Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!
Raspunsuri - Pagina 7
carpatina spune:
Eu va invidiez
un pic pentru serbarile la care va duceti voi... dar astept cu nerabdare povesti despre cum a fost. Un plus de curiozitate pentru actiunea tatici+copii programata la Cluj 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ceamica spune:
Elena , Gabriela 
. M-am gandit ca asa se manifesta emotia lui , schimbarea lui de program , zic si eu ,oricum cred ca incearca trairi noi acolo. Ce ma bucura mult este ca o place pe educatoare .
O sa rog sa nu faca prea mult caz.
Chiar educatoarea imi zicea sa-i aduc o gramada de boxeri si pantalonasi ca o sa-i scoata pampersul sa-l faca baiat mare ![]()
Mie mi-e jena ca va face baltoaca pe acolo!
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Ema, ce cauti pe forum la ora asta? Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |

ceamica spune:
| citat din mesajul lui carpatina Ceamica, felicitari micului gradinar pentru lipsa lacrimilor in primele zile! Ce faci cu atata timp liber? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina
multumesccare timp liber ? nu am reusit nici macar 6min sa stau azi in oglinda
Teancul de rufe cadea pe mine ! Am reusit sa parlesc una bucata camasa Puf , de azi are cu una mai putin !
mi-am programat masina de spalat si dupa o ora cand m-am dus era in aceeasi pozitie - uitasem usa deschisa

mai vrei d-astea de ale mele?!
m-am intalnit cu o vecina care m-a rugat sa nu mai merg cu tocuri prin casa
Dar maine imi propun sa fac curat in sifonier , sa mi le asez eu cum vreau , nu pe culori cum vrea Sebastian
Yaia spune:
Tocmai ce am remarcat ca Eliza a crescut foarte mult si e o zambilita eleganta!
Am revizitat si Branul cu minunatul Seb pus pe sotii, am admirat creatiile deosebite ale lui Gene-Lungi, l-am vazut si pe Cristi in costum, am savurat si eu tort la ziua Teodorei, mi-e clar ca Lisa e fata mamei si Adam baiatul tatii (dupa cum arata) si am admirat-o pe Alexandra deja domnisoara finuta si pe 'batausul' Bubu cu centura alba!
Ce festin in seara asta!
Erina, de, doua case, doua petreceri! Bine ca sunt mai multe si nu mai putine!
Gabriela, la noi copii au avut cam aceeasi evolutie, cam acelasi traseu, Alexia putin mai incapatanata decat Tudor, dar si eu mai incapatanata cu ea decat cu Tudor.
La mine ideea e sa le fac la fel, ca asa mi se pare corect fata de amandoi, desi nu am mare chef de pregatit ditamai petrecere. Macar nu a mai fost o petrecere asa mare de muuult timp si va fi un prilej bun de reunit comunitatea.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
| citat din mesajul lui Yaia Tocmai ce am remarcat ca Eliza a crescut foarte mult si e o zambilita eleganta! Am revizitat si Branul cu minunatul Seb pus pe sotii, am admirat creatiile deosebite ale lui Gene-Lungi, l-am vazut si pe Cristi in costum, am savurat si eu tort la ziua Teodorei, mi-e clar ca Lisa e fata mamei si Adam baiatul tatii (dupa cum arata) si am admirat-o pe Alexandra deja domnisoara finuta si pe 'batausul' Bubu cu centura alba! Ce festin in seara asta! Erina, de, doua case, doua petreceri! Bine ca sunt mai multe si nu mai putine! Gabriela, la noi copii au avut cam aceeasi evolutie, cam acelasi traseu, Alexia putin mai incapatanata decat Tudor, dar si eu mai incapatanata cu ea decat cu Tudor. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Absolut! Nici nu ma gandeam altfel in ce priveste petrecerile!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
| citat din mesajul lui carpatina Eu va invidiez ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Cum am lipsit azi nu am aflat, dar slava Domnului ca Sara azi a fost f bine, daca si la noapte e fara febra, ne intoarcem pe metereze!
Luiza, sunteti bine? M-am cam facut de rusine cu extemporalul ala
Gabriela, mami de
Gabriela77 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Da' mai zi si tu despre voi, duoamna Carpatina! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Nimic, nimic...tacere!!!!!!!!!!!
Gabriela, mami de