Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Buna si de la noi dupa mai mult timp!Am lipsit motivat!Stiti ca va ziceam eu zilele trecute de dintisori aproape au iesit se vad f bine acum mai e putin.Dar stiti ca acum bebele meu se confrunta cu colicii.Eu nu pot sa inteleg cum de a facut acum ca pana acum nu ne-am confruntat cu mari crize de colici ci doar asa in limita normalului.Poate cineva sa imi zica daca a trecut prin asa ceva si imi puteti spune daca e normal ca la 4 luni sa aiba colici asade puternici daca pana acum nu a avut.Mentionez ca nu am schimbat nimic in alimentatia lui bem acelasi LP si acum ii dau colief si probiotic pt refacerea florei intestinale.Cand il apuca crizele asa mai plange trage gazul.Va multumesc pt raspunsurile voastre si va pupam pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Merg la nutritionist pt ca asa mi s-a pus mie pata, mai ales ca nu avem voie momentan fructe, supica(ca asta nu se gaseste la borcanele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna din nou,

Hranit ratzele/pus la patucin face to face/marait 2min/liniste!!

Dupa cum promiteam: noi poze cu Puficele
si poze cu noul meu par.

Ma bag la un mic serial.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Letzy, nu este Sandra cea mai micuta. A mea e si mai mica, are abia 4.850 kg, acum la 2 luni si o saptamana. De-asta ma impacientez eu pe aici...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

letzy81 da e o idee buna sa mergi la ea la bb doi; ca stie cu trombofilia, are cazuri in urmarire si sigur esti pe maini bune. Kiss!
Sandra a luat foarte bine in greutate, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Fetelor, cele care au copii la gradinita si au nevoie de asa ceva, saculeti pt pijamale , saculetii sunt cusuti si brodati de tinerii cu handicap locomotor de la Fundatia Carmen Sylva.

Edit: Costa 12 lei/bucata iar banutii merg la ei, la fundatie, pt materiale, ate, accesorii...

Subiectul e la umanitare, uitati aici modelele.

https://picasaweb.google.com/branzarul.vesel/InJoaca#

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
http://bazar.desprecopii.com/myauction.asp?tab=active&sort1=90&sort2=10&cpp=100" target="_blank">AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Doura, ce scumpa!
Beatrice, va tin pumnii cu analizele!
Deci cu starea asta aiurea nu sunt singura. Cred ca e pe fondul oboselii.
Sashenka, uau, felicitari!! Abia astept sa vad pozele!

Azi am reusit sa vad multe poze cu ursuleti si ursulete. Ma gandeam ca as putea sa-i recunosc pe majoritatea daca i-as vedea pe strada.

Si inca odata multa sanatate puilor!
Letzy, eu stiu ca bronsiolita e f periculoasa. Noi nu avem la activ, doar din citite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna din nou,

Hranit ratzele/pus la patucin face to face/marait 2min/liniste!!

Dupa cum promiteam: noi poze cu Puficele
si poze cu noul meu par.

Ma bag la un mic serial.

ce bine le sta cu caciulitele albe....parca le cunosc . ce mi-ar fii placut si mie sa am gemeni
mi se pare ca iti sta superb noua frizura

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sugubina iti sta super asa cu paru, iar puficele sunt dementiale. ador sa ma uit la pozele voastre

vreau si eu parola de p picasa. k nu mai reusesc sa intru

mai stiti care era linku cu colaceii pt baita?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Vasari si eu....astia de la Palatul Stirbey mi-au spus ca ma iau colaborator...au ramas super incantati iar eu ff surprinsa de aprecieri

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput