Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

LORA sper ca nu te-ai suparat

Am glumit...rad eu rad da nu-i rasul meu.
Inca nu mi-a venit "amul rosu" de data trecuta...sper doar sa fie dereglat de la alaptat...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

hai, mai...cum sa ma supar? n-am de ce, stai linistita!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Donna, multa putere si multa sanatate lui bebe!
Ana, a iesit o cico super tare! Merci!
Lora, deja sta singura in fundulet???De fapt, nici nu ma mir la cum manca singurica!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

OFFICE ma bucur ca ti-a iesit fain ciocolata!!

Mai,eu am lasat desteapta in cuptor o ora jumate,ca era tare alba foaia de deasupra(spuma).Sper c-o fi buna!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

office, da, nu ma asteptam nici eu sa stea. Am pus-o iar si vad ca sta si mai mult.

Ana, eu azi am lasat-o 1 ora si 10 min.

edit: ma uitam azi la filmuletul cu Vlad, a mea nu-si poate ridica fundul deloc, de gras ce-i...nu cred c-o sa poata sa mearga de-a busilea.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lora, nici al meu nu ridica fundul.cred ca tot din aceeasi cauza.mai degraba ridica cumva un picior si merge asa de-a busilea cu un picior impingandu-se.nu stiu cum sa explic.
mari, e mortal vladut.acu parca il vad mergand direct in picioare.ca de la pozitia aia la ridicat cu ajutorul manutei de ceva nu e mult.
sa stiti ca nici eu nu prea il dau cu nimic pe piele, nu stiu am eu asa niste pitici in ceea ce priveste unsul asta pe piele.si are o piele frumoasa si fara nimic uns.dar fac si eu ca lora, nu va luati dupa mine ca nu-s de model.
lora,cu bebeii ca cu ei dar ce ma fac ca eu deja l-am inscris pe ala mare la scoala.in toamna e clasa intai.parca ieri era el bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Lora mersi de raspuns ... o sa sun la pediatru...nu are febra ....sa vad ce-mi zice dr
Felicitari pt bolfosica ca sta in fundulet

Fetele dati-mi si mie reteta de la desteapta asta de prajitura..ca m-ati innebunit de cap

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

WOW sunt membru matur

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Lora mersi de raspuns ... o sa sun la pediatru...nu are febra ....sa vad ce-mi zice dr

Fetele dati-mi si mie reteta de la desteapta asta de prajitura..ca m-ati innebunit de cap

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi cu 2 capitole in urma, si pe la pagina 12-13 trebuie sa fie reteta, scrisa de ancamak.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi cu 2 capitole in urma, si pe la pagina 12-13 trebuie sa fie reteta, scrisa de ancamak.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

ms

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui just_me31
Referitor la piele , io clar nu mai inteleg nimic , adica ar avea o piele sensibila spre atopica , dar ...sa nu o mai spal in fiecare seara , sa nu o dau cu ulei si ca ce avene ca de la astfel de chestii avem copii sensibili..ma rog
No bine...concluzia e ca fii-mea e racita , am sa ii fac baie la 2 zile si nu am sa-i mai fac masaj cu ulei ...SI CU CE SE HIDRATEAZA PIELEA EI ????? ca de uscata e ! HELPPPPP astept sfaturi de la cele patite

eu ma lupt cu atopica lui andrei de vreo 3 luni. iti spun ce am facut eu, ce a mers/ce n-a mers, dupa ce am fost la 1 dermatolog pediatru, si 3 pediatrii:
- Creme: A-Derma Exomega, Mustella Stelatopia - frectie
- Lipobase Repair - a fost o idee mai bine dar e foarte grasa si se intinde greu pe piele, am senzatia ca il cam chinui.
- Advantan Milk - e cu cortizoni, NU se face abuz (eu i-am dat doar 3 zile, 1 data / zi, pe zone foarte afectate) - normal ca se vede imediat diferenta.
- Dermatologul mi-a prescris o crema cu ihtiol si ceva antibiotic (nu mai retin, parca stamicin) pe care am refuzat sa i-o dau.
- De vreo luna (nu mai stiu excat) am facut mai multe chestii simultan si ii merge mult mai bine: am trecut pe NAN HA, il ung cu Avene Trixera si ii pun tarate (intr-o panza) in apa de baie (intai le fierb vreo 10 min)
daca e sa fie dermatita... trebuie sa ai rabdare si sa incerci. ideea cu taratele o am de la farmacista care imi vindea in fiecare saptamana o alta crema.
Cat despre baie, eu daca se intampla sa ratez o zi (extrem de rar se intampla), se vede imediat pe pielea lui. nu ca se irita la fundulet, dar imediat ii apar bubite/cruste pe maini, pe piept.
Maine merg la pediatra din nou, o sa ma sfatuiesc si cu ea cu privire la HA - imi este foarte clar ca de cand i-l dau, bea mai putin lapte, cred ca nu ii place gustul. probabil ca o sa revin la NAN1, sa vad cum / daca reactioneaza.
Sper sa te ajute, e clar ca merge doar pe incercate

Mergi la inceput