Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Ana mi-a fost tare greu sa ma despart..Si sincer, ma simt vinovata. E cainele meu de la 15 ani!!
Dar mi-am zis ca e cel mai bine pt ea asa; la mama mergem o data pe sapt si o vad, si manca si mai bine acolo=noi nu aveam timp sa ii dam decat seara bietei Purcici si slabise de se i se vedeau cuastele. Asa mum o induapa si dimi si seara si isi mai revine..

Sashenka felicitari pt botez! Cum au iesit decoratiile? hai grabeste-te cu pozele ca mor de nerabdare!

Fetele daca ziceti ca nu e teapa cu ofertele astea cred ca o sa ma bag si eu..Primesc pe mail de la vreo doi si mereu ma miram de preturi..

Am fost azi la cardiolog-mi-a admirat tonsul si tunsuarea , a zis ca imi sta bine. Tensiunea e normala (sub medicatie) si mi-a facut si niste analize sa vedem dc a scazut colesterolu/trigliceridele. Eu zic ca dupa 3s de monti clar tre sa se vada. Maine am rezultatele.

Pufele sunt cam agitate (azi nu am iesit afara din motive de vant vantos)..mai maraie, da in general stau in patut impreuna si se uita una la alta. Vad din zi in zi ca sunt mai constiente una de alta. IEri le-am prins cum radeau una de alta ! Ce mai, distractie distractiva!

PS: in curand pun poze cu mine cu noul par.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

ce frumos povestesti despre pufice... cred ca e minunat sa le vezi ca se "inteleg" asa bine... am tot revazut pozele cu ele, nu-i de mirare ca va opreste lumea pe strada...
felicitari pentru tensiunea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:

Ana mi-a fost tare greu sa ma despart..Si sincer, ma simt vinovata. E cainele meu de la 15 ani!!
Dar mi-am zis ca e cel mai bine pt ea asa; la mama mergem o data pe sapt si o vad, si manca si mai bine acolo=noi nu aveam timp sa ii dam decat seara bietei Purcici si slabise de se i se vedeau cuastele. Asa mum o induapa si dimi si seara si isi mai revine..

Sashenka felicitari pt botez! Cum au iesit decoratiile? hai grabeste-te cu pozele ca mor de nerabdare!

Fetele daca ziceti ca nu e teapa cu ofertele astea cred ca o sa ma bag si eu..Primesc pe mail de la vreo doi si mereu ma miram de preturi..

Am fost azi la cardiolog-mi-a admirat tonsul si tunsuarea , a zis ca imi sta bine. Tensiunea e normala (sub medicatie) si mi-a facut si niste analize sa vedem dc a scazut colesterolu/trigliceridele. Eu zic ca dupa 3s de monti clar tre sa se vada. Maine am rezultatele.

Pufele sunt cam agitate (azi nu am iesit afara din motive de vant vantos)..mai maraie, da in general stau in patut impreuna si se uita una la alta. Vad din zi in zi ca sunt mai constiente una de alta. IEri le-am prins cum radeau una de alta ! Ce mai, distractie distractiva!

PS: in curand pun poze cu mine cu noul par.

sa stii ca am fost foarte laudata, chiar m-au felicitat ptr firma de decorari, pana le-am spus ca am facut eu tot.
sper sa-ti iasa analizele bine...tinem pumnii

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Multa sanatate ursuletilor si ursuletelor raciti!

Beatrice, asa e, sunt producatori "de borcanele" bio, iar daca incepi diversificarea mai devreme e bine sa incepi cu alimente sigure. Cele de la tarani sunt din pacate foarte bogate in ingrasaminte chimice! Iar in Ro eu nu am gasit legume si fructe bio, alte produse da. A, ba erau niste magazine bio, insa morcovii de-acolo nu am putut sa-i gatesc, nu stiu cum sa le spun altfel decat expirati.:)
Iar agricultura ecologica inseamna cultivarea pe un teren care e liber de multi ani de chimicale. Si bunicii au inceput sa pastreze o gradina doar pt fete, ecologica, dar e destul de greu, a necesitat multa munca.
Eu am mai luat Hipp bio, dar rar am apelat la borcanele pt ca de cele mai multe ori le desfaceam degeaba. Ai primit si o schema?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Cam asa mi-a spus si el

Mergi la inceput

Citat:
in legatura cu diversificarea,si mie mi se pare devreme la 4 luni...eu l-am scos din spital cu 2450g,la 2 luni avea 5500g,la 2 luni jumate 6300g,atata timp cat eu am laptic,copilul se hraneste suficient cu laptele meu,nu plange de foame,de ce sa incep asa devreme???ce as face daca in fiecare luna mi-ar lua 1500g???eu una in cnditiile astea,refuz din start,elegant si hotarat ii spun ca nu suunt de acord este alegerea mea ca mama,asta nu insemna ca imi cntest pediatra,inseamna ca imi urmez convingerea!!!

MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010)

Daca bebelul e alaptat numai la san, da, corect sa incepi diversificarea la 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

noi azi am fost pe l cumparaturi pt miso & me..sotul statea cu ea si eu eram pe acolo alegeam haine..la un moment dat se uita tot magazinul la ea pt ca radea tare: gasise o oglinda si se suer distra..in alt magazin sotul a stat cu ea la parter ..cand am coboirat si m-a vazut radea la fel cu zgomot ..radeau si vanzatorii de rasul ei...she made my day

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

al meu ori rade cand se uita in oglinda, ori se rusineaza

Mergi la inceput

Vasari, nu primit