Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, .. Uite aici .
Cat despre sfarsit, sigur ca poate sa fie oriunde, dar nu e o problema unde, ci langa cine. Si sincer as prefera sa fiu acasa langa copiii mei. Cand ai copii nu iti mai permiti sa iti pui viata in pericol.

Nici nu mi-am pus problema cumva de explozia reactorului, insa cresterea radioactivitatii in zona, aburii radioactivi, si altele asemenea sunt tot ingrijoratoare. Deocamdata curentii sunt in alta directie, spre US in principiu, insa o schimbare spre Rusia si China probabil mi-ar deturna planurile. Mai vedem, mai am ceva timp

Mergi la inceput

Mandarinutza, bine ca ati scapat cu bine si ca Antonia a fost asa curajoasa. Va tin pumnii sa fie numai vesti bune.

Erina, eu recomand dr Gheorghe de la Budimex. Noi acolo am facut si nazofaringoscopia. Ma bucur ca mai amanati, sincer. Ne auzim sigur si la telefon si mai povestim despre asta.

Pana una alta am reusit sa evadez eu cu Andrei la ORL si totul este bine. Nu are polipi, nu sunt inflamate amigdalele, nu sunt probleme cu urechile (am facut si timpanograma). Nu pare sa fie o problema ORL si totusi nasul mai este infundat si tusea iritativa mai apare. Nu putem exclude o varianta alergica, asteptam testele de sange. Adica cele pentru alergii, pentru ca HLG este foarte buna, nu indica nici un fel de infectie. Ma bucur sincer, pe de alta parte simptomele si starea subfebrila raman neexplicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mandarinutza, asteptam vesti de la voi, ma bucur ca a decurs totul bine, sper sa iasa si rezultatele de la secretii bune si sa terminati cu aceste probleme. Un mare fetitei curajoase si mamicii ei o , numai tu stii cat de greu ti-o fi fost s-o stii acolo .
Gabriela, imi pare rau de candidoza, sper sa scapati cat mai repede de ea. Sara cum mai e ? Sper ca zilele acestea sa primesti plicul .
Roxana, bine ca sunt bune si vestile despre Andrei. Poti sa-mi recomanzi un dentist ? Cam ce preturi se practica pt copii ? Ma intreba o amica unde ar putea sa-l duca pe baietelul ei de 3 ani care are carii
Roxali, am un fix cu antibioticul si nu ma reped sa-i administrez Mariei, prin urmare am vrut ca si dr ei sa adopte aceeasi atitudine. Prin urmare, in 3 ani si jumatate nu a primit decat de 2 ori antibiotic, o data anul trecut cand a facut roseola si pt ca avea febra f.mare si ajunsesem la alt dr ne-a prescris Augmentin, si a doua oara in noiembrie, cand a facut otita ( atunci, ce-i drept, a trebuit sa luam 2 tipuri de antibiotic, ca primul nu avusese nici un efect ). Asa ca zic ca nu am indopat-o cu pastile. E drept ca la orice raceala eu o tin acasa, nu o mai trimit la gradi. Maine mergem la control, sunt convinsa ca dr ne va da avizul fara probleme, dar inca ma mai gandesc daca sa o mai tin acasa si joi si vineri, inca mai are ceva muci si mai tuseste din cand in cand. De lunea trecuta a stat acasa, dar am chemat bunicii sa ma ajute, ca nu aveam cum sa le tin separate si mi-era teama sa nu se molipseasca si Irina. Din fericire a scapat .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim, Luiza! Sara e foarte bine, trece usor peste viroze de cand a fost operata. Sofi e si ea mai bine de cand a primit tratamentul corect. Eu, mai rau, tot mai mari probleme cu spatele am, si nu am nicicum sa evit ridicarea fetelorAbia astepteptam felicitarea Sofiei. Altfel, Sofia spune o gramada de cuvinte, se hraneste singurica, chiar si la ligurita facem progrese, spune cand face caca si pipi, dar nu vrea sa stea pe olita. Oricum, la vara, zic eu scapam de pampers. Umbla prin casa, scotoceste, face papa, e asa harnicuta. Sara incantata de gradinita si de prietenele ei. Vremea asta minunata!

