Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Vasari si eu....astia de la Palatul Stirbey mi-au spus ca ma iau colaborator...au ramas super incantati iar eu ff surprinsa de aprecieri

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

poze!poze!uff, eu cred ca de o luna nu am mai intrat pe contul cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Ana

Am revenit de la medic, avem de facut o tona de analize, numai vreo 3 milioane si ceva (am mers la clinica, la medicul de familie mergem vineri), ne-a linistit cu capsorul, a zis ca la cat e de activa sa nu ne facem griji cu capsorul inainte de 3 luni, dar e ingrijorata ca e foarte alba/palida si ca nu ia in greutate. Intr-o saptamana a luat 100 de grame. Extrem de putin !!! Asa ca vineri dimineata mergem la intepat in vena si dupa-amiaza la doctora de familie.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Uff, se pare ca treci prin calvarul prin care am trecut eu inainte de botez. Pe noi nu ne-a mai intepat in vena ca nu a fost chip sa gaseasca si cu toate ca ma innebunisera toti ca tre 2 fiole de sange pt analizele date, a fost suficient din degetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hellou,

noi de cand luam fierul (de 2 zile) suntem much better. asa ca, amelia, presupun ca la fata ta, alba fiind, e posibila tot o anemie feripriva. o sa se rezolve. tinem pumii.

frate, puficele astea sunt senzatie, nu alta!chiar ca una cu mum, una cu dad! duamna esca e sexy mother!cum de stau ele asa una pe cealalta sau una in fata celeilalte? ai mei sunt numai o miscare, no way sa iasa o poza clara cu amandoi fatza in fatza!

beatrice, al meu n-a vrut humana. imi venea sa innebunesc sambata. am pe frigider vreo 5 cutii de lp. daca vrei, iti donez una de humana deschisa sambata, din care am luat fix o masura.

am dat azi la bebei cate o lingurita de mar ras pe celebra razatoare de sticla cu burtica sanatoasa. le-a placut, au dus acolo in gat treaba. sa vdm maine. astept sa vina pediatra joi la infanrix 2 sa ma lamureasca cand incep supa de legume. I have an obsession!

frate, tot vorbiti de doua lumanari de botez, cred ca a anei si a lui heidy. dati-mi si mie sa le vad ca ma roade curiozitatea. dupa ce ca nu dorm de grija bebeilor, vreti sa duc si grija lumanarilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Sugu, superbe si tu si Puficele!
Beatrice, mult succes cu nutritionista!Sa ne impartasesti si noua din sfaturi!
Letzy81, si Bobita are 6300g la luni, nascut cu 3010.
Fetele, e dezastru cu bebele asta al meu.Mananca enormmmm...aseara a bagat 350ml dintre care 200 al meu, muls, si 150 Lp.Plus din san nu mai stiu cat. Ati mai auzit asa ceva? Papa muult, dar nu se pufoseaza.... Eu cat de vaca sunt, nu pot produce 1600l lapte cat mananca el. Acum as avea o intrebare: cum e mai bine sa fac, sa ii suplimentez cu lp sau sa ii dau o masa de lm ingrosat cu faina de cereale, cum a zis pediatra?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice, adipapazi simona-maris va pupez merci de complimente!

amelia multa sanatate Cristianei si tie curaj sa treci peste!

Adi tu deci ai inceput cu mar ras? Tare ca le-a placut. Si cresti cantitatea zilnic?
Noi inca nu am inceput cu nimic, luni mergem la vaccin si vedem ce zice si dr. Incepe sa mi se mai lumineze capu - si cred ca voi incepe cu supa strecurata si apoi legumi pasate.

Culcat Pufele-erau super super rupte-de aceea si am avut si mega clubodiscoteca inainte cu latraciuni si scanceli..Dupa baie imediat s-au calmat. Cre ca s-a vazut ca nu am iesit azi .

Azi sunt cu Piticanie si sper sa nu ma scuale prea devreme..la un 7 as fi fericita. S-ar putea sa am noroc ca a mancat 100 inainte de patucinizare. Orcum cre la 5 ma scol sa ma mulg ca dau pafara,desi i-am golit acu.

Nuapte buna fetele va pupez.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Sugu, superbe si tu si Puficele!
Beatrice, mult succes cu nutritionista!Sa ne impartasesti si noua din sfaturi!
Letzy81, si Bobita are 6300g la luni, nascut cu 3010.
Fetele, e dezastru cu bebele asta al meu.Mananca enormmmm...aseara a bagat 350ml dintre care 200 al meu, muls, si 150 Lp.Plus din san nu mai stiu cat. Ati mai auzit asa ceva? Papa muult, dar nu se pufoseaza.... Eu cat de vaca sunt, nu pot produce 1600l lapte cat mananca el. Acum as avea o intrebare: cum e mai bine sa fac, sa ii suplimentez cu lp sau sa ii dau o masa de lm ingrosat cu faina de cereale, cum a zis pediatra?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
Va pup !

Asa e si Maruta-s-a nascut cu 3200 si are cam 6300, combinat LM cu LP. Mai mul LP . Eu i-as da LP nu faina dinaia de orez sa se impufoseze. Acuma vezi si tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna din nou,

Hranit ratzele/pus la patucin face to face/marait 2min/liniste!!

Dupa cum promiteam: noi poze cu Puficele
si poze cu noul meu par.

Ma bag la un mic serial

Foarte bine iti sta duamna Esca, iar Puficele fac senzatie...ca de obicei!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele

LA MULTI ANI! de ziua noastra un buchet de flori

Siuta si Anymona cu scuzele de rigoare va urez si eu LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase si iubite

lorin foarte frumoasa printesa Antonia te topeste cu ochisorii

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Neata mamici si LA MULTI ANI !!!!!!!! Sa va traiasca ursuletii si ursuletele sa va bucu rati de ele sa creasca mari si sanatosi!Din partea noastra aztazi va oferim tort si un fresh de portocale pt ca astazi implinim 4 lunite!Va pupam pe toate si va uram o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Azi implinim 4 lunite si oferim tort si suculet fresh la toata lumea!La multi ani la toti ursuletii care azi mai adauga inca o lunita!

Mergi la inceput