Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h Vasari si eu....astia de la Palatul Stirbey mi-au spus ca ma iau colaborator...au ramas super incantati iar eu ff surprinsa de aprecieri Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Maternitatea de multe ori inseamna si reorientare profesionala.:)
Sugubina, v-am admirat pe toti in poze. La un moment dat parca erati 2 mamici. Na, sunt sigura ca si faceti totul cot la cot.
Sara a luat luna 3 doar 5-600 gr. Eu nici nu ma gandesc sa completez. Lapte am din belsug, ea papa cu pofta, e vesela... iar eu mananc f bine, nu tin regim de niciun fel. Cine stie de ce e doar atat. Poate luna 2 am cantarit-o dupa ce a papat...
ana_o spune:
Amelia, imi pare tare rau ca esti nelinistita cu greutatea micutei Cristiana, draga de ea... Sper ca medicul sa va ajute cu un rapuns k lumea. Multe imbratisari!
Sugubina, tare sic esti! Te prinde bine, bine noul look! Legat de Pufice, am vazut clar... Pufica Mare seamana cu Daddy, Pufica Mica seamana cu Sugubina! Deja stii ca ai 2 adorabile in familie, nu mai zic, ca ma repet!
Chiar daca unele din voi au pb cu papica putina... eu sunt la polul opus. Bebe David mi se pare prea grasan. Deja poarta marimea 74, are 8.8 kg imbracat subtire... si el tot papa. Sper sa fiu eu razna si sa fie el ok, dar mi se pare prea pufos.
sugubina spune:
sashenka_h merci merci! Da caciulitele sunt tare dulci!
bebelu86 multumesc de complimente! ai PM.
Vasari ! Da sunem mamici amandoi la fel de mult. El doar ca nu are titi
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Vasari spune:
Ana, multumim pt aprecieri!
Edit: Sara a luat putin, dar e pufosica si ea.:) Si era atat de slabuta cand am nascut-o...
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui sugubina sashenka_h merci merci! Da caciulitele sunt tare dulci! bebelu86 multumesc de complimente! ai PM. Vasari ! Da sunem mamici amandoi la fel de mult. El doar ca nu are titi sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
mersi mult
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
sugubina spune:
Asta e parerea generala..ca Ilinca e cu mine si Mara cu taticu.
citat din mesajul lui ana_o Amelia, imi pare tare rau ca esti nelinistita cu greutatea micutei Cristiana, draga de ea... Sper ca medicul sa va ajute cu un rapuns k lumea. Multe imbratisari! Sugubina, tare sic esti! Te prinde bine, bine noul look! Legat de Pufice, am vazut clar... Pufica Mare seamana cu Daddy, Pufica Mica seamana cu Sugubina! Deja stii ca ai 2 adorabile in familie, nu mai zic, ca ma repet! Chiar daca unele din voi au pb cu papica putina... eu sunt la polul opus. Bebe David mi se pare prea grasan. Deja poarta marimea 74, are 8.8 kg imbracat subtire... si el tot papa. Sper sa fiu eu razna si sa fie el ok, dar mi se pare prea pufos. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Cristale spune:
Duamna Esca va sta foarte bine noua frizura, de pufice nu mai zic, ca eu tot nu ma satur sa ma uit la pozele cu ele.
bb_alinus spune:
Sugubina mersi de reteta, am salvat-o si sper sa o fac curand, poate chiar saptamana asta! Mascarpone e deci permis in Monti? Wow, pai prieten mi-l fac. Am zis ca dupa ce termin cu alaptatul am sa ma apuc de regimul asta!
Pana una alta azi am mancat....caltabos.
Ana wowwww ce pufosel ai, 8.8kg!!! Sunteti pe LM?
Fetelor pozele sunt tot pe ct cunoscut de pe picassa? Am vrut zilele trecute sa vad pozele artistice ale Lorenei ( daca am retinut bine) si nu erau. Sau ati schimbat ceva? Ma duc sa vad ce ati mai pus.
Noi maine avem vaccinul de 4 luni si ne si cantarim si masuram.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
amelia_ilie spune:
Ana
Am revenit de la medic, avem de facut o tona de analize, numai vreo 3 milioane si ceva (am mers la clinica, la medicul de familie mergem vineri), ne-a linistit cu capsorul, a zis ca la cat e de activa sa nu ne facem griji cu capsorul inainte de 3 luni, dar e ingrijorata ca e foarte alba/palida si ca nu ia in greutate. Intr-o saptamana a luat 100 de grame. Extrem de putin !!! Asa ca vineri dimineata mergem la intepat in vena si dupa-amiaza la doctora de familie.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui sugubina Buna din nou, Hranit ratzele/pus la patucin face to face/marait 2min/liniste!! Dupa cum promiteam: noi poze cu Puficele si poze cu noul meu par. Ma bag la un mic serial. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Toti niste frumosi