Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
proadelina spune:
Multumesc de urari!
Noki chiar imi doresc fetita, iar Albert vrea o surioara, ba i-a ales numele dinainte de a sti ca sunt .
Adelina si Albert (16.11.2005)
camelia_daniela spune:
Felicitari Proadelina !!! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Lavi, multumesc de intrebare, sunt bine. Eu nu am vesti "bune" deocamdata, pentru ca luna asta ne-a toropit oboseala si programul foarte incarcat! Poate luna viitoare va fi cu noroc...
Cred ca a fost foarte reusita escapada voastra de la DL. Abia astept poze ... sper ca ne delectezi cu ceteva!
Corap, bafta multa cu apartamentul!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mandyksch spune:
Salutari si de la noi!
Proadelina, felicitari multe-multe!Sa fie o sarcina usoara.
Despre noi...Kriszti tuseste de ceva vreme,alte simptome nu are.Deja m-am obisnuit ca toamna si primavara are cate un episod din asta cu tuse care nu mai trece.Altfel e ok, putin cam neatent si obraznic la gradi.Eu sunt f busy, am avut o perioada foarte incarcata la job+lucrat de acasa. In schimb sunt foarte happy ca am facut rezervarile pentru concediul de vara, mergem la inceputul lui iulie o saptamana in Slovenia (mersi Lavi de ponturi) si alta in Austria. Abia astept, mai ales ca pana atunci din cauza programului super incarcat pe care il am nu o sa mai pot scoate decat 2-3 zile de concediu.
proadelina spune:
Multumec! Multumesc!
Numele ales de Albert este Raisa, dar ramane de vazut! Mai sunt aproape 7 luni!
Adelina si Albert (16.11.2005)
lavi02 spune:
Am trimis in contul comun link la poze, cate am facut. Prin atractii n-am prea facut ca eram ocupati cu datul :), am preferat sa ne bucuram de ele.
Mandy, bravo pt rezervari, vacanta placuta! Sunt curioasa cu ce impresii veniti!
Adelina cum te simti, ai greturi, somnolenta?
meems spune:
Adelina , tare dragut numele! E unul din optiunile pe care le aveam pentru o eventuala a doua fetita.
Lavi, faine pozele!! Se vede ca v-ati simtit tare bine.
Mandy, bine ca ne mai dai de veste despre voi. Sanatate lui Kriszti!
Cu vacanta anul asta se pare ca noi vom astepta pana in toamna - socrii vor sa faca o croaziera de o saptamana in Caraibe in octombrie si vom merge si noi.
Roxi!!! Ce mai faceti voi?
Bic spune:
Adelinafelicitari!!! Sa ai bebe sanatos si sugacios!
Eu cu obsesia mai departe: o sa o las pe fii-mea sa i se inchida gaurile din urechi pt. ca pur si simplu nu o pot convinge nici pe ea, si nici eu nu ma simt in stare sa-i fac nimic care sa o doara. Mi-e ciuda de mor, dar pur si simplu nu pot face asta. Prietena mea nu a apucat sa vina pe la mine, asa de-acum chiar ca e tirziu. Am mai incercat o data in somn si simte imediat. Cred ca atita am nevrozat-o pe tema asta ca numai daca simte ca ma apropii de urechea ei, reactioneaza; pina si in somn.
Sint teribil de pisaloaga si ea se oftica imediat. Iar mie mi-e greu sa accept situatia si d-aia pisalogesc si mai tare. Of.
lavi02 spune:
Bic draga mea, linisteste-te, nu te stresa din atata lucru. Gaurile in urechi sunt un moft, nu o necesitate, nu ne-au fost lasate de natura si se poate trai bine mersi fara ele. Singurul motiv pe care il vad ca sa insisti ar fi daca Sma si-ar dori foarte tare si ar fi ea in stare sa indure suferinta fizica in acest scop. Daca ea nu-si doreste atat de tare incat sa suporte, asta e, banuiesc ca isi poate re-gauri urechile mai tarziu daca va vrea neaparat. Eu am ajuns la 32 de ani jumate fara sa ma bantuie aceasta dorinta.
Mandy, Crissy a rezolvat tusea cu sirop de ridiche neagra, am vazut ca a aparut si in farmacie asa ceva, daca nu te pricepi sa faci in casa. E si asta o idee, sanatate multa!
Vad ca din 3 aspirante la bb n+1 am ramas 2 pe baricade.
Alo, diaspora, pe acolo ce se aude? Nu veniti in ?