Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
corap spune:
helou :)
noi in we am fost la constanta si am inaltat zmee pe plaja.
doamne, bine c-a venit caldura, ca pana si eu ma saturasem de frrrriggggggg.
in rest, nimic nou, in afara de faptul ca azi i-am ingradinitat dupa 2 luni pe ai mei - ca car, ca mar ( cu diacritice), pana la urma i-am convins sa mearga. sunt curioasa de impresii dupa prima zi de gradi de dupa doua luni de chiul
leea_cv spune:
Da, Lavi, acu vreo 3 ani si ceva, poate patru - am impresia, zicea Anda ca e posibil si atunci mi se parea imposibil.
Acum am realizat, ca azi, a miscat pt prima oara. Al doilea am inteles ca se simte mai repede decat primul...
camelia_daniela spune:
Leea, bine ai revenit !
Ma bucur ca sunteti bine ! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Lavi & Noki, sa va fie de bine gratareala!
Corap, faina treaba cu inaltatul de zmei pe plaja, trebuie sa punem si noi in practica activitatea.
Leea, ce frumos, primele miscari ale bebelinei! (Hai, ca eu tin cu tine si fac galerie pentru o fetita).
Bic, m-am gandit la voi cu alerta asta de tsunami, ca erati mai in pericol decat noi aici dupa deal. Vrem sa vedem poze de la munte!
Roxi, ce ne mai spui de urechiusele Alexiei?
lavi02 spune:
Leea, da, al doilea se simte mai repede.
Feli, cum te mai simti? Ti-ai facut programarea la gineco? Stiu ca am un rol ingrat de batator la cap, mai am o prietena care chiar ea mi-a dat sarcina sa o bat la cap in acest sens , o fac cu cele mai bune intentii, un control gineco facut la timp poate face diferenta intre viata si
Bic spune:
corap imi pare rau de bunicuta ta. Acum am vazut!
alinush pentru a contracara efectul cancerigen al arsurilor de epe gratar, foloseste turmeric (nu stiu ce este in romana).
meemesti-am raspuns la text vineri, dar nu stiu de ce mi-ai spus ca ai primit blank. Poate ca venise tsunami pe unda de telefon! Eu a trebuit sa ma duc la serviciu mai tirziu cu vreo o ora si jumatate. Valul era asteptat la 7.40, iar eu incep la 7.00, iar sediul firmei e chiar linga plaja. Dar valul a venit abia pe la 11.30 cind oricum eram la birou. :-D Dar nu a afectat decit portul, unde a distrus destul de multe ambarcatiuni. Am postat link-uri de la videouri ale oamenilor pe FB.
lavi02 spune:
Bic, cum se foloseste turmeric-ul? Eu am cumparat de la o indianca la un targ si nu stiu ce sa fac cu el Mi-a zis ca pot sa-l pun in lapte sau ceai, ca fereste impotriva racelilor si altele. Sincer am cam uitat de el.
lavi02 spune:
Hai ca de mult nu mai dadusem o raita prin contul comun.
Maria, frumoase poze, si de la ziua Anei si de la carnaval, sa va traiasca nazdravanii!!
Meems, ce cald si frumos e la voi in ianuarie! Vazut si placut poze din urma, de la ziua mamei tale si de la reamenajarea casei. Tare misto a iesit! Tatal tau cum se mai simte cu inima?
maria_alexia spune:
Lavi, multumesc
Corapina, dar cum de n-ati fost la gradi atata vreme? Parca erati bine cu sanatatea...
Intrebare: ai vostri se plang de dureri de oase/picioare in speta?
Cristi tot acuza asta, eu i-am dat pace, stiind ca e ceva comun in per. de crestere, dar tot nu pot sa nu ma intreb daca e normal...