Colectia de toamna-iarna 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, Meems, multumim pentru povesti!

Aseara m-am uitat si eu in premiera pe site-ul de la DL-Paris - chiar nu-mi imaginam ce diversitate de distractii poate fi. Ma rog, stiam de personajele din desene & casutele/castelele lor si de producatoarele de senzatii tari, dar m-au uimit tare mult traseele de explorare si cat de multe si diverse peisaje "naturale" au produs.
Oare anul viitor, cu Ana mica de 4 ani si Cristi de 6, e prea devreme? (apoi incepem scoala si devine mai complicat sa programam o vacanta, inteleg...)

Corapina, cum e cu ap?

Noi am rezervat ieri vacanta la Albena. Am vorbit cu Coralia: incepem fix cand pleaca ei . Ma rog, nu era nici in acelasi loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Ce fac fetele?

Noi suntem bine, intram incet-incet in atmosfera de primavara.

Faine povestile Disney-esti.Mama, si cata organizare anterioara excursiei...

Corapino, baga detalii cu apartamentul. Intre timp, tinem pumnii stransi.

Maria, unde mergeti in Albena si cand?

Lavi, Maria, stiti ceva despre hotel Gergana, Albena? Oscilez intre ala si Duni, pentru mama si Sarah, la vara. Asta daca mai gasesc bilete...

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria nu e prea devreme, la anul, e super! Ati putea merge chiar de ziua Anei :)
Pont: Taromul pune bilete in vanzare cu 10 luni inainte. Fix cu 10 luni inainte le iei la cel mai mic pret, au cateva la cel mai mic pret, urmatoarele un pic mai scumpe, samd. Avantajos cu Taromul e ca au mai multe zboruri pe zi, in principiu sunt fixe, nu se anuleaza/amana, poti pleca dimineata si sa te intorci seara, dezavantaj - ca blochezi banii cu atata timp inainte.
Daca nu sunt companiile low-cost la care poti lua bilete ieftin un pic mai tarziu, noi le-am luat prin oct-nov pt martie. Noi am patit-o cu Wizz Air ca luasem bilete pt 17 martie la dus, apoi ne-am anuntat ca s-a modificat orarul de zbor si zboara pe 18, noi deja cumparasem cazare de pe 17 si nici nu voiam sa renuntam la o zi asa ca am luat banii inapoi de la Wizz si am cumparat bilete la AirBerlin insa mai scumpe si cu schimb la Viena.
Felicitari pt rezervarea la Albena, la ce hotel mergeti pana la urma?

Mergi la inceput

Vom merge in Albena la Flamingo. Nu e fix pe plaja, dar am iesit mai bine decat la Kaliakra, de ex. Am luat demi-pensiune, mergem o sapt, din 19 iunie. Sa vedem ce va iesi .
Despre Gergana ne-a povestit tipa de la agentie de bine, au fost si ei acolo, are familii care merg a 4-a oara. Mancarea nu e chiar lux, dar e ok.
Recomandarea ei absoluta a fost Kaliakra din Albena, pentru pozitie si distractiile pentru copii.

Lavi, aha, deci asa se explicapreturile la Tarom. Seful, care face ro-ger in fiecare luna, de cativa ani incoace, e absolut siderat ca NICIODATA n-a platit acelasi pret, credea ca e o ruleta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna ziua de la mine! Am intrat sa dau o veste buna: se pare ca galeria facuta de fete a avut succes si astept un bebe de noiembrie (DPN 2 nov 2011)

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Gergana e chiar in capatul statiunii, fix pe plaja dar ai de mers un pic pana in centru. Nu stiu cum arata camerele si nici cum e mancarea, banuiesc ca e in stilul bulgaresc de AI/demipensiune.

Maria, Flamingo e hotel mai nou, pe exetrior arata misto. Foarte bine ca nu ati luat AI, de pranz poate va mai plimbati sa vizitati una alta si mai mancati si in alte parti. Bun, eu sunt genul mobil, nu ma incanta AI.

Ce puteti vizita in zona, de la nord la sud:
-capul Kaliakra
-Balcic cu gradina
-manastirea Alajda, langa Nisipuri
-delfinariul din Varna
-Nessebar
-Sozopol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

PROADELINA felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!!!!!

Lavi super aventura la DL, ceva poze vede si okiul nostru?

Fug la dentist. Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Proadelina, bravos, felicitari! Sa ai o sarcina fara probleme, placuta si un bebelac cumintel! Io zic: FETITA!!!

PS - ploua cu bebelaci in jurul meu. Astep picaturile de ploaie de la Lavi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Proadelina, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Adelina felicitari!!!
sarcina usoara si frumoasa si bb sanatos!!!

Madau, pozele le-am descarcat ieri seara, mai trebuie sa le selectez si urc, poate diseara sau daca nu maine.

Maria da asa sunt: un nr la un pret, un nr la urmatorul pret, samd.
Daca eu intru si initiez un proces de rezervare/plata dar nu-l termin, biletele mele se blocheaza un timp (parca o zi am observat) si daca tu intri sa rezervi pretul iti apare mai mare (ale mele s-au blocat). Dupa un timp, daca nu s-a incheiat rezervarea/plata, biletele mele se elibereaza, deci tie iti apare pret maimic.
Noi asa am patit-o cu Madridul, ni s-a busit procesul de rezervare, apoi biletele ne-au aparut mai scumpe dar a doua zi au iesit iar cele ieftine.
Daca te chiar intereseaza intra acum pe site-ul Tarom si vezi de azi in 10 luni cum sunt biletele.

Mergi la inceput