar fi perfect,dar cum stim ca perfectiunea nu exista =)))) ....
deci: intre 6 si 9.3 baga cam jumate de ora de somn(acum doarme,de asta stau eu de forumeala)....e epuizat dupa joaca cu mine dupa ce mananca(la 6 :((((( ),pls cand se trezete tati il smotoceste si el o tura inainte de plecat la servici.Intre 10 si 14 mai atipeste 30-45 min(dar daca la 10.10 nu esti cu el in caut in drum spre parc/piata e sfarsitul lumii....).Afara nu mai doarme prea mult si ma bucur ca-i asa,bona l-a invatat ca vorbeste cu el,il duce la copii...nu stiu ce-i face dar mi-l aduce vesel nevoie mare,flamand si obosit.
Cea mai buna parte a noului program: dupa ce mananca la pranz ne mai jucam un pic si doarme 2.5-3.5 ore!!!!Epuizat dupa toata veselia din parc(4 ore cu bona sau 2.5-3 cu mine ca mai am si treaba).Zilele cand merge cu bona sunt super ca apuc sa lucrez ce am pt servici in liniste si cand doarme la pranz mi fac prin casa sau mai stau....cand il duc eu in parc e foarte obositor :).
Intre 18 si ultima masa nu mai doarme,e chitaiala si veselie(adica non stop la dispozitia lui)...iar cand vine tati acasa veselia nu mai are limite.Stingerea e cel tarziu la 21.30,cand cade lat dupa ce-si bea laptele.
Baie ii facem la 2 zile,nu e parte din ritualul de somn.Direct in cada mare ca in cadita nu are loc si scaunel nu am apucat sa cumparam. Unul din noi sta in genunchi langa cada pe o pernita si il tine pe bubi.Celalalt se distreaza si tine prosopul.A fost cam sportiv cat a fost sotul plecat...greu de ridicat din pozitia asta cu mormolocul ud in brate.
crispro spune:
Halooooo, Bumbulinooooo, vad ca te-a "tag-uit" careva pe Fb intr-o poza de-a ei, de la petrecerea din weekend, cred.. mama, ce bine arati!!!

Arati ca o tipa din reviste, nicidecum ca o mamica!
Sa-l ajutam pe Alex
pufescu spune:
Tanti si pfa trebuie suspendat cat iei indemnizatia.Firma o sa fie cu 2 asociati(eu+iubirea vietii mele),sotul administrator(ca sa semneze el contracte,facturi,chestii) si tot el angajat cu jumate de norma.Eu muncesc dar pe hartie el presteaza activitatea(si el e tot arhitect,dar nu profeseaza in domeniu insa pe hartie are specializarea sa faca consultanta).