Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Bic spune:
Ce faceti copii? Daca a plecat Lavi, raminem pe pagina a doua? tz, tz, tz...
Aici la noi e iarna din nou, adica ploua cu galeata, la munte zapada cit cuprinde... ce m-as mai repezi inca o data, dar din pacate sint prinsa toate weekendurile de-acum si pina la sfirsitul sezonului de schi.
Ok, m-am bagat in seama, la loc comanda.
felicia74 spune:
La multi ani, IOANA77, sa ai parte de sanatate, multe bucurii din partea familiei si impliniri pe pln profesional!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
madau spune:
Ioana la multi ani, sanatate si multe bucurii, alaturi de cei dragi!
De la noi, nimic nou....cred ca ramasesem datoare cu diagnosticul Mirunei, are Helicobacter la burtica, suntem pe taratament cu antibiotic, mai avem o saptamana si terminam. Ecografie abia pe 1 aprilie.
Pupici si we placut..ce-a mai ramas din el!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
Ahaaa, azi e ziua Ioanei !
La multi ani, multa sanatate, sa fiti mereu iubiti, impliniti si fericiti!
Noi tot asa mucosim, parca-parca s-a mai redresat situatia, dar la ce vreme am avut zilele astea n-am scos nasul pe-afara. Avem deja o luna de cand n-am mai reusit sa ne miscam de-acasa, ba o viroza, ba alta raceala . Maine iar nu mergem la gradi, daramam casa in continuare.
Madau - helicobacter la varsta asta?? Urata treaba, bine ca l-ati depistat pe individ. Sanatate multa!
Anda, voi cum mai sunteti?
cristinamh spune:
la multi ani, ioana!!
si constat ca era deja ieri...
noi suntem cat se poate de bine, eu numai scap de tuse si dureri de cap... bine ca sunt copii ok.
iris e "stresata", ca au saptamana aceasta activitate deschisa la gradi... am urat dintotdeauna activitatile regizate, jucate si rasjucate inainte cu copiii... mai ales cand tema este jocul de rol... pai ei deja au ajuns la nivel de sceneta, daca ii invata replici pe copii... unde mai e jocul de rol, improvizatia... da' ce stiu eu... asa se streseaza fi+mea ca nu stie ce trebuie sa spuna exact, i+am zis si eu sa spuna ce+i trece ei prin capsor, numa' sa nu se opreasca.
is taaare curioasa ce iese!
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Concurs: Vine Iepurasul!
maria_alexia spune:
De-abia astept sa vina Lavi si Meems cu povesti!
Sa va spun ce-am copt in w/e : mi-a intrat in cap cum ii cultivati voi pe copii cu "How Stuff Works". Sambata zaceam lenesi si raciti prin casa, cand am reusit sa-l prind si eu la TV. Numai ca emisiunea cu pricina era despre... whiskey . Asa ca acum suntem cu totii "tambour d'instruction" pe tema asta .
bb_alinus spune:
Ola colectie!
Ioana LMA!!!!!!!
Io astept cronicutze de Lavi si Meems.
Corap pai primavara a sosit....de azi!
Sa aveti o primavara frumoasa!
Madau sanatate Mirunicii.
Maria sa va fie de bine instruiala....sper ca nu ati facut si o degustare pt exemplificare :))
Cristina sa ne pove cum a fost la lectia descisa. Dar se mai practica asa ceva? Credeam ca e mai comunista treaba!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
cristinamh spune:
se cheama activitate metodica...
in raelitate cat se poate de comunista, caci e cu diplome si "protocol", si copii stresati... ca sala noastra de clasa va fi pentru "protocol", jocul se va desfasura in holul mare, si cum nimeni nu a stiut sa spuna exact unde si si mai ales cum vor dormi copiii la pranz, trb musai sa ajung s-o iau pe fi-mea.
si a venit iris sa-mi spuna ca trb s-o machez si s/o imbrac elegant, conform rolului primit! nuuu zauuu? o sa vada ea fard pe ochi cand mi-o arata permisu' de conducere... si daca are 10 pe line, poate discutam de buletin.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Concurs: Vine Iepurasul!