Doar stirile din Japonia ma bulverseaza. Ati vazut cati copilasi au ramas singuri? Ce nenorocire...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Luy, nu prea am ce sa recomand. Noi am fost la Dent Estet for Kids, extrem de scump, si nu am cazut pe spate de servicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Eu prinsa tare la birou si cu pregatirile de petrecere. Sper doar sa fie copii sanatosi pe 26, ca momentan amandoi mucesc muuuuuuuult, Alexia si tuseste, desi e pe antibiotic pentru otita (Klacidul amar si producator de senzatie de voma). Chiar si noi astia mari am avut ceva probleme, eu azi dimineata am tusit asa de tare, de mi-a tremurat apendicele.

Un mare pentru curajoasa Antonia! Sa vina vesti bune vineri!

Multa sanatate puilor bolnavi, sper sa scapam cu totii cat mai repede de perioada asta plina de boli!

Erina, lumea e panicata acum si se exagereaza mult, daca te uiti la stiri, chiar crezi ca vine sfarsitul lumii, dar nici pe departe! E drept ca primul necaz nu a venit singur asupra lor, dar vor trece peste, sunt puternici. Cica Dumnezeu iti da cate poti duce si probabil japonezii le pot duce, dar parca vin prea multe peste ei, sper sa se stabilizeze situatia repede la ei. Sunt convinsa ca si prietena ta e panicata deja si acum reactioneaza altfel la cutremure.
Eu am incredere ca isi vor reveni, de indata ce pamantul nu se mai misca asa de tare sub ei. Doamne-ajuta!

Roxana, ma bucur ca e bine Bubu si ca nu sunt probleme, desi taaare ciudat cu starea subfebrila. Eu sunt acum tare sensibila la subiectul febra, ca tot am avut de furca uc ea in ultimul timp.
Cu deplasarea stii cum e, daca te duci si se schimba vantul cat esti tu in aer (in avion adica)? Eu nu as zice nu la deplasare...

Apropo de situatia nucleara, sotul imi zice ieri ca nu ar fi rau sa merg sa cumpar niste pastile cu iod. Si eu ma ratoiesc la el ca iar ma trimite dupa chestii ciudate si se uita farmacistele urat la mine si ca aici nu suntem in Romania si sa se duca el daca ii trebuie. Si el zice apoi: La cata sare cu iod mancam, suntem in siguranta. Problema rezolvata!

Fug la munca mea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, .. Uite aici .
Cat despre sfarsit, sigur ca poate sa fie oriunde, dar nu e o problema unde, ci langa cine. Si sincer as prefera sa fiu acasa langa copiii mei. Cand ai copii nu iti mai permiti sa iti pui viata in pericol.

Nici nu mi-am pus problema cumva de explozia reactorului, insa cresterea radioactivitatii in zona, aburii radioactivi, si altele asemenea sunt tot ingrijoratoare. Deocamdata curentii sunt in alta directie, spre US in principiu, insa o schimbare spre Rusia si China probabil mi-ar deturna planurile. Mai vedem, mai am ceva timp

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Buna Roxana. Site-ul acela il urmaresc si eu dar as fi vrut sa vad daca s-a soldat cu distrugeri sau victime.

cit despre ...linga copii ai dreptate, sper sa se linisteasca lucrurile pina aveti plecarea.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mandarinutza, bine ca ati scapat cu bine si ca Antonia a fost asa curajoasa. Va tin pumnii sa fie numai vesti bune.

Erina, eu recomand dr Gheorghe de la Budimex. Noi acolo am facut si nazofaringoscopia. Ma bucur ca mai amanati, sincer. Ne auzim sigur si la telefon si mai povestim despre asta.

