Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Noki, te invidiez puternic pentru fazele astea tineresti. |
Si eu!!! Sa-ti fie de bine petrecareala.
Eh, cu saltul transoceanic, ce nu l-as mai face eu! Daca ar fi doar dupa mine, as fi in Europa tot la cateva luni. De altfel, eu taaaare greu m-am acomodat in State, poate va mai amintiti lamentarile mele de acu’ cativa ani cand imi trebuia acasa, vroiam inapoi in Romania. Acum, dupa mai bine de 15 ani aici... m-am obisnuit (cred ), desi sunt convinsa ca, intr-o alta viata, prin Europa mi-am dus zilele.
La Multi Ani!!! cu intarziere, si o pentru fiecare din voi, sunteti mamici si femei deosebite.
Ce povesti frumoase despre 8 Martie, tare dragute si emotionante.
Crissy, ce frumoase-s fetele tale!!! Nu m-am mai saturat de pozele cu ele doua. Sa-ti traiasca sanatoase!
Apropos, cum se mai simte Bea?
Si Rianna citeste, desi nu e asa avansata ca Elise. Insa si pe ea o pasioneaza literele, iar la gradi au lucrat cu ea pe tema asta – imi place ca la gradi asta unde merge ea, educatoarele lucreaza cu fiecare copil in parte la ceea ce e bun si interesat copilul.
Lavi si Cami, sunteti mortale Spor la „munca”!
Eu ieri pe masina in drum spre gradi am avut prima discutie cu Rianna pe tema „frati/surori”. Imi povestea ca vrea sa invite pe cutare, si pe cutare, si pe cutare (copii de la gradi) la ea acasa, sa le arate camera ei noua si sa se joace impreuna, la care comentariul meu a fost: „ce mult iti place tie cu alti copii, mama!” Apoi, cu inima stransa, o intreb: „ti-ar place sa ai o surioara, sa un fratior?” A venit imediat raspunsul, foarte senin: „nu”. Wow, nu stiam la ce sa ma astept, nu am mai intrebat-o niciodata lucrul asta. Insa m-am uitat la fata ei in timp ce mi-a raspuns, si parea foarte calma si implinita.
Madau, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, insa e inacceptabil ca Miruna sa fie tratata in felul asta la gradi, sub supravegherea adultilor.
Lavi, sa stii ca devin si eu tot mai incantata de Disneyland. Riannei inca nu i-am spus...
felicia74 spune:
Madau si pe Ilinca o batea un baietel. Evident, acela batea cam toata grupa, nu avea ceva special cu fii-mea, era doar super-rasfatat, ca este un copil dorit si "obtinut" dupa multe incercari si tratamente. Nu este neglijat, mama lui se ocupa f.mult de el, in parc il invata o gramada de lucruri bune, doar ca e rasfatat. In cele din urma se pare ca parintii au reusit sa-l controleze. Au fost si la psiholog cu el. Trebuie sa discuti cu parintii direct, iar scuza cu "nu pot sa-l controlez" e puerila, daca acum le e greu, ce vor face la adolescenta? Ma rog, nu se da test pentru a fi parinte.
Din pacate, nu cred ca nici educatoarea nu poate face prea multe, banuiesc, ca Miruna e la o gradi de stat, unde zilnic vin minim 20 de copii, iti dai seama si amarata aia pe care sa-l supravegheze mai intai?
meems stai linistita, Ilinca se uita cu scarba (nu exagerez, chiar asa face) la bebei, nici nu vrea sa se uite la ei. Cica sunt scarbosi ca fac pe ei
Citat: |
H&M-ul cica trebuia sa se deschida in martie. Am fost ieir vreo 3 ore in AFI si era la fel de sigilat ca acum cateva luni. Nicio urma de deschidere.Poate mai catre finalul lunii. Chiar ma gandeam ca nu le inteleg politica de marketing. Au ratat momente majore de vanzari masive: Valentine's Day, 1 si 8 martie. Ciudat. |
poate din cauza birocratiei, or fi intarziat?
Eu sunt f.obosita in ultimul timp, nu prea stiu de ce, nu muncesc mai mult ca de obicei, iau vitamine si dorm la greu. Ce o fi?
Poate cafeaua, ca am ajuns la 4 pe zi?
Corap cum te mai simti, cu tratamentul tau naturist? te-ai lasat de cafea?
Faza cu Ilinca: ieri se uita la Ice Age si-mi zice:
- Mami, ce mult vorbeste Sid.
- Da, Ilinca, seamana cu tine.
- da, doar ca eu nu put.
lavi02 spune:
H&M-ul din Afi parca am citit ca s-ar deschide pe 25 martie, mai este in Plaza am vazutca pe afis scrie ca se deschide in aprilie, mai este in Mall Vitan si la Unirii, dar astea 2 habar n-am cand se deschid. La Unirii sunt in pline lucrari.
Feli, daca nu esti gravi fa-ti niste analize.
gabitaco spune:
Seara buna...
Nu am mai scris de f mult timp din cauza de viruseala masiva in familie... de la mic la mare ...
Acum suntem un piculet mai binisor...da cu tratament...aerosoli&co
Nu prea sunt la curent cu noutatile...da va dorim O PRIMAVARA MINUNATA CU FLORI, SOARE SI BEBELASI... doar pentru doritoare
Si acum va trimit un link cu Mateea cantareata (si 2 colege- Mateea e cu fustita) ... care se pregateste, printre muci si tuse, pentru preselectia la festivalul Mamaia copiilor 2011.
http://www.ziaruldebacau.ro/video/de-ce-n-are-ursul-coada/
va pup si mai revin...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
meems spune:
Feli, figura e soricelul tau
Gabitaco, abia astept sa ajung acasa sa ma pot uita la video. micuta artista si sanatate la intreaga familie!
