Colectia de toamna-iarna 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello!

Corap, felicitari pt ap!

Ne incadram si noi in trendul cu inotul, am prospectat piata si ne-am hotarat deja unde vom merge, mai ramane sa vedem la fata locului ce si cum, eu as vrea de saptamana viitoare sa incepem. O sa aiba programul cam full dar n-avem incotro. Nu avem la ca renunta, la engleza insist eu sa mearga, la balet insista ea, ii place la nebunie

Maine inauguram oficial sezonul de mers la mare, dam o fuga pana acolo, mancam niste fructe de mare, trecem si pe la nasi si cred ca revenim duminica

Pup, fug sa iau mandra de la engleza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

coralia, Andreea inoata singura fara colac?

Eu mi-as dori f mult sa invete sa inoate singura, eu sunt tare prapastioasa, stiu sa inot dar numai la mal. Ea pare curajoasa, tare mi-as dori sa nu intre in panica una-doua.

Multumim de urarile adresate micutei.

meems, da, indata face anu'. Mama cum se mai simte?

Nu mai stiu daca am zis, Lavi, meems, sa va fie de bine mini-vacanta!

A fost Stef cu Elise la dr., ala care consulta bine dar baga antibioticul la inaintare. I-a luat temperatura din fundic. Are rosu in gat, nimic la plamani. Diagnosticul exact nu stiu care e, atat a zis, rosu in gat. Si nici pe reteta nu inteleg nimic. A dat si antibiotic, la cererea expresa a noastra ne-a dat pastilute si nu suspensii, cefaloxim. Febra nu a mai facut de dimineata, temp. luata rectal la consult era 37. Cu antibioticul mai asteptam 1-2 zile, mergem deocamdata cu celelalte pastilute (ibuprofen, propolis C).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Crissy da, Andreea inoata acum singura,face scufundari in bazinul mare si sarituri,dar inca nu au trecut la trambuline...deocamdata folosesc un scaun mai inalt si copii sar de acolo.dar toate astea dupa luni bune de inot...nu asa imediat...desi sunt unii copii care dupa cateva sedinte se arunca fara colac sau aripioare in mijlocul bazinului.Andreea e genul de copil precaut...daca nu e sigura pe ceva nu incearca .
Cat despre antibiotic...eu una le/am dat doar cand febra mare...39 si peste nu trecea dupa 2 sau 3 zile de antitermic.Andreea pana la 3 ani mi/a facut foarte des rosu in gat,ne/a disperat pur si simplu ,de fiecare data se lasa cu febra mare care nu ceda la nimic...si in final ajungeam la antibiotic...dar de atunci Doamne ajuta ca n/am mai avut probleme din astea decat foarte rar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Eu mi-as dori f mult sa invete sa inoate singura, eu sunt tare prapastioasa, stiu sa inot dar numai la mal. Ea pare curajoasa, tare mi-as dori sa nu intre in panica una-doua.

Exact asa suntem eu si Rianna – eu mai panicoasa, nu prea-mi place sa risc, ea mult mai curajoasa si mai aventuroasa.
Mama e foarte bine, in iulie merge din nou la control, deocamdata toate celulele rele au fost extirpate. Dar mama ta cum mai e? La un moment dat ziceai ca nu foarte bine...

Coralia, Andreea e inotatoarea sefa a colectiei Si eu vreau sa ajunga Rianna la punctul in care sa se simta confortabila in piscina fara colac/aripioare, si o sa tragem tare vara asta sa ajunga acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cu inotul pot sa va spun ca intr-adevar copiii sint diferiti. Unora le place si se prind imediat, altii sint mai precauti. Eu pe Smaranda am dus-o de cind era bebelus la apa si a capatat curaj incet-incet. Inca nu stie sa se tina singura la apa mare, dar vara trecuta a evoluat mult: isi pune capul in apa merge pe spate cu pluta pe burta, etc. Dar inca nu are controlul necesar pentru a merge singura. Sint alti copii de aceeasi virtsa in grupul nostru care fac asta de vara trecuta. Fiecare are ritmul lui. Iar cu fii-mea am invatat un lucru: ca nimic in lume nu o motiveaza daca nu e ea convinsa ca trebuie sa faca un lucru. Anul trecut v-am spus ca am mers pe paddle board. Si a vrut si ea sa faca ce faceau prietenele ei, adica sa sara in apa de pe paddle board, in conditiile in care avea vesta de salvare.. EI bine, socul vietii ei a fost cind a sarit si a constatat ca nu atinge fundul. A iesit din apa la suprafata cu niste ochi bulbucati cit cepele si de-atunci nu a vrut sa mai mearga nici macar pe paddle board decit daca era convinsa ca in caz ca vrea sa sara atinge fundul! Dar apoi am fost peste citeva luni la un lac si a inotat la apa mare cu vesta de salvare, deci si-a invins cumva frica.
Sa vedem cum o fi anul asta.

