Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

La multi ani, dragi mamici!

Am reaparut si eu. Am lipsit motivat pentru ca am fost la munte de vineri pana duminica, doar eu si sotul. pe fata am parcat-o la mama, iar S era deja la munte in tabara de ski. A fost asa de bine!
S s-a cam ofuscat cand ne-a vazut, am stat in acelasi hotel...e baiat mare, nu vrea sa vina si parintii dupa el, noroc ca am fost mai multe cupluri de parinti si i-a trecut supararea.

OAm vazut ca vorbeati de greutatea bebeilor...Ilinca cred ca e picea barlogului, la 4 luni n-avea nici 6 kile. Asa ca ar trebui sa introducem mai serios cerealele, pana acum i-am dat de 3 ori, asa de proba, sa vad daca le accepta si pare a fi ok, asa ca vom continua sa crestem cantitatea acestora.

unde se gasesc razatoare de sticla?

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea, ce frumos!!!! Si noi visam la o astfel de iesire....
Ma gandesc si io sa o trimit pe Clara in tabara iarna viitoare dc ma inteleg cu tati. Va avea 6 ani. Bine, eu as vrea sa o trimit si in vara, dar tati nici nu vrea sa auda...cica e prea mica...pt el va fi intotdeauna prea mica fetita lu' tata ca sa plece undeva fara noi....si la bunici dc merge tb munca de convingere. Chiar sunt curioasa dc si cu R va fi asa disperat si protector

Merci mult pt pm. Am luat si eu sebamed diaper rush...cred ca la asta se referea si kineto

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Din seria "la al doilea copil nu mai fac asa", mi-am incalcat o promisiune... Ziceam ca o sa incerc sa nu-i dau suzeta Clarei... Cu Eva m-am chinuit pana la 4 luni sa o accepte si pana la 2 ani si ceva n-am mai scapat de ea.... Ma enerva ingrozitor ca si-o aduna de peste tot si o baga in gura. Facea parte din ritualul de somn si nu era chip sa adoarma fara ea, o scuipa imediat ce adormea dar tot ma deranja. Clara a acceptat-o fara probleme si s-a linistit imediat cu suzi. Iar eu am ramas cu mustrarile de constiinta. Clar, cu copiii "never say never".... Sper sa reusesc sa ma tin tare la diversificare dupa 6 luni....

Fetele cu copii mai maricei, pentru eruptii dentare ati incercat Camilia? Am vazut ca si-au comandat pe amazon fetele de la buburuze si eram curioasa daca functioneaza vreun pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani!

La multi ani fericiti, Cristale!

Multumim de urari, nu va suparati ca nu spun ursuletilor la multi ani zilnic, dar mi s-ar parea o nedreptate sa nu-i pomenesc pe toti. Dar le spun acum la multi ani tuturor puilor.

Eliza, eu mananc echilibrat. Nici mancatul mult nu m-ar face sa ma simt mai bine.:) Inca mai am 6 kg de dat jos.
Anymona, eu dau din colt in colt ca Bogdan vrea sa o ia pe Maria la TID la anul. Doar partea cu Delta. Ar fi 3-4 zile.
Sorina . Am sters linkurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

La multi ani tuturor mamicilor in special celor singure sau neglijate de sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

LA MULTI ANI ! tuturor, indiferent de motivul sarbatorii
sa avem parte de sanatate, multa iubire si bucurii

si sa vina primavara odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata si de la noi! Am reaparut si noi in decor! Sunt in urma cu cititul si nu stiu daca o sa reusesc sa recuperez, dar o sa incerc! Avem zile agitate cu bebelina Evelina, nu vrea sa pape si e un chin trecerea de la LM la LP.

LA MULTI ANI pt aceasta zi minunata pt noi toate! Sa va bucurati cat mai mult de rolul important de mame, sa fiti mereu centrul atentiei pt barbatii vostri si sa va bucurati de o primavara frumoasa!

La mai multe lunite Ursuletilor/Ursuletelor Eduard Andrei-Cristale, David de Cristale, Nicholas Oliver de Abramburica2, Luca de Ukume si Sara de Vasari!

Incerc sa mai citesc si revin! Pupici pt toate mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

La multi ani mamicilor!!
La multe lunite si bebelusilor care azi mai adauga o luna!

Am absentat cateva zile, ca am fost tot pe drumuri, in parc in weekend, cu bebe la kineto si ieri si la masurat pentru hainutele de botez. Ce mai, alergatura mare

Vazut pozele cu Sugubina-esca F frumoasa tunsoarea cea noua, si vine foarte bine!
Trebuie si eu sa fac ceva cu parul meu ca e cascada in ultima vreme, curge, nu cade. Intru in depresie cu el acusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

La multi ani tuturor mamicilor si ursuletelor!

La multi ani, Cristale! Tot ce-ti doresti si multa iubire!

La multe lunite si ani tutror bebicilor aniversati azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

LA MULTI ANI! prima data cand sarbatoresc in postura de mama
tin minte cand ii aduceam lu'mama (eu si fratele meu) ceva de 8 martie facut de noi de pe la scoala (era mereu ceva minor si banal)se emotiona grozav , pana la lacrimi.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

La multi ani, Cristale!
La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor si tuturor bebelusilor care astazi implinesc 3 sau 4 luni!!!
sugubina, iti sta foarte bine cu noul look!!! Puficele sunt minunate, sa va traiasca!
Andreeacc, parca tu intrebai de unde sa cumperi razatoare de sticla. Eu am vazut la Mega Image, in Piata Minis si la Cora sau la Auchan (nu mai stiu, am fost in ambele hypermarket-uri de curand si stiu ca am vazut intr-unul). Eu am de la Nicholas, este foarte utila.
Legat de greutatea bebelusilor, Patrick avea 6200 g la 3 luni si 18 zile. Papa doar lapte matern, doctora a spus ca ia f bine in greutate (s-a nascut cu 3000 g).
Vreau si eu idei de marturii si invitatii deosebite, adica nu tot ce gasesti pe site-uri. Lumanare as vrea sa comand de pe site-ul dat de fete, cherubinlily. Cat costa???

Mergi la inceput