Eu am fost azi s-o inscriu pe Rianna la scoala. Pfiuuuuu, ce de emotii m-au mai incercat... Va merge la o scoala publica pana la urma, e scoala de care apartinem, si care e la o strada de noi – putem ajunge si pe jos daca vrem. E renovata anul trecut, deci clasele arata foarte bine. Si din punct de vedere academic e cotata bine (pe California, ceea ce nu inseamna foarte mult la nivel national). Afterschool-ul e ft scump, dar sala e tare draguta si cica se ocupa si de teme in orele alea. Pe 24 August incepe anul scolar. Pana atunci mai trebuie sa trecem de o evaluare a Riannei si de un examen medical.
crissy77 spune:
S-au reparat amandoua mandrele, Elise dupa ce i-am aruncat sticluta de antibiotic si siropelele de tuse si am trecut-o pe suc de ridiche neagra (era deja pe 5 zile de oxacilina si 6 de eritromicina, 11 de humex si tusea si mucea ca la inceput). Bea a avut ultima intepatura ieri, de azi incepem sa dregem ce a stricat antibioticul (badijonari) si o cura de 10 zile cu isoprinosin.
gabitaco, bafta la mamaia copiilor. Sa ne anunti cand e concursul, sa votam si noi.
Noki, sa-ti fie de bine destrabalarea!
maria_alexia spune:
Gabitaco, e extraordinar ce face Mateea! Ce fata talentata ai! Bravo, bravo, tinem pumnii si pentru mai departe!
Crissy, ref. la Humex 11 zile: eu retin de la pediatra mea ca in genere siropurile de tuse nu fac mare lucru, mai mult incarca ficatul, si daca dupa maxim 5 zile nu vezi rezultat atunci treci la altul. Preferabil cat mai natural. Reparare buna fetelor .
Feli, si eu zic ca e prea multa cafea. Eu m-am stabilizat la 1 tare dimineata plus multa vit. C. Mi-am luat si ceva pastiel efervescente cu minerale, sa am pe birou . E mai bine.
Azi e ziua Anucai . Nu pot sa va povestesc ce pui adorabil e .
S-au trezit cu noaptea in cap sa se bucure de cadouri, pana sa plec la serviciu am reusit sa montez jucariile si sa execut o Ana-mica din bilute lipicioase
Btw, ca multa lume se ocupa de Beados: a luat Alex de la Ikea varianta lor - tubulete care se lipesc cu fierul de calcat - sunt super!
lavi02 spune:
La multi ani Ana!!!! Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai o viata minunata, plina de bucurii si iubire!
Maria, ai fata mare, 3 ani e un prag! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Gabitaco, bravo Mateei!!!
Feli si eu beau o cafea pe zi, dimineata, obligatoriu dupa ce am mancat, nu o pot bea pe stomacul gol.
Crissy, ma bucur ca s-au reparat fetele, buna ideea cu siropul de ridiche!
Maria, a gasit Alex biciclete?
Meems, bafta Riannei la scoala!!
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Hi hi hi, ce figuri sunteti voi cu destrabaleala! Haideti, fetelor, ca mie nu mi se pare mare branza ca din ani in pasti sa ies intr-un club la dantuiala. Bine, eu am noroc cu mama ca i-o pot lasa pe bufnita, dar sunt sigura ca fiecare dintre voi ar putea gasi solutii, daca si-ar dori acest lucru.
Maria draga, sa-ti traiasca mezina cea draga, sa aiba parte de o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi, de mult noroc, sanatate si iubire!
Feli, o fi astenia de primavara. Bga si tu niste magneziu. Mortal soarecu'.Ca de obidei.
Meems, care invidie din partea ta, ca tu imi apari ca chintesenta tineretii si iesitului in oras? Fooooarte tare raspunsul negativ la bebe al Riannei. FIX asa eram si eu. Niciodata nu mi-am dorit frati-surori. Replica mea era: "daca apare vreun alt copil prin casa, il arunc pe geam afara".
Gabitaco, felicitari pentru mica artista! Cred ca este o mare incantare si bucurie pentru voi! Va tinem pumnii la concurs!
Madau, nasoala treaba. Discuta usai cu parintii sa vezi cum abordeaza ei situatia.
Crisssy, bine ca ati gatat cu tratamentele si bolitul!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
bb_alinus spune:
Ana La Multi Anisori!
Gabi vai ce ursuleata scumpa ai! Si cum se misca ea pe scena, fara pic de trac! Bravo si tinem pumnii la preselectie.
Meems parca mi-o imaginez pe Rianna, serioasa in raspunsuri:)) Sa stii ca nici eu nu ma imaginam cu frati si surori, imi era bine singura, dar acum ce n-as da sa am vreun unchi/matusa pt fete :)) ....si eu un telefon de dat. O vad pe maica-mea, acum la batranete, cand parintii i s-au dus, copilul ( aka io) departe de casa cum dintr-o data se viziteaza cu fratele, are unde se duce, cu cine schimba o vorba ....in familie.
Feli haioasa Ilinca! Iar tu ai grija, 4 cafele e cam mult, io atatea beam in facultata ( adica la 20 de ani) acum cred ca corpul nu mai face fata. Precizez ca beam cam 6 in sesiune ....
Acum nu mai beau deloc si uite ca missa 2 e o agitata fara pereche :)
Noki brava pt clubareala....zici tu ca se poate dar cand nu ai parintii aproape nu prea iti vine sa iei babysitter doar ca sa te zbantui . Asa ca noi asteptam sa creasca fetele sa mergem cu ele in club :))
Pup bolnaviorii!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.