Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
lavi02 spune:
Am fost cu fetele azi la inot, prima zi. Le-a placut, doar ca Nati a vomitat pe finalul orei, mancase un mar pe drumul de la gradi spre inot De acum invatatura de minte sa nu-i mai dau. Se simte bine, nu-s probleme, e de la apa inghitita, mi-a zis instructoarea.
Feedback-ul instructoarei a fost cum ma asteptam : Nati e cam lenesa si m-a intrebat daca sa traga de ea sau sa o lase in ritmul ei. Am preferat bineinteles varianta a 2-a ca sa nu patesc ca si cu baletul.
Silvia in schimb a zis ca se descurca foarte bine si se vede si varsta, pricepe altfel comenzile. Ea inota putin bras de asta vara, adica se descurca sa inainteze prin apa singura, dar sper ca aici sa prinda o tehnica mai buna si sa inoate mai mult.
In concluzie trebuie sa ma impac cu ideea: Silvia patineaza, merge pe bicicleta, pe munte, se catara, inot, balet, toate cu placere, pricepere si spor. Nati.... prefera sa deseneze, sa faca puzzle, sa se joace cu papusile si de-a gatitul. (astea-s activitati preferate din proprie initiativa)
Noki da, tot cu bicicleta a mers Virgil in ultimele zile. Adica metrou + bicicleta. A luat si o cazatura ieri da' nu-i bai.
Cum am si vorbit noi 2, ma si asteptam ca Sarah sa fie din categoria Silviei. Ce sper eu e ca Nati sa mearga inainte cu inotul, sa nu renunte.
Altfel tare dragut: cu colac, bagheta, pluta, nu-i arunca cu capul in apa mare din prima zi.
Alinus ma consolez cu tine, inca o mamica cu fata mai intelectuala , dar parca vad ca Alessia va fi o sportiva si o activa. Am eu un feeling pt ca si Silvia si Sarah au fost bebelusi activi si parca si Andreea Coraliei.
bb_alinus spune:
Lavi asa cred ca vor fi si fetele mele, una mai de casa alta mai de plimbare. Doar ca Amalia nu cred ca o sa se lase mai prejos decat sor-sa. Si chiar ma uimeste in ultima vreme: la innot abia asteapta sa mearga, ba si-a bagat si capul sub apa ( lucru pe care nu am reusit sa o fac sa faca timp de 3 ani acum a facut dupa 3 sedinte). Parca incepe sa isi invinga teama asta de competitie si incepe sa participe nu doar sa se ascunda. Am inscris-o acum la un campus de vacanta pt iulie, prima saptamana, la dorinta ei. E intr-un parc de distractii nu departe de Haga. Vad ca a capatat curaj in ultima vreme, sper sa o tina.
Pe Alessia in schimb o vad ca un uragan, multa energie, genul care nu pierde timpul :))
Dar de fapt de ce bantui eu pe aici la ora asta, pai am inscrs rapid missa la parcul de distractii sa nu cumva sa se razgandeasca.
Si cum anul asta am luat-o din timp, nu numai ca mi-am bookuit vacanta de vara dar sunt pe cale sa o finalizez si pe cea din iarna :)) Mergem la ski, pt prima data....am zis! :). Si am in cap chiar si vacanta de anul viitor . Cred ca imbatranesc si de aia incep sa planific atatea:))
Lavi deci Virgil s-a dat cu olandezii! :)) Sunt piste ciclabile in Buc?
Stiati ca in Olanda:
-sunt 16 milioane de biciclete pt 16.6 milioane de locuitori?
-sunt 15000 de km piste ciclabile?
- statul olandez cheltuie 400 milioane euro pe an pt infrastructura ciclabila?
Plange missa 2
Pa
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
coralia76 spune:
Alinush referitor la biciclete...am vazut si eu planul celor din Sibiu de a face cat mai multi km de piste pentru biciclisti,ceea ce mi se pare o ideea foarte buna,numai ca sunt cam sceptica in ceea ce priveste punerea ei in aplicare ...adica ei nu largesc cumva soseaua ci o parte din prima banda o transforma,ori la cum e romanul obisnuit cu acest gen de proiecte parca vad ca tot asa o sa existe parcati cu nonsalanta(ca sa nu zic altceva ....) exact pe marcajele respective...Om trai si om vedea cum va fi pana la urma.
Lavi...da ai dreptate , asa ziceam de Andreea cand era bebelusa ca era foarte energica....dar acum dupa ce s-a nascut Cris mi-am schimbat parerea radical...pai Andreea era chiar linistita pe langa speedy asta mic ...si ce e cel mai grav e ca se catara tot pe geamuri si le deschide in cateva secunde ..unde nu ajunge la geam isi cara scaun sau ceva si toate astea foarte rapid,nici nu se pune problema sa stea mai mult de 2 sau 3 min nesupravegheat ca nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla....Am ajuns sa scoatem manerul de la geamul cel mai "accesat"...cel din living sa nu mai aiba cum sa-l deschida....
