Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
corap spune:
pai, maria, eram bine cu sanatatea.
doar ca dupa internarea din ianuarie mi s-a spus, textual, "aveti grija sa nu se imbolnaveasca / sa nu raceasa si fara colectivitate in urmatoarea luna, ca dupa atat antibiotic are imunitatea zero si nu-l mai reparam".
prin urmare au stat amandoi acasa, ca s-o las numai pe ana sa se duca ar fi insemnat acelasi lucru cu a-l lasa pe andrei. si bine ca nu i-am dus, ca au avut si un caz de scarlatina in gradinita.
meems spune:
Bic, m-am gandit la voi vineri pentru ca am ajuns la servici si tocmai se anunta ca pe-aici pe la noi fix in zona voastra erau asteptate valurile cele mai mari. Ma bucur ca nu a fost mai rau. Mi se intampla destul de des sa primesc mesaje blank de pe iPhone, cred ca din cauza ca am un numar limitat de caractere care-mi intra mie in telefon intr-un sms.
Lavi, vremea aia calda de ianuarie era in Arizona, nu la noi. La noi e un piculet mai frig. Multumesc de intrebare , tatal meu e oarecum mai stabil, insa are o programare peste o luna pentru noi analize, si in urma lor vor decide daca e un bun candidat pentru stimulator, sau nu. Problema majora la el acuma e ca muschiul inimii ii lucreaza doar la 35% din capacitate.
In alta ordine de idei, sunteti gata de plecare? In Los Angeles se anunta ceva ploi scurte sambata, sper sa nu avem „norocul” sa le prindem fix cand vizitam Disneyland-ul.
Maria-Alexia, Rianna nu mi s-a plans niciodata de dureri de picioare/spate. Nu stiu ce sa te sfatuiesc... Eventual intreaba-l exact unde-l doare, ce simte, cand il doare mai tare...
bb_alinus spune:
Bic bun pont nu stiam de turmeric aka curcuma mai pe romfranceza, am citit pe wikipedia si intr-adevar se pare ca e bun. Dar cum il utilizati voi la gratar? Sau te referi la condimentat carnea cu el?
Lavi asa zic si io, ca la cate gratare mancam nu-i cazul sa ne facem ganduri de astea negre....
Dat o raita prin contul comun, incercat sa vad poze dar nu prea am avut succes: vazut poze de februarie de meems - nu erau multe, vazut donsoara Riana in baie inconjurata de jucarii ( pet shops sunt alea?), in schimb nu am gasit nici un album cu noua camera a missei. Imi da o pagina de eroare.
Maria Alexia la fel si la voi, nu reusesc sa accesez pozele de la ziua Anei.
Vazut poze de Roxi de la serbare, vai ce missa mare ai, si ce scumpaaaaa! Cum mai sunteti voi ?
Azi am fost la prima lectie de babygym cu missa mica, am pus un mini video la semnatura, sunt curioasa daca reusiti sa il vedeti ( io mereu cu probleme de album).
Revin: vazut poze cu camera Riannei, trebuia sa ma duc intr-un email anterior.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
Bic spune:
Turmericul se pune pe friptura ca orice alta mirodenie.
Nu stiu care e ideea cu laptele si ceaiul. Probabil ceva indian, eu nu am fost inca asa de aventuroasa.
maria cred ca sint dureri de crestere. Smaranda nu le-a avut, dar fetita vecinei de aceeasi virsta le-a avut si inca le mai are citeodata. Cred ca ii dadea calciu. Dar nu o lua de buna ce spun.
lavi02 spune:
Bic, multumesc, buna idee!
Tu cand mai pui poze cu Sma blondina?
Alinus, minunate sunt fetele tale!
Eu sunt in culmea bucuriei ca maine plecam la Disney!!! 4 zile de distractie toti 4 - 24h din 24 impreuna , intr-un loc dragut, fara caini vagabonzi (am 2 grupuri mari in drumul meu spre birou, trec zilnic de 2 ori pe langa ei de m-am saturat) si fara fum de tigara in restaurante (si de asta m-am saturat in Ro).
Daca va ploua nici nu mai conteaza!
soanso spune:
lavi, drum bun si sa va bucurati din plin de minivacanta in 4.
apropo de cainii vagabonzi, sambata era sa ma muste unul, noroc ca aveam cizme lungi si a prins cu dintii de una, dar o sperietura zdravana tot am tras.
nepotumeu care e pasionat de informatica a fost acceptat la Univ. Edinburgh din Scotia.
Maria, si eu cred ca sunt dureri de crestere, daca totusi ai dubii mergi cu el la un pediatru.
pe Sorana cred ca o "pandeste" o viroza, a inceput sa tusasca, nu a mancat nimic ieri.
la Cj a vebit primavara, e cald , e soare, yupii abia asteptam!
maria_alexia spune:
Lavi, Meems, mini-vacante placute sa aveti !
Ai mei sunt iarasi mucosi si tusitori. Deja de cateva zile ii tine, nu am spor cu aerosolii, va trebui sa mergem la dr .
Cu picioarele: si eu sper sa fie dureri de crestere, tin de multa vreme si sunt intermitente...
De primavara n-am apucat sa ne bucuram, deocamdata tot cu bicicleta prin bucatarie ne distram.
Alinush, chiar nu stiu de ce nu poti deschide pozele noastre, e link direct, l-am mai dat si n-au fost probleme... Ce zice?
La filmuletul vostru pot ajunge, dar n-am QuickPlayer-ul instalat - o sa incerc acasa. Poate asta a fost pb si la ceilalti.
bb_alinus spune:
Laviiiiiiii calatorie placuta si un weekend de neuitat!!!!!!!!!!! Sper sa aveti vreme buna, adica sa nu ploua, pana acum a fost tare frumos!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.