Colectia de toamna-iarna 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

De dimineata Bea mea o tine numai in MAMA BABA. O sti ea ceva-ceva

La ultimul filmulet se vede cum se sperie de zgomotul facut de o motoreta care trecea pe strada din fata casei (poate da Dnul si nu o fi asa grava pb ei la urechiuse). Se vad si ceva progrese (zdranganit jucarii - cu 3 luni in urma ma plangeam ca nu intinde mana dupa jucarii, arunca pe jos si se uita dupa ele, incepe sa dea semne ca vrea sa se ridice in picioare, momentan e in stadiul in care doar se agata dar ii este frica si nu stie sa se ridice).

Elise e bine, nu a mai facut febra, nu muci, usor tuse dar a trecut si aia (am bagat rapid suc de ridiche neagra). Nu i-am mai dat antibioticul.

Nu cred ca v-am zis. Acum 2 sapt. si-a dat Stef demisia de la vechea firma. De maine e oficial angajat la o firma din Sv (acelasi salar, prg mai lung dar dau banii la timp). Acum s-a dus in oras, l-a chemat fiul unuia din actionarii la firma la care fusese (incearca sa-l convinge sa nu plece, asta dupa ce actionarul - care i-a fost si director din 2001 pana acum 2 ani - i-a promis marea cu sarea, dar deja e prea tarziu, al meu se saturase de stress si de bani dati doar la necaz).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Proadelina Tinem pumnii stransi tare sa fie bine data viitoare.

Lavi, mi-a stat putin inima in loc doar citind ce povestesti! Eu sunt putin relaxata cand merg doar cu Rianna la cumparaturi, adica o mai las singura la raionul de jucarii si eu ma uit pe la alte chestii, dar nu a plecat niciodata de-acolo pana nu m-am dus eu dupa ea. Si nu o las mai mult de cateva minute fara sa o verific, deci... patrulez intre raioane. Sau o mai strig daca nu-s prea departe: "Rianna, esti bine?" "Daaa" Noroc ca nu ne intelege nimeni, desi se uita lumea mai ciudat

Corap, tinem pumnii si pentru tine, vrem poze mai apoi! Foarte fain ca reusiti sa faceti miscarea asta, si sper sa va bucurati din plin de noua locuinta.

Crissy, ce dulce e Bea!! Doamne-ajuta sa fie situatia mai putin grava decat v-a fost prezentata. Si bafta sotului la noul loc de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Adelina, un gand bun si de la noi!Nu renunta,mai ales ca iti doresti asa mult!

lavi, un sfert de ora mi se pare o eternitate!!nu as fi rezistat!eu in aglomeratie ii tin de mana sau ii arunc pe amandoi in cos, ca inca incap. am patit-o o data cu andru, intr-un magazin cu haine asezate pe rotative, de inaltime mica.lui andru ii place sa alerge printre ele.o secunda am luat ochii de la el, ca stiam ce face, in a doua secunda nu mai era.am vazut la o distanta care mi s-a parut incredibil de mare, o manaca rosie, din puloverul lui andru.apoi am iesit cu el din magazin cu picioarele tremurand. am si eu o mare teama vis-a vis de pierderea copiilor.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crissy, tare dulce Bea!
Mult succes sotului la nou loc de munca!
Nu e timpul sa lasati patul lui Beatrice pe nivelul de jos? Odata ii vine ideea sa arunce vreo jucarica jos si sa se aplece dupa ea si Doamne Fereste! poate cadea in cap. (Stiu ca inca nu se ridica de marginea paturtului dar bebelusii uneori te surprind dintr-o data)

Mara, bine ai revenit!

Madau, in urma pataniei le-am facut si eu instructaj ca daca se prind sa se duca la casa de marcat sau la un bodyguard si sa spuna ca s-au pierdut de mama lor. Trebuie sa mai repet instructajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Doamne Lavi eu cred ca as fi imbatrinit cu vreo 20 de ani dupa faza asta si as fi facut un circ de zile mari in magazin. Auzi tu, sa se mai si intrerupa curentul sa fie totul in intuneric. OMG!! E bine ca tu nu ai reactionat rau! Ca in situatii din astea cel mai bine este sa nu-ti pierzi cumpatul. Eu mi l-as fi pierdut cu siguranta.

