Colectia de toamna-iarna 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza !

Sa vedeti ce-am patit: ai mei sunt raciti de la inceputul saptamanii trecute. Am incercat diverse scheme (aerosoli, siroape, picaturi). Anei i-a trecut, Cristi are inca muci multi (dar albi, ne-verzi/galbeni etc) si tuseste. Atat. Iar de ieri a facut si febra . Dupa 10 zile de raceala si cand ziceam ca i-a trecut ?!?!?! Nu e mare, e drept, un 37.6 aseara, 37.3 acum.
Mie mi-e frica tare de complicatii pulmonare, am auzit ca se poarta impreuna cu virozele din sezonul asta.
Am fost dimineata la pediatra si ne-a dat tratament homeopat, "sa incercam". Sincera sa fiu, mare incredere n-am in el .
Asa ca am ramas cu toate temerile.

Intrebarea e: care ar fi semnele ca s-a complicat treaba? Iar vine w/e si raman eu responsabila cu tratamentele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Proadelina, fain tare numele! Abia astept so felicitam pe micuta!

Bic, of, nasoala treaba cu gaurile. Eu sunt de principiul de a face gaurile cand copilul e mic, nu sa se chinuie mai mult cand e mare. Mai devreme sau mai tarziu e posibil sa-si doreasca. Eu daca as fi in locul tau, m-as duce sa refac gaurile. Adica as duce procedura pana la capat.Daca tot m-am apucat... De fapt noi am patit o chestie asemanatoare: i-a gresit asistenta gaura, i-a facut-o mult descentrata si aveam de ales intre a o chinui din nou cu o gaura nou si a o lasa cu gaura facuta aiurea. Am ales prima varianta.

Lavi, suuuper atmosfera dn parc. Char mi-ati facut pofta. Nu stiu daca sa-i arat bufnitei pozele, ca si-asa ma baraie la greu la cap cu DL. Oricum, de cate ori aude cuvantul Paris la radio-TV, ma bate la cap cu parcul de distractii de langa.Stie, domne', copilu' ce vrea.

Maria, eu nu m-as panica asa de rau. Ok, a fost racit atat timp, dar abia acum a facut febra, practic. Urmareste febra, baga antitermice si asteapta. Cam asta ar fi pe moment. Oricum nu e febra mare. Sanatate multa!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, e stare subfebrila pana in 38.
Silvia cand a avut pneumonie a avut peste 39 si stare generala = leguma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

ok, multumesc mult
cred ca o iau razna de la atatea viroze. si chestiile astea mici si marunte te pot toca marunt-marunt

PS: din aceeasi serie: Cristi isi ia acum homeopatele ca boierul, cate 5 bombonele la sfertul de ora, iar pe Ana, brusc!, au apucat-o toate durerile. Evident pentru ca-i trebuie si ei bomboane
Vreau o vacanta!!!

Lavi, Meems am vazut ca ati trimis poze, de-abia astept sa le vedem deseara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumesc de urari, incurajari, intrebari!
Pana acum ma simt foarte bine, nu prea am avut simptome de sarcina, poate doar o usoara stare de somnolenta, desi, recunosc inca nu am renuntat la cafeluta de dimineata.
Luni sunt programata la control la gine iar marti la endocrinolog. Albert este in culmea fericirii, a primit zilele trecute bomboane de la bunica-sa si a pastrat ultima bombonica, apoi mi-a dat-o zicand: "Asta-i pentru Raisa!"
Sanatate multa pentru toti bolnaviorii!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Suc de ridiche neagra

proadelina, felicitari pt

Ma bucuram si eu ca-s sanatoase amandoua. Elise a fost ieri la prima lectie de inot. Acum are frisoane, stare subsebrila (37.5) si zice ca o gadila burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Proadelina felicitari pt bebe si....cu fundite sa fie!

Crissy sper sa nu fie nimic grav cu Elise. I-a placut la inot? Noi avem maine a 3-a lectie.

Maria a mai crescut febra? Eu zic ca e faza finala a racelii. Aici ti se da ....paracetamol. Nici eu nu sunt convinsa de homeopate.

Lavi si Meems sa va fie de bine DL. Am citit cu interes cronicutele. Lavi nu ai zis nimic de cum ti s-a parut Notre Dame-ul.

