Colectia de toamna-iarna 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, bine ca v-ati linistit si voi!

Nu mai pomeniti de mancare, ca ma ia disperarea de tot. Mi-e groaza sa-l cantaresc pe Cristi dupa cele 2 viroze de luna asta , mi-e de ajuns sa-l vad catarat pe scobitori, saracul .
Ana in schimb are o pofta de mancaaareeee... Aseara a papat 3 felii de paine cu sunca, mi-a furat painea cu gem si plangea ca vrea cereale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy!

Kile, avem in numar de 16. Nu ma stresez absolut deloc cu chestia asta si cu mancarea. Daca vrea, mananca, daca nu, nu.In ajutorul fetelor cu plozi mofturosi vin cu urmatoarea teorie: mai bine slabatura, atata timp cat copilul e sanatos, decat cu pofta de mancare de nestavilit si care cel putin in cazul fetitelor nu cred ca va duce in viitor la nimic bun. Eu toata viata m-am luptat cu greutatea si cu curele de slabire. Ma obsedeaza acest subiect si stiu cat e de nasol sentimentul, asa ca nu-i doresc copilului meu asa ceva.

Laaaaavi, suuuper good news cu Silvia.

---

Faza tare cu Sarah: ii zic in week-end ca din toamna o dau la scoala adevarat de balet, ca nu mai sunt multumita de profa de balet cu care face la gradi. Costul e absolut acelasi, numai ca logistica difera, ca deh, mie imi convenea ca nu trebuia sa ma mai duc la dracu'n praznic, ci era la botul calului.
Corolar: ieri ora de balet la gradi. Seara imi povesteste plodu' trimfator, cu maxima incantare, ca i-a comunicat doamnei profesoare ca mama a zis ca din toamna o da la o scoala de balet ADEVARATA.apoi tot ea trage concluzia ca cica nu s-a suparat tanti. La intrebarea mea ca de ce crede asta, plodu' confirma ca profesoara a rams cu gura cascata si nu a zis nimic.
Normal...ce sa mai fi zis?????

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nokiii, valeu!

Asa am patit eu cu Silvia tot pe la 5 ani. Mergeam in parc cu Alexia si Victor si pe vremea aia mama lor statea acasa cu cel mic pt ca a avut ceva probleme de sanatate si sotul nu-i dadea bani decat efectiv de paine. Nu avea bani sa-i dea in hutuluse pe bani. Silvia a tot insistat sa o dau si pana la urma i-am zis ca nu o dau pt ca Alexia nu se da. M-a intrebat de ce si i-am zis adevarul. Bineinteles ca in 10 minute am vazut-o soptind ceva la urechea Alexiei.

Am mustruluit-o, i-am explicat, a inteles copilul dar si eu mi-am controlat nitel emisiile verbale de atunci incolo.

Mergi la inceput

Beton Sarah!

Nici eu nu sunt fericita cu niciunul dintre comportamentele alor mei la mancare, din pacate... Si intr-adevar relaxarea cred ca e cheia. Cu niste mici impulsuri in directia cea buna .
(si da, standardele sunt diferite: pe fetite ti le doresti cat mai subtirele, pe baieti cat mai solizi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Faina faza cu Sarah !

Eu am cantarit-o pe Andreea saptamana trecuta cand am mers cu ea la dr. ca mi-a facut o viroza si avea 17.5 kg...deci cam oase insirate...dar ,dupa cum zicea Lavi, pana m-am obisnuit cu ideea a durat mai mult...acum ma stresez doar daca vad ca trec saptamani si nu se atinge mai deloc de mancare .
Mergem si noi la balet,are o luna de cand o ducem,ii place foarte mult...si saptamana trecuta ne-a sunat profa de acolo ca de luna viitoare sa o ducem la avansati ca vrea sa lucreze altceva cu ea ca are inclinatie spre asa ceva.Am fost surprinsa...acum sa vedem cum va fi..daca o sa-i placa in continuare....

Lavi ma bucur ca e ok Silvia!

Crissy cum mai sunt fetele?Ati scapat de viroza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetili intru si eu rapid.

Corap felicitari pt apt.
Crissy sanatate mamei tale si mult curaj cu tratamentul. E destul de greoi dar trebuie luata in serios boala. Mama a avut si stiu ca a tras.Si noroc ca ea e o persoana care de ceva ani mananca foarte sanatos, carne minim, legume maxim plus tratamente naturiste pe care si le alege cu mare grija. La ea e boala profesionala si cred ca a avut ceva subventii pt medicatie ( daca am inteles bine de hep C e vorba si la mama ta, nu?).

