Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Offf,Donna! Multa sanatate puiului mic!! Sa dea DD sa fie bine!

Ma duc sa bag si eu o desteapta,ca doar am bagat azi 10 min de bicicleta si tre sa recuperez caloriile pierdute,sa nu cumva sa slabesc prea tare!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Pun pariu ca ai face 2 ,,destepte'' pentru mine, numai sa-ti dau ceea ce gatesc eu: peste, mujdei, cartofi fierti in coaja.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Pai pielea se hidrateaza intai si-ntai din interior.
Eu nu-l dau cu mare lucru si are si el o dermatita exudativa, acum e pe trecute.

M-ati omorat cu desteptele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

eterna mea intrebare..pot pune unt in loc de margarina?
o punga de fulgi cate gr are? ca eu am cutii din ale mari.
merci, eveline, suna bine...cred.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

postasem in acelasi timp cu tine
O punga de fulgi dintr-aia "Fortza" are 150g.
Sa fii atenta sa ai rabdare sa se raceasca cat de cat amestecul inainte sa pui fulgii pentru a nu se muia prea tare si a ramane crocanti.
Am intalnit si retete in care in loc de cacao se topea ciocolata... acu vezi si tu ce ai prin casa.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

ok, merci, o sa fac maine. cu cacao si alune, ca nuci n-am. a, si migdale, ca-s preferatele mele.

Fetelor, am copil mare... prea repede trece timpul...bolfosenia sta singura in fund - am cronometrat, o data 21 secunde, a doua oara 16... imi vine sa si rad, sa si plang...nu-s normala sigur.

Arianna, poate ca-i ies dintii de-i asa nelinistita. Face si febra? Poate ar fi mai bine s-o consulte un pediatru, totusi. In gatul ei te-ai uitat? Multa sanatate si o noapte linistita, va dorim!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Offf,Donna! Multa sanatate puiului mic!! Sa dea DD sa fie bine!

Ma duc sa bag si eu o desteapta,ca doar am bagat azi 10 min de bicicleta si tre sa recuperez caloriile pierdute,sa nu cumva sa slabesc prea tare!!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Pun pariu ca ai face 2 ,,destepte'' pentru mine, numai sa-ti dau ceea ce gatesc eu: peste, mujdei, cartofi fierti in coaja.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Nu se poateeee!!! Mariuk, mi-ai facut o poftaaa, de-mi vine sa fug acum pana la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mari iti fac si 5 destepte pt o bucatica de peste.

Gata,am bagat desteptaciunea la cuptor,sa vad ce-o iesi. Dar de ce nu zisarati mai fetelor ca , compozitia e de fapt o zeama ,ca era cat pe-aci s-o arunc!! cand am vazut-o asa subtire!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:

Fetelor, am copil mare... prea repede trece timpul...bolfosenia sta singura in fund - am cronometrat, o data 21 secunde, a doua oara 16... imi vine sa si rad, sa si plang...nu-s normala sigur.

Bravoooo!
Normala esti, dar pentru genul asta de "suparari" stii care-i antidotul? pune de mai fa unul mic repede repede...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:

Bravoooo!
Normala esti, dar pentru genul asta de "suparari" stii care-i antidotul? pune de mai fa unul mic repede repede...

no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Moamaaa,EVELINE ce sfat i-ai dat lorei!! Mie nu-mi mai trebuie mititeeei.....

LORA si tu esti cu pestele?

Mai 15 min si scot desteapta. Sunt ff curioasa sa vad ce o iesit!

Poze

Mergi la inceput

Ana, pestele e printre preferintele mele.

mai, eu as mai face 1, dar in 3 camere cu 3 copii...plus noi 2...fara posib. in viitor de ap. sau casa mai mare, cam greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LORA sper ca nu te-ai suparat

Am glumit...rad eu rad da nu-i rasul meu.
Inca nu mi-a venit "amul rosu" de data trecuta...sper doar sa fie dereglat de la alaptat...

Mergi la inceput