Si eu ii spun Smarandei unde sa ma gaseasca, daca e sa ne pierdem, dar uita. De exemplu, ieri eram la piata si desi i-am spus de nenumarate ori ca daca ne pierdem ne gasim la standul de portocale (e acolo un vinzator care ne stie bine tot si ar avea grija de ea), ea tot s-a panicat cind m-a pierdut din raza vizuala.

Adelina imi pare rau sa aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic, n-aveam cui sa fac scandal decat mie, a fost vina mea ca am piedut-o iar vina ca s-a luat curentul iar nu a apartinut magazinului, bravo lor ca aveau un sistem de rezerva si imediat s-au aprins niste neoane, mai slabe dar totusi se vedea.

Da, noroc ca o mai pierdusem, o data in piata pt foarte scurt timp cand efectiv a luat-o ea la picior de langa mine in timp ce cumparam ceva, noroc ca ma cunoaste toata piata si imediat au vazut-o vanzatoarele de pe celalalt rand. Si o mai pierdusem pe la 2-3 ani in Carrefour dar era seara si magazinul aproape gol, cam in 5 minute am gasit-o, mergea cu mare voinicie in directia opusa noua, nu era speriata, n-avea nicio treaba.

Acum am fost calma la inceput, credeam ca e prin zona, dar cand am vazut ca nu o gasesc si nu o gasesc au inceput sa ma ia toate gandurile ca poate a luat-o cineva si a iesit cu ea din magazin. Tot speram sa fie pe undeva prin magazin, verificam orice planset de copil dar nu era al meu.

Adelina ma bucur tare mult ca nu ti-ai pierdut speranta, 25% din sarcini se pierd in primul trimestru, poate a fost ceva in neregula cu embrionul si natura a decis sa opreasca lucrurile aici. Stiu ca e departe de a te consola si imi dau seama ca e o mare suferinta, Doamne ajuta! pe data viitoare! Te primim cu drag inapoi in grupul aspirantelor la bb n+1 din colectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Proadelina imi pare rau, n-a fost sa fie! Raisa vine ea cand o sa fie pregatita!

Crissy o dulceata bea!

Lavi buna prezenta de spirit ai avut si bine ca nu te-ai pierdut cu firea! Mie mi s-a intamplat o sg data intr-un parculet, pt 1 min nu am mai vazut-o nicaieri si stiu ca mi s-a pus o pata neagra de nu mai eram in stare de nimic, nici sa respir nu mai puteam.... Pupam Natiliciul colindator!

Ce mai stiti de Ina, Leea, Anda?

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

lavi, in patut sta foarte rar si nu ramane niciodata singura in camera. De obicei o las pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumesc pentru gandurile bune!
Si Albert era expert in "disparitii", l-am pierdut de vreo 3 ori, dar vad ca de la o vreme s-a invatat si nu mai pleaca de langa mine. Eu am constatat cu uimire ca unele cunostinte de-ale mele au inceput sa-si lase copiii de 5 ani singuri afara la joaca. Eu una nu am asa mare curaj, mai ales ca imediat ce iesi din scara dai direct in strada. Oare de la ce varsta sa-i acord mai multa libertate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello in prag de week-end!

Valeleleleu, Lavi, catai aventura! Maaare figura nataliciul-calator. Impartasesc reactia ta 100%, in dulcele stil al relaxarii noastre.
Sarah are talentul de a discarea mai ales in Zara. Nu stiu cum reuseste mereu si mereu sa recidiveze.

Dar in principiu nu traiesc cu stresul disparitiei ei, ca se invarte in jurul meu de regula. o mai check-uiesc eu periodic, insa.

Adelina, trista veste! Asa a patit si nasa Sarei, dupa care, la nici 3 luni a ramas iarasi . Eu sunt pe pincipiul ca Dumnezeu stie cel mai bine ce si cum trebe' facut si ca daca se intampla asa ceva, inseamna ca nu a fost sa fie. Dar va fi bine data viitoare, ai sa vezi!Timen pumnii stransi!

Anda, miss u!

Lavi, amortizeaza Virgil investitia? Merge cu bicla la serviciu, these days?

Corapino, baga detalii cu locul aprtamaentului. In zona acolo e gradinita bufnitei.Ja ja....De-alea romanesti in schimb nu cnosc.

Azi incepem inotul. Yuuupiiiii!!!!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput