Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(44)
Raspunsuri - Pagina 8
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Offf,Donna! Multa sanatate puiului mic!! Sa dea DD sa fie bine!Ma duc sa bag si eu o desteapta,ca doar am bagat azi 10 min de bicicleta si tre sa recuperez caloriile pierdute,sa nu cumva sa slabesc prea tare!! ![]() Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
Pun pariu ca ai face 2 ,,destepte'' pentru mine, numai sa-ti dau ceea ce gatesc eu: peste, mujdei, cartofi fierti in coaja.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)Poze Vlad
LilianaR spune:
Pai pielea se hidrateaza intai si-ntai din interior.
Eu nu-l dau cu mare lucru si are si el o dermatita exudativa, acum e pe trecute.
M-ati omorat cu desteptele voastre!
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
O punga de fulgi dintr-aia "Fortza" are 150g. Sa fii atenta sa ai rabdare sa se raceasca cat de cat amestecul inainte sa pui fulgii pentru a nu se muia prea tare si a ramane crocanti. Am intalnit si retete in care in loc de cacao se topea ciocolata ... acu vezi si tu ce ai prin casa.mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
ok, merci, o sa fac maine. cu cacao si alune, ca nuci n-am. a, si migdale, ca-s preferatele mele.
Fetelor, am copil mare...
prea repede trece timpul...bolfosenia sta singura in fund - am cronometrat, o data 21 secunde, a doua oara 16...
imi vine sa si rad, sa si plang...nu-s normala sigur.Arianna, poate ca-i ies dintii de-i asa nelinistita. Face si febra? Poate ar fi mai bine s-o consulte un pediatru, totusi. In gatul ei te-ai uitat? Multa sanatate si o noapte linistita, va dorim!

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Pun pariu ca ai face 2 ,,destepte'' pentru mine, numai sa-ti dau ceea ce gatesc eu: peste, mujdei, cartofi fierti in coaja. Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)Poze Vlad |
Nu se poateeee!!!
Mariuk, mi-ai facut o poftaaa, de-mi vine sa fug acum pana la tine!Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
ana_25 spune:
Mari iti fac si 5 destepte pt o bucatica de peste.

Gata,am bagat desteptaciunea la cuptor,sa vad ce-o iesi. Dar de ce nu zisarati mai fetelor ca , compozitia e de fapt o zeama ,ca era cat pe-aci s-o arunc!!

cand am vazut-o asa subtire!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
eveline spune:
| Citat: |
| Fetelor, am copil mare... prea repede trece timpul...bolfosenia sta singura in fund - am cronometrat, o data 21 secunde, a doua oara 16... imi vine sa si rad, sa si plang...nu-s normala sigur.Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Bravoooo!

Normala esti, dar pentru genul asta de "suparari" stii care-i antidotul?
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui eveline
Bravoooo! ![]() Normala esti, dar pentru genul asta de "suparari" stii care-i antidotul? mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
no commentLora, mami de Iustina si Adelina
ana_25 spune:
Moamaaa,EVELINE ce sfat i-ai dat lorei!!

Mie nu-mi mai trebuie mititeeei.....

LORA si tu esti cu pestele?
Mai 15 min si scot desteapta. Sunt ff curioasa sa vad ce o iesit!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
LoraG76 spune:
Ana, pestele e printre preferintele mele.
mai, eu as mai face 1, dar in 3 camere cu 3 copii...plus noi 2...fara posib. in viitor de ap. sau casa mai mare, cam greu...

Lora, mami de Iustina si Adelina
eveline spune:
LORA sper ca nu te-ai suparat

Am glumit...rad eu rad da nu-i rasul meu.
Inca nu mi-a venit "amul rosu" de data trecuta...sper doar sa fie dereglat de la alaptat...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Sa dea DD sa fie bine!