Cu mancatul ehei ziceti voi sa nu ne stresam dar daca nu ii impun totusi sa manance se indoapa cu dulciuri si nu vreau. Mai ales ca aici nu este pauza intre craciun si paste, de indata ce globurile si dulciurile de craciun au fost luate de pe raft sunt inlocuite imediat cu ouale de cioco de paste.....

Azi am avut o a 2 a tentativa de a colabora cu un baby sitter pt Alessia. Si " surpriza" missa 2 nu a plangocit, nu a macanit.....ci a URLAT din toti rarunchii ( si are frate) timp de 40 minute la mine in brate, de nervi ca am lasat-o 2 min in bratele fetei....Saraca nu mai stia ce sa ii faca, si doar are experienta avand si ea un bebe acasa....Deci esec clar. Oricum nu vreau sa o las cu cineva si eu sa plec ci sa pot sa fac prin casa cate ceva si ea sa stea cu nanny. Cum or face frate cele ce se intorc la servici dupa 4 luni? Nu imi revin inca la ce criza am asistat .

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Alinush poate se va obisnui Alessia daca o vede pe bona mai des...nu asa dintr-o data...Eu cand am inceput serviciul,Andreea avea 6 luni,era maica-mea care sta cu noi si tot facea crize cand plecam de acasa si cand veneam de la servici....ajungeam sa ma ascund dimineatza de ea prin casa sa plec fara sa ma vada .Cristian, in schimb, parca nu e chiar asa...cu el am stat mai mult....avea 1 an si 4 luni cand am inceput...El parca s-a adaptat mai usor,poate si din cauza ca e si Andreea dupamasa acasa si se mai joaca impreuna...

Mergi la inceput

Alinush, poate a fost cam mult sa o ia in brate din prima, eu as mai incerca inainte sa renunt de tot la ideea de nanny .

Ne-am cantarit si, ce sa zic? Sau sta Cristi bine (cu 18 kile) si m-am dolofanit eu, sau stau eu bine , nici nu stiu ce sa prefer sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda, eu zac de 2 zile, cred ca am facut vreo enteroviroza ceva, ca de duminica stau numai pe wc si o tin intr-o voma si-o febra, ieri noapte am lesinat de 2 ori, noroc ca ambele dati am reusit sa-l strig pe marius sa vina, ca altfel poate-mi spargeam si capul sau mai stiu eu ce prin baie . Acum sunt mai bine, am bagat o tona de pastile in mine si am reusit sa ma ridic din pat....

In rest, toate bune, vad ca vb de kilograme, noi ne-am cantarit sapt trecuta si avem 20 kg. Eu m-am ingrasat putin, asa ca ma apuc de un regim usurel

Noki super tare Sarah....eu nu-i zic nimic Mirunei ca stiu ca nu-si poate tine gura

Fug ca mi-a venit barbatul acasa. Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

vai fetelor, deci si fetele voastre nu tin deloc secretele (e specific varstei, pana la urma, sunt micute), in ce belele ne baga. Tocmai voiam sa va spun ca sambata m-a umilit Ilinca cum nu am mai fost in viata mea. M-am scapat catre ea ca am zis ceva de prietena ei (ca m-a innebunit de cat vorbeste) si ce credeti ca face fii-mea? Se cearta cu prietena si-i zice. "da, ca asa a zis mama, dar a zis ca e secret, sa nu-ti spun, dar nu m-am putut abtine" Mama, si era si mama fetei de fata, ce mai, imi venea sa intru in pamant de rusine. Capcaun mic, ce sa-i faci?

In alta ordine de idei, de luni Ilinca a inceput cursurile de dans irlandez. Ma rog, Doru a vrut s-o duca, eu nu eram prea interesata, preferam dansul de societate. Ea e incantata, dar sa vedem cat o va tine.

Eu ma lupt cu noduri in gat, cred ca sufar de anxietate cronica (daca asa i-o zice), oricum cred ca voi ajunge la terapie.

madau f.multi din cei cunoscuti sunt acum bolnavi cobza. O fi iar vreun virus pacatos. sanatate!

PS: Ilinca are 20 kg. Nu mai mananca demult ce trebuie decat cu slujbe (ii mai plac doar cateva legume).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput