Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 11
eliza_cri spune:
amelia imi pare rau ca te confrunti cu aceast a problema...si noi mancam foarte putin pana mi-am dat seama ca trebuie sa inlocuiesc tetinele..efectiv mandra obosea sa traga si mai bine ramanea nemancata..acum de cand am inlocuit tetinele mananca tot tot...vezi poate e si asta
sugubina sa sti ca iti sta foarte bine asa, te aranjeaza,iar puficele sunt de vis au niste ochi si asa o rezenta scenica ca sa zic asa de numa numa....bravo sunteti niste frumoasi
vasari si eu pat la fel daca nu iau o vitamina nu pot nici sa ma ridic din pat..sigur am vreo anemie ceva...deh oricum sunt obisnuita.. a si daca bag ca batoza in mine nu mai imi este asa rau...
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
andreeacc spune:
La multi ani, dragi mamici!
Am reaparut si eu. Am lipsit motivat pentru ca am fost la munte de vineri pana duminica, doar eu si sotul. pe fata am parcat-o la mama, iar S era deja la munte in tabara de ski. A fost asa de bine!
S s-a cam ofuscat cand ne-a vazut, am stat in acelasi hotel...e baiat mare, nu vrea sa vina si parintii dupa el, noroc ca am fost mai multe cupluri de parinti si i-a trecut supararea.
Am vazut ca vorbeati de greutatea bebeilor...Ilinca cred ca e picea barlogului, la 4 luni n-avea nici 6 kile. Asa ca ar trebui sa introducem mai serios cerealele, pana acum i-am dat de 3 ori, asa de proba, sa vad daca le accepta si pare a fi ok, asa ca vom continua sa crestem cantitatea acestora.
unde se gasesc razatoare de sticla?
Crissellena spune:
LA MULTI ANI, MAMICI!
Eu nu sunt inscrisa oficial in barlogul vostru, dar va citesc zilnic de cand am si eu o maimutica (de 4 luni). Ma bucur si ma intristez alaturi de voi si ma rog pentru bebelusi cand sunt bolnaviori (stim cat e de dureros...).Va iubesc pe toate, povestiti asa de frumos si sunteti atat de simpatice! Recunosc ca am mai tras cu ochiul la pozele voastre cand lasati link si mi se umezesc ochii de bucurie cand vad ce prunci frumosi aveti. Sa dea Doamne Doamne sa cresca mari si sa va bucure forever and ever!
Va imbratisez cu mult mult drag pe toate de ziua noastra si sper sa fiti cele mai rasfatate mamici!!!
Inca o data, LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA !!!
eliza_cri spune:
simona.maris nu te supara ca iti spun dar 350 ml mi se pare imens, nu mananca fiul meu care are 2 ani, dar apoi bb care are un stomac cat o lime cred...vezi ce bb-i nu stiu sa se opreasca chiar daca sunt satuli, e de datoria noastra sa ii reglam...cred ca daca i-ai palpa burtica dupa ce ar manca atata lapte ar avea burtica tare rau...parerea mea acum tu faci cum crezi, dar repet e exagerat rau
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
eliza_cri spune:
abramburica la multe lunite inainte![/red]
de pe la noi. l-am tot avut pe dimi bolnav ba una, ba alta..zuza e si ea bine i curg balele la greu si eu inca nu am incetat mulsul nu ma lasa sufletul...si cam atat. va pupam
Cristale spune:
Si noi si noi dam tort azi. La noi e dubla sarbatoarea, chiar tripla pentru ca e si ziua mea de nastere, si ziua femeii, iar David implineste 4 luni.
La multi ani doamnelor de 8 martie!
Cristale spune:
La multe luni Eduard de Madanic, Nicholas de abramburica2, Luca de ukume si Sara de vasari.
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristale Si noi si noi dam tort azi. La noi e dubla sarbatoarea, chiar tripla pentru ca e si ziua mea de nastere, si ziua femeii, iar David implineste 4 luni. La multi ani doamnelor de 8 martie! Mami de David (08.11.2010) www.floar3d3colt.blogspot.com |
LA MULTI ANIIII!!!
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
anymona spune:
Happy birthday Cristale!!!!! Multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi!
Cu ocazia zilei de astazi urez si eu La multi ani tuturor femeilor si mamicilor! Sa fiti iubite si rasfatate asa cum meritati!
De asemenea, La multe lunite bb-ilor sarbatoriti astazi!!!
Crissellena, multumim pt urari! Bine ai venit! Si nu te mai limita doar la citit.....mai povesteste-ne despre voi...cum se numeste bb-lina?
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
TINKER_BELL spune:
La multi ani, doamnelor! Sa aveti o primavara insorita si plina de zambete!
La multi ani, Cristale!
Si nu in ultimul rand, La multe lunite David, pui de Cristale, Eduard, pui de Madanic, Nicholas, pui de Abramburica2, Luca, pui de Ukume si Sara puiuta gingasa a Alinei (Alina,am vazut pozele si filmuletele, minunate fetele iar Maria e fenomenala cu rolele...)!
Si am mai vazut o ursuleata frumoasa, pe Andreea a Laviniei, care seamana cu mami a ei... Si o mamica foarte eleganta, pe dna. Esca...