Pana una alta am reusit sa evadez eu cu Andrei la ORL si totul este bine. Nu are polipi, nu sunt inflamate amigdalele, nu sunt probleme cu urechile (am facut si timpanograma). Nu pare sa fie o problema ORL si totusi nasul mai este infundat si tusea iritativa mai apare. Nu putem exclude o varianta alergica, asteptam testele de sange. Adica cele pentru alergii, pentru ca HLG este foarte buna, nu indica nici un fel de infectie. Ma bucur sincer, pe de alta parte simptomele si starea subfebrila raman neexplicate.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Chiar la dr. Gheorghe am fost de aceea inclin sa ma incred in diagnosticul lui. Mai asteptam un pic sa vedam daca recidiveaza amigdalitele, respiratia noaptea continua sa fie greoaie.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Multumim, Luiza! Sara e foarte bine, trece usor peste viroze de cand a fost operata. Sofi e si ea mai bine de cand a primit tratamentul corect. Eu, mai rau, tot mai mari probleme cu spatele am, si nu am nicicum sa evit ridicarea fetelorAbia astepteptam felicitarea Sofiei. Altfel, Sofia spune o gramada de cuvinte, se hraneste singurica, chiar si la ligurita facem progrese, spune cand face caca si pipi, dar nu vrea sa stea pe olita. Oricum, la vara, zic eu scapam de pampers. Umbla prin casa, scotoceste, face papa, e asa harnicuta. Sara incantata de gradinita si de prietenele ei. Vremea asta minunata!

Gabriela, cite face Sofi! Sunt de-a dreptul uimita!!! E o minune de fetita. Sper sa scapati repede de problema, e foarte bine ca alternezi emolient cu antimicotic. salutam si pe Sara! Am aflat de un program saptaminal pe aici pe aproape. Tare as vrea sa merg cu Daria.
Doar stirile din Japonia ma bulverseaza. Ati vazut cati copilasi au ramas singuri? Ce nenorocire...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna dimineata!
Eu prinsa tare la birou si cu pregatirile de petrecere. Sper doar sa fie copii sanatosi pe 26, ca momentan amandoi mucesc muuuuuuuult, Alexia si tuseste, desi e pe antibiotic pentru otita (Klacidul amar si producator de senzatie de voma). Chiar si noi astia mari am avut ceva probleme, eu azi dimineata am tusit asa de tare, de mi-a tremurat apendicele.

Un mare pentru curajoasa Antonia! Sa vina vesti bune vineri!

Multa sanatate puilor bolnavi, sper sa scapam cu totii cat mai repede de perioada asta plina de boli!

Erina, lumea e panicata acum si se exagereaza mult, daca te uiti la stiri, chiar crezi ca vine sfarsitul lumii, dar nici pe departe! E drept ca primul necaz nu a venit singur asupra lor, dar vor trece peste, sunt puternici. Cica Dumnezeu iti da cate poti duce si probabil japonezii le pot duce, dar parca vin prea multe peste ei, sper sa se stabilizeze situatia repede la ei. Sunt convinsa ca si prietena ta e panicata deja si acum reactioneaza altfel la cutremure.
Eu am incredere ca isi vor reveni, de indata ce pamantul nu se mai misca asa de tare sub ei. Doamne-ajuta!

Roxana, ma bucur ca e bine Bubu si ca nu sunt probleme, desi taaare ciudat cu starea subfebrila. Eu sunt acum tare sensibila la subiectul febra, ca tot am avut de furca uc ea in ultimul timp.
Cu deplasarea stii cum e, daca te duci si se schimba vantul cat esti tu in aer (in avion adica)? Eu nu as zice nu la deplasare...

Apropo de situatia nucleara, sotul imi zice ieri ca nu ar fi rau sa merg sa cumpar niste pastile cu iod. Si eu ma ratoiesc la el ca iar ma trimite dupa chestii ciudate si se uita farmacistele urat la mine si ca aici nu suntem in Romania si sa se duca el daca ii trebuie. Si el zice apoi: La cata sare cu iod mancam, suntem in siguranta. Problema rezolvata!

Fug la munca mea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia sanatate bolnaviorilor mici si mari. Sa treaca sa va tihneasca petrecerea de 1 an.

Eu nu ma panichez de aiurea, urmaresc NHK-ul si relatarile prietenilor mei. Prietena de care ziceam e japoneza casatorita cu un american, tine legatura prin FB cu rudele din America. Toate o incurajeaza sa plece peste ocean. Sper si eu din inima sa se termine cu, cutremurile, e insuportabil si periculos, acum a fost alt epicentru... Cit despre centrale eu sunt sigura ca se va rezolva problema iar radiatiile vor fi tinute la minimul posibil.

Cit despre copiii ramasi orfani, Japonia are capacitatea si dorinta sa aiba grija de toti. Sper sa reintre totul in normalitatae cit mai repede.

Mergi la inceput