Bebelina mea nu doarme!!!!!! Azi toata ziua a dormit in 3 reprize 45min in total.... in rest scaneaza tot in jur. Nici in carucior nu mai vrea, doar in babybyorn cu fata la strada. Acu la ora 8 fara un sfert a cazut lata....O sa doarma pana la 4 dimi ( cu papa la fiecare 3h) iar apoi iar o ia de la capat. Nu stiu ce sa ma fac cu ea....de altfel nu plange daca e in brate ....sa mai zic ca nu ma lasa sa fac NIMIC?

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Meems m-am uitat ieri la pozele tale. La multi ani tatalui tau si multa sanatate!!!
M-au distrat asemanarile si deosebilie intre Disneyland-ul vostru si cel european, It's a small world e acelasi gen de distractie dar are alte papusi, ToonTown cu casa lui Mickey si Minnie e tare draguta dar nu este in Franta.
Iar aici nu stau printesele in grupuri, personajele la facut poze si dat autografe sunt doar cate unul. In rest le vezi pe toate impreuna la parade.
Sa va fie de bine distractia!!!

Alinus Notre Dame mi-a placut mult, atmosfera medievala, mi-a amintit de filmul cu Ioana D'Arc, vitralii frumoase, am prins si un fel de slujba, canta o tanti acompaniata de orga.
Poate nu mi-ar fi placut asa de mult daca veneam direct din Spania unde am vazut cele mai frumoase catedrale (dupa gustul meu), dar dupa 3 luni de traseu casa-servici-balet-magazine iarna/intuneric/frig mi s-a parut uau.

In rest, cat ne-am plimbat prin Paris mi s-a parut dragut (ca stil ce am vazut eu se apropie de Madrid, cladiri mari cu 2-3 etaje, secol XIX-XX), astept sa ne intoarcem la un moment dat mai ales pentru ca are multe muzee pe care as vrea sa le vad. Am vazut o bucatica foarte mica acum, nu pot sa zic ca mi-am facut o parere completa si corecta, orasul mi s-a parut foarte mare. Pe harta parea o bucatica mica pe unde ne-am propus sa umblam noi si la fata locului.. oho.

Alessia ta - eu cred ca e genul de copil activ, am recitit recent in cartea mea de crestere a copiilor despre temperamentele bebelusilor, cred ca Alessia e genul activ. Iti va fi foarte usor cu ea dupa ce va mai creste si va incepe sa stea in fundulet si sa se joace (Silvia statea 1-2 ore in tarc si se juca) si mai ales dupa ce va merge singura.

Crissy felicitari pt ca ati inceput inotul!
Si eu as vrea sa renuntam la balet si sa-l inlocuim cu inot in astea 2 luni cate au mai ramas pana la vacanta. Nati din nou nu vrea la balet, m-am saturat sa mai trag de ea aiurea iar Silvia a zis ca oricum de la anul nu mai vrea.
In plus m-au stresat la culme ca spectacolul de sfarsit de an l-au programat tocmai duminica pe 12 iunie seara, adica ne strica bunatate de week-end prelungit de Rusalii (luni pe 13 e liber) in care imi tot programam unde sa mergem undeva la munte . Pentru noi zilele libere sunt putine si extrem de pretioase, vrem sa profitam de ele pt a iesi din orasul asta mare si aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi eu zic ca nu te-a entuziasmat Notre Dame pt ca l-ati facut in graba, la sfarsitul zilei pe o vreme nu prea faina. Ia sa il vezi dimineata pe un soare frumos....Zice una mare fana a Parisului ....unde-o fi Anda sa ma sustina!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Si eu as vrea sa o duc pe Daria la inot, dar nu vrea neam... ii e frica de apa. Nu sta in apa mai mare decat agatata de mine.

Sanatate multa bolnaviorilor!
Si Daria e dupa tratament cu Cexyl - nu au fost probleme grave, doar ca se tot vaita de durere in gat si dupa 6 zile de antibiotic continua vaicareala. Tot o doare gatul! Imi arata in jos pe gat in zona "marului lui Agam" (nu stiu cum sa explic altfel). Initial am zis ca e o durere "standard" de gat si am incercat , cred, toate tipurile de pastilute pentru gat din farmacie... insa acum nu mai stiu ce sa cred! Sunt putin ingrijorata. Am intrebat-o daca s-a lovit, a cauzt, sau a inghitit ceva "neobisnuit". Am avut momente cand am banuit-o ca minte.
Cred ca azi mergem iar la dr. sa ne lamurim ce si cum.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput