Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sugubinate-am admirat si eu in poze. arati f bine, iar puficile sunt superbe, cum se iubesc ele
madelaineai incercat sa ii dai lp in aceeasi pozitie ca la supt? zic si eu... poate ii pplace atingerea de corpul mamei. sau ii displace ttotal gustul de lp?

vasari mi se pare ca mica sara are o privire smecherasa. cred ca tot un peter pan va fi si ea

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ce multi sarbatoriti avem azi! la multi ani tuturor!

Misticgirl, merci de pont; o sa ma duc sa caut razatoarea minune. marturii eu am luat de pe un site gesica.ro ; insa daca te pricepi si ai timp poti sa iti iei materialele de la casa retro si sa le faci tu.

Ral_eli, sa ma vezi pe mine ce am bocit cand mi-a cantat copilul ptr prima oara catecelul acela cu "de ziua ta, mamico"....si mie nici macar nu-mi place acest cantec.

Anymona, da, aceea e crema de care zicea kineto.

Sugubina, am vazut si eu pozele, sunteti frumoase toate 3.

revin, ca mi-am pierdut ideile, mai avea cate ceva de scris, dar am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si eu caut o rochita pentru botez

nasa a zis ca ar vrea sa le imbrace pe amandoua la fel si nu gasesc nicaieri o rochita atat de mare si una atat de mica; probabil ca una dintre ele va trebui sa o fac la comanda.

aveti ceva idei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pentru noi, femeile... un 8 Martie fericit!
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Claudia, noi am vrut ceva elegant pentru invitatii si am conceput singuri un model. Plus ca am facut si carduri cu numele invitatiilor pe-o parte, pe cealalta poza cu David si o urare din partea lui si la final, invitatii au pus darul in cardul asta, care e si plic. 3 in 1 si a iesit ceva deosebit. Stiu ca 100 de carduri din astea au fost in jur de 150-200, fata de 500 cat ar fi costat la magazinul ala din Baneasa. Invitatiile au fost f simple, poza lui David pe-o parte, pe cealalta un text frumos, bagate intr-un plic. Noi le-am facut in print digital, la o tipografie, s-a folosit acelasi tip de carton ca si la carduri. Toata lumea a fost impresionata de invitatii. Daca vrei detalii, imi lasi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Pentru noi, femeile... un 8 Martie fericit!
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

ce frumos...mi-au dat lacrimile
trec printr-o perioadat tare dificila probabil de aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Sugu, superbe si tu si Puficele!
Beatrice, mult succes cu nutritionista!Sa ne impartasesti si noua din sfaturi!
Letzy81, si Bobita are 6300g la luni, nascut cu 3010.
Fetele, e dezastru cu bebele asta al meu.Mananca enormmmm...aseara a bagat 350ml dintre care 200 al meu, muls, si 150 Lp.Plus din san nu mai stiu cat. Ati mai auzit asa ceva? Papa muult, dar nu se pufoseaza.... Eu cat de vaca sunt, nu pot produce 1600l lapte cat mananca el. Acum as avea o intrebare: cum e mai bine sa fac, sa ii suplimentez cu lp sau sa ii dau o masa de lm ingrosat cu faina de cereale, cum a zis pediatra?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
Va pup !

Daca alaptam, nu incepeam diversificarea ca-s conditionata cu bebe de zeci de lururi cu refluxul lui gastro. Iaurt la 7 luni, branza la 6, nu legume si fructe din comert, prin urmare fara supa. I-am scris pediatrului ca a vomat si de sucul de mere si piureul de morcovi din borcanele, prin urmare, numai cereale momentan si alea cu grija alese pt ca unele constipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

nasa a zis ca ar vrea sa le imbrace pe amandoua la fel si nu gasesc nicaieri o rochita atat de mare si una atat de mica; probabil ca una dintre ele va trebui sa o fac la comanda.

aveti ceva idei ?

_

LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

La Miniblu poti face comanda de rochite de la Celebrity. dureaza cam 10 zile pana ti le fac, au cateva modele tare dragute. Ca pret in jur de 230 lei rochita. De acolo a avut Arianna rochita, cea cu funda mov, la fel ca a Ratustei mici.

La multi ani de 8 martie!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cristale! fetelor! Sa fiti sanatoase si fericite si toate dorintele sa vi se implineasca!!!

Beatrice, imi pare rau ca tot vomita. O sa se regleze mult refluxul dupa ce va sta in fund. Ce cantitate a mancat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

aveti ceva idei ?

La Miniblu poti face comanda de rochite de la Celebrity. dureaza cam 10 zile pana ti le fac, au cateva modele tare dragute. Ca pret in jur de 230 lei rochita. De acolo a avut Arianna rochita, cea cu funda mov, la fel ca a Ratustei mici.

La multi ani de 8 martie!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

multumesc mult, Corina.

si eu tot la funda mov m-am gandit
ma duc sa studiez

Mergi la inceput