Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica eu am predat pe cineva la gradinita ! Am vorbit cu educatoarea si cica mai iese din cand in cand si se mai uita pe hol dupa mine! of ! Deci stau cu telefonul lipit de buzunar ! astazi eu dau cafelutza ! Poftiti la cafeluta !!!Pe toate gusturile ! o zi frumoasa ! Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Tinem pumnii stransi sa fie bine!
carpatina spune:
La multi ani David! 
Sa ai o viata lunga, sa fii sanatos si norocos! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
David
, sa cresti mare, sanatos, voios si norocos!
Erina, sa iti traiasca amandoi copiii si sa va bucurati de ei.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, sanatate maxima la toti 4!!! Si ce fetita precoce acolo la voi!! Wow, deja la toaleta :D Adam se cere des, dar il incanta sa traga apa mai mult decat actiunea in sine :D Tineti-o tot asa!!! ![]() |
Ca sa o laud pana la capat, am inceput de sambata, dar sambata si duminica am pus-o mai tarziu pe olita, pe la 10 si a fost asa, de introducere, deci nu a facut nimic. Dar luni si marti a facut pipi, azi deja si pipi si kk. Are mami fata mare!
Important e ca Adam se cere, asta e deja cel ami important, sa se ceara si sa nu faca pe el. Bravo, Adam!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI, David! Toti sa-ti fie sanatosi si plini de voiosie!
Erina, sa-ti traiasca puii sanatosi si fericiti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:
La multi ani, David, pui frumos cu bujori in obrajiori ! 
Esti baiat mare de-acum, sa ai mereu grija de surioara ta, s-o iubesti si s-o ocrotesti, iar parintilor sa le aduceti numai bucurii !
Felicitari, Erina, pentru asa copii minunati ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
katteryna spune:
Buna dragi mamici!
Mi-am bagat si eu nasul pe aici sa le multumesc lui Alinkav si RoxanaG pentru banutii donati si tuturor fetelor care au donat produse pentru Raisa la bazar!
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc multa sanatate!
Sabina mami iaca am dat de tine pe aici!
Pup buburuzele!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
Erina spune:
Buna! Intru scurt sa multumesc din inima pentru urarile frumoase!!!

M-ati emotionat cu adevarat!!!

David e bine, foarte jucaus si activ. Aseara a pus degetul linga flacara de la luminarea de pe prajiturica de aniversare. sunt curioasa daca isi aminteste simbata, daca ii va fi frica de foc.
Avem indicatie de tonsilectomie la Daria. Gabriela te sun zilele astea sa te intreb mai multe.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
cecilia L spune:
Erina, banuiesc ca o sa-si aminteasca daca s-a ars....
mititelul.
Ma duc sa caut ce inseamna .....la Daria, m-ai speriat.....
Noi suntem bine, a iesit evaluare, deci acum asteptam sa semnam contractul final.....abia astept, eu ca si eu, dar Cristi ma tot intreaba cand cumparam 3 camere pt el.....mititelul, a auzit atea discutii pe tema aceasta....
Azi pare destul de ok,vremea, asa ca am de gand sa-l scot la aer putin...tati este plecat .....abia maine seara/noapte ajunge, iar aseara si dimineata tare rau a plans dupa el....sa vad cum il pacalesc in seara asta
Vad ca v-ati mutat pe FB....mie nu-mi place acolo........
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)