Colectia de toamna-iarna 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

adelina, sarcina usoara!

lavi, bine v-ati intors! si sa va fie de bine distractia. si eu i-am renuntat la dansuri, ca ma disperau serbarile - pt mine erau un stres.

in alta ordine de idei, am semnat antecontractul pentru apartament ieri si sunt foarte fericita, mai ales ca a fost o chestie f rapida, am visat eu miercuri spre joi ca vreau in zona aia, duminica am vazut un anunt, luni am vazut apartamentul si asta a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi eu zic ca nu te-a entuziasmat Notre Dame pt ca l-ati facut in graba, la sfarsitul zilei pe o vreme nu prea faina. Ia sa il vezi dimineata pe un soare frumos....Zice una mare fana a Parisului ....unde-o fi Anda sa ma sustina!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus, nu ca nu m-a entuziasmat, m-a entuziasmat pe moment, adica a fost un moment tare fain cu muzica inauntru, cu vitraliile frumoase prin care intra lumina, cu zidurile alea medievale. A fost chiar misto momentul dupa o zi prin aeroporturi si avioane sa ajung brusc intr-un loc asa frumos! De vreme eram entuziasmata ca era verde, nu mi-a mai pasat de nori.
Dar apoi la rece am comparat cu catedrala din Sevilla care e pe locul 1 in corazonul meu , urmata de catedrala din Salamanca eh, la bisericile astea 3 m-am intors si intors si ma tooot uitam la ele lung si nu ma mai saturam.

Corap felicitari pt apartament!

Cami, da, se poate sa fie si un mod de a atrage atentia asupra ei. Vedeti ce zice si dr, pe acolo e tiroida, poate o eco la tiroida? Zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

corap, bravo pt apartament!

bb_alunush, Cami, daaaa, ei ii place tare la apa. A fost intai cu tati luni, de proba, apoi miercuri a fost la primul curs. Azi ar fi trebuit sa mearga la al doilea dar zicem pas. Aseara a facut 39.3 febra. Problema e ca la piscina sunt 2 vestiare, barbati si femei. La ambele dusurile sunt ca in caminile de studenti. Asa ca Stef nu o poate duce nici la barbati si nici la femei sa o usuce pe cap. De aici cred ca i se trage... Eu nu am carnet, piscina e in parcul Arinis (la marginea orasului), ora de curs coincide cu ora de papa+somn a micutei (care azi implineste 9 luni ). Nici nu stiu cum sa procedam... Probabil abandonam si reluam cand se face mai cald

Cami, si Elise se plange de dimineata pana seara de cate o durere: ba picior, ba inchetura mainii, ba deget, ba ochi

Tot se plange de durere in jurul buricului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Off, Crissy, sanatate multa pentru Elise si La multe-multe luni fericite cu Bea!

Corapina, felicitari!!!

Si Ana mea se plange de multe ca o dor. Am inceput sa ma mai prind: orice senzatie de inconfort in zona ne-o prezinta ca durere. Intr-o perioada ma innebunise ca o doare capul. S-a dovedit ca de vina era parul ud de pe ceafa.

Camelia, sa aflati vesti cat mai bune de la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Vad ca trendul sezonului e inotul. Of course ca ne incadram si noi, deocamdata cu cercetarea pietei.

Crissy, sa-ti traiasca minunea mica, sa creasca mare si voinica, draga de ea! Io cred ca treaba cu durerile ba colo, ba dincolo = solicitare de atentie. Si Sarah e cam ipohondra cateodata.

Bb Alinus, hi hi hi, se pare ca te-ai procopsit cu o piticanie energica! Cat despre lipsa de somn, o fi o perioada trecatoare, stii ca mai au copilasii asa ceva. Sarah a avut in bebelusenie cateva saptamani in care somnul ei nu dura mai mult de 40 de minute, apoi activitate, nene!

Corapino, asteptam detalii. Unde zici ca e noua zona? Ca deduc ca e noua.

Anda77, ce mai faci, soro? Ai emigrat si noua nu ne-ai spus? Ca te cauta lumea la telefon si tu nu raspunzi. Io sper ca nu te-au deprimat de tot corporatistii tai de colegi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nou-nouta, n-o luasem deloc in calcul :) nu stiu cum se chema cartierul, pe stirbei (pe la intersectia cu berzei). Acu ma apuc sa cat gradinite in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc de raspunsuri, fetelor! Mergem azi dupa amiaza la dr. Sper sa ne linisteasca...

Ati vazut ca s-a updatat forumul nostru cu sistem de "like"/ unlike" pentru fiecare postare?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello tuturor,

Iar n/am mai intrat de-o vesnicie...acum am ceva timp liber si ma relaxez pe forum ..Nu mai speram la asa ceva in timpul serviciului,dar uite ca a venit si momentul asta...
Am vazut ca e iar in plin sezonul de viroze printre copii colectiei si Andreea a avut un soi din asta de viroza care a tinut-o o saptamana.....e prima data in ultimul an cand nu a mers la gradi o saptamana intreaga...dupa vreo 3 zile deja ne bazaia cand o ducem iar la prietenele ei ca ea nu mai vrea sa stea acasa cu Cristian .A fost o forma foarte ciudata ....cu muci si tuse ,apoi a inceput cu febra doar dimineatza si seara(facea in jurul lui 38) si in timpul zilei ziceai ca n-are nimic...De 2 zile a reinceput gradi si baletul(am intrerupt luna asta inotul pentru ca se suprapuneau orele de inot cu cele de balet)...De luna viitoare reincepe si inotul...nu-mi vine sa cred ca a trecut mai bine de 1 an de cand am dus-o prima data la bazin...

Maria sa stii ca aceleasi temeri le-am avut si eu referitor la complicatia pulmonara cand am vazut ca nu-i mai trece febra...dar pana la urma a fost doar o viroza si atat...care a trecut cu antitermice si erdomed(pentru tuse)...dar ne-am dus de vreo 3 ori la dr in timpul asta....

Alinus exact asa era cu somnul si Andreea,ne dispera pur si simplu ca nu dormea mai deloc(nici ziua nici noaptea)...la noi a tinut destul de mult perioada asta..sper ca la voi sa nu fie cazul

Lavi02ma bucur ca ati ajuns la Paris! ati inceput sezonul de excursii? Bravo! Super!

Adelina sarcina usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa!

Camelia sper sa fie totul ok cu Daria si sa va linistiti!

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, sa stii ca si eu ma gandeam la aceleasi lucruri in timp ce vizionam pozele voastre – asemanari si deosebiri intre cele doua DL. Noi nu le avem in poze, dar elefantul zburator si cescutele sunt si aici, arata la fel. In rest, voi ati vizitat mult mai mult decat am apucat noi s-o facem. Oricum, pentru noi e relativ aproape asa ca sigur o sa mai dam noi cate o fuga sa vada Rianna si restul parcului (ca noi am mai fost, dar inainte de-a o avea pe ea).
Iti multumesc de urarile pentru tatal meu, esti o draguta!

Sanatate multa pentru bolnaviori!

Noi am intrerupt baletul de vreo 2 luni deja, Rianna se plictisise. Adevarul e ca faceau cam aceleasi chestii de fiecare data si deja nu o mai interesa. Noi incepem patinajul din aprilie, si apoi iarasi inot (la cererea ei) cand se incalzeste bine de tot vremea (la noi in oras piscina e in aer liber). Plus ca face saptamanal tenis.

Corap, felicitari pentru apartament!

Crissy, la cat mai multe luni frumoase si sanatoase pentru Bea! Acus’ face anul...

Mergi la inceput