Eu m-am apucat de curatenia de primavara...daca tot e vreme frumoasa...spalat geamuri etc..si am un chef....
lavi02 spune:
Coralia, deci asa cu Cristi
Piste de biciclete au facut si in Bucuresti cica, o mare porcarie, adica pe trotuar au delimitat un metru din el cu o banda verde. Bineinteles ca trotuarele uneori sunt inguste, sau au parcate masini sau instalate tonete cu flori, chioscuri de ziare, etc si deci nici sa vrei nu ai pe unde a mergi decat tot pe pista de biciclete pe care poate veni un biciclist in viteza
Ce mai face fetita surorii tale? Ea ce temperament are, seamana cu Andreea? I-au facut frati sau surori?
Alinus bravo Amaliei!!!
Si bravo tie cu planificatul vacantelor, sa stii ca si eu am inceput sa ma gandesc la vacanta 2012 chit ca pana atunci mai am si un plan cu un bb care nu stiu cand se va concretiza. Dar sa ma gandesc din timp nu strica, nu?
Virgil si-a luat bicicleta sa se plimbe cu Silvia prin parc (vad ca si-a imbunatatit tehnica Silviuta, saptamana trecuta era mai crispata pe bici, azi a intors 180 de grade pe alee foarte lejer si relaxat) si ca sa se mai duca cu ea la servici. Si-a luat o bicicleta pliabila si cu roti mai micute, merge cu metroul pana la statia cea mai apropiata de servici si de acolo pe bici.
coralia76 spune:
Noi suntem matinali....inclusiv duminica...nu ca n/as dormi si eu mai mult ,dar zgatiile mele sunt sus in jur de 7 indiferent ce e weekend sau nu .Ieri a fost maica/mea cu ei la plimbare cateva ore,s/au jucat,au alergat...i/a obosit la maxim ,dar nici gand sa doarma mai mult.
Lavi sora/mea e OK,e ocupata tare cu programul de la clinica ,proiect de bb2 are de vreun an pana acum neconcretizat.Ilinca parca ar fi sora cu cris al meu,parca si fizic seamana intre ei ,oricum mult mai mult decat seamana ai mei intre ei .Face si ea inot si dansuri si e o lungana pe langa Andreiuta mea...cred ca are in jur de 125 de cm..
Azi se intrevede o zi frumoasa iar...cred ca mergem la tara si mai stam pe acolo cu copii ca sunt inebuniti amandoi dupa animale
corap spune:
'mneata!
sunt f fericita ca am reusit sa ma programez la eco de san - toata dimineata am sunat! sunt epuizata :)
(si programarea nu-i decat peste 3 luni )
am fost si la apartament cu copii, le-am fixat noi camerele, fara sa le dam posibilitatea sa aleaga (ca mi-era ca se bat). concluzia lor: "e frumos da' cam murdar ").
mandyksch spune:
Salutare,
Eu sunt tare suparata.Stiti ca v-am spus ca de ceva vreme Kriszti tuseste, ei azi l-am programat la doctor si l-a dus sotul meu.Verdictul...pneumonie, era sa cad de pe scaun cand m-a sunat sotu'
Deci Kriszti a mai avut pneumonie, stiu cum a fost...dar acum nu are febra deloc, se joaca, are chef, nu ii curge nasul, doar tuseste. Deci pe bune nu mai stiu ce sa cred, eu nu am mai auzit de pneumonie fara febra :(
lavi02 spune:
O colega de-a mea tocmai a facut pneumonie dar cu febra 40...
Nu stiu, o fi daca zice dr. Crezi ca e cazul sa mai consultati si alt dr?
Radiografie la plamani i-a facut?
Sanatate multa!
Corap, foarte buna decizia sa le alegeti voi camerele! Altfel sigur se bateau pe una din ele, tot voi ati fi luat decizia pana la urma si unul simtea ca a pierdut. Inteleapta idee ati avut!
Coralia, spor surorii tale la bebelit!
maria_alexia spune:
Mandy, da, am auzit de pneumonie fara febra, de asta ma temeam si eu. Era deschis prin iarna un subiect chiar cu titlul asta la Parinti intreaba... Sanatate multa lui Kriszti, sa-si revina cat mai repede!
Corapina, spor la renovat noul ap !
Stiu ca v-ati saturat pana peste cap de iarna, zapada & comp. Ei... noi de-abia ieri consider am inchis victorios sezonul . Am fost la Balea-Lac. Telecabina, Ice Hotel, biserica de gheata, lacul inghetat, soare din plin, zapada multa sus... A fost superb, cea mai faina zi de iarna .
M-au impresionat constructiile din gheata - am trimis si poze, sper sa prind timp sa va povestesc mai multe. Atmosfera e excelenta sus, e locul meu preferat sub soare .
camelia_daniela spune:
Off, Mandy, imi pare rau sa aud de asemenea diagnostic! Sanatate multa lui Kriszti!
Am auzit si eu de pneumonie fara febra, doar cu tuse; chiar si eu vreau sa merg cu Daria la dr. ca nu prea-mi place cum tuseste - am fost cu ea la control pe 25 martie si era ok, nu se auzea nimic la plamani (dar atunci nu prea tusea). Intre timp, pe vreo 28-29 a inceput sa tuseasca si nu imi place cum se aude; nu tuseste foarte mult dar mi-e teama.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!