Colectia de toamna-iarna 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

...si picaturile de ploaie de la Cami
Apropo, Cami, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumesc de urari!
Noki chiar imi doresc fetita, iar Albert vrea o surioara, ba i-a ales numele dinainte de a sti ca sunt .

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Felicitari Proadelina !!! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!

Lavi, multumesc de intrebare, sunt bine. Eu nu am vesti "bune" deocamdata, pentru ca luna asta ne-a toropit oboseala si programul foarte incarcat! Poate luna viitoare va fi cu noroc...
Cred ca a fost foarte reusita escapada voastra de la DL. Abia astept poze ... sper ca ne delectezi cu ceteva!

Corap, bafta multa cu apartamentul!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Proadelina, felicitari!!! Sa dea Domnul sa fie fetita atunci. Ce nume a ales Albert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutari si de la noi!

Proadelina, felicitari multe-multe!Sa fie o sarcina usoara.

Despre noi...Kriszti tuseste de ceva vreme,alte simptome nu are.Deja m-am obisnuit ca toamna si primavara are cate un episod din asta cu tuse care nu mai trece.Altfel e ok, putin cam neatent si obraznic la gradi.Eu sunt f busy, am avut o perioada foarte incarcata la job+lucrat de acasa. In schimb sunt foarte happy ca am facut rezervarile pentru concediul de vara, mergem la inceputul lui iulie o saptamana in Slovenia (mersi Lavi de ponturi) si alta in Austria. Abia astept, mai ales ca pana atunci din cauza programului super incarcat pe care il am nu o sa mai pot scoate decat 2-3 zile de concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumec! Multumesc!
Numele ales de Albert este Raisa, dar ramane de vazut! Mai sunt aproape 7 luni!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Am trimis in contul comun link la poze, cate am facut. Prin atractii n-am prea facut ca eram ocupati cu datul :), am preferat sa ne bucuram de ele.

Mandy, bravo pt rezervari, vacanta placuta! Sunt curioasa cu ce impresii veniti!

Adelina cum te simti, ai greturi, somnolenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Adelina , tare dragut numele! E unul din optiunile pe care le aveam pentru o eventuala a doua fetita.

Lavi, faine pozele!! Se vede ca v-ati simtit tare bine.

Mandy, bine ca ne mai dai de veste despre voi. Sanatate lui Kriszti!

Cu vacanta anul asta se pare ca noi vom astepta pana in toamna - socrii vor sa faca o croaziera de o saptamana in Caraibe in octombrie si vom merge si noi.

Roxi!!! Ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Adelinafelicitari!!! Sa ai bebe sanatos si sugacios!

Eu cu obsesia mai departe: o sa o las pe fii-mea sa i se inchida gaurile din urechi pt. ca pur si simplu nu o pot convinge nici pe ea, si nici eu nu ma simt in stare sa-i fac nimic care sa o doara. Mi-e ciuda de mor, dar pur si simplu nu pot face asta. Prietena mea nu a apucat sa vina pe la mine, asa de-acum chiar ca e tirziu. Am mai incercat o data in somn si simte imediat. Cred ca atita am nevrozat-o pe tema asta ca numai daca simte ca ma apropii de urechea ei, reactioneaza; pina si in somn.
Sint teribil de pisaloaga si ea se oftica imediat. Iar mie mi-e greu sa accept situatia si d-aia pisalogesc si mai tare. Of.

Mergi la inceput

Bic draga mea, linisteste-te, nu te stresa din atata lucru. Gaurile in urechi sunt un moft, nu o necesitate, nu ne-au fost lasate de natura si se poate trai bine mersi fara ele. Singurul motiv pe care il vad ca sa insisti ar fi daca Sma si-ar dori foarte tare si ar fi ea in stare sa indure suferinta fizica in acest scop. Daca ea nu-si doreste atat de tare incat sa suporte, asta e, banuiesc ca isi poate re-gauri urechile mai tarziu daca va vrea neaparat. Eu am ajuns la 32 de ani jumate fara sa ma bantuie aceasta dorinta.

Mandy, Crissy a rezolvat tusea cu sirop de ridiche neagra, am vazut ca a aparut si in farmacie asa ceva, daca nu te pricepi sa faci in casa. E si asta o idee, sanatate multa!

Vad ca din 3 aspirante la bb n+1 am ramas 2 pe baricade.
Alo, diaspora, pe acolo ce se aude? Nu veniti in ?

Mergi la inceput