In continuare cu obsesia.... am reusit azi noapte sa-i pun cercelul in urechea cu probleme, dar vad ca a singerat. Voi continua sa-l curat si sper sa fie ok. Daca nu, i-l scot de tot si las gaurile sa se refaca. Acum nu ma lasa sa-i pun celalat cercel.. la urechea buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

coralia, wow, ce activitati frumoase aveti la inot... Nu am intrebat instructorul, dar cred ca la noi se limiteaza doar la invatatul sa inoate fara colac.

meems, am trecut pe la Barlad cand ne-am intors de la controlul de la Bucuresti. Mama zice ca se simte bine dar arata f rau. Trebuia sa faca interferon (cf. dr. de la Bd) dar dr. de la Iasi a zis pas ca are analize rele la ficat (nu mai stiu ce in numar mic) si risca sa faca hemoragie. Asa ca merge pe pastile pana ii ies analizele mai bune si pe urma mai vedem. Din ce am vb atunci cu mama, e cam speriata de interferon pt ca stie ce efecte adverse are. Hepatita este cu virus C si nu B cum stiam eu.

Bic, sa se refaca urechiusa fara sa se astupe gaurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Wow, Coralia, ce frumos ca Andreea inoata asa bine deja!!! Suuuper! Daria este foarte speriata de apa; daca nu atinge fundul apei cu picioarele, nu sta decat agatata de mine. Nu vrea nici colac nici aripiare in apa mai adanca, doar barcuta. Om mai vedea anul asta ce si cum.

Crissy, sanatate multa Elisei!

Am ajuns si noi vineri la un nou consult, ne-a vazut si o dr. de la ORL - gatul e putin rosu, ea inca se plange ca o doare putin. O mai tinem sub observatie si vom face si un set de analize. (DR. de la ORL zicea sa i le fi facut de sambata, la 3 zile dupa terminarea antibioticului, insa am zis sa mai astetam pana pe miercuri, joi sa se faca o saptamana macar - desi cred ca ar trebui sa mai asteptam putin ca rezultatele sa fie concludente). Vom vedea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumim de aprecieri ...sunt multumita de cum a evoluat la inot si cel mai mult faptul ca ii chiar place.Noi am dus-o in ideea ca mai face ceva efort si doar doar va manca si ea mai bine ,dar pesemne ca asa e metabolismul ei,are perioade si perioade cateodata mananca chiar bine pentru un copil de 5 ani si cateodata (saptamani intregi)ma mir cu ce traieste...ciuguleste cate un pic din fiecare...spre deosebire de Cristian care mananca aproape orice si de cele mai multe ori decid eu cand e gata masa ...ca dupa el...deschide gura la nesfarsit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Coralia, felicitari inca odata pentru Andreea curajoasa!

Si Daria are o perioada cand mananca binisor, chiar s-a rotunjit putin. Are cam 20 kg acum, dar se cunoaste la falcute, la pulpite si burtica - mi-e asa de drag de ea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Coralia, bravo Andreei pt inot!

Nati ma tot bate la cap cand incep inotul, (il vor incepe vineri), ma bate la cap zilnic. Dar am un deja-vu cu baletul Sper sa nu fie deja-vu pana la capat
Ma bucur si ca v-ati linistit cu mancatul! Adica nu va mai stresati voi asa, ca ea oricum mananca cat are nevoie :)

Crissy sanatate multa mamei tale!

Cami ma bucur ca nu problema mare la Daria!
-----------
V-am zis eu mai de mult ca avea Silvia o umflatura la san: i-a disparut, probabil a fost hormonala. Sanul incepe incet-incetisor sa se formeze. De abia are un pic de reliefare dar e clar ca a inceput. Are 9 ani, e normal dupa toate cartile.

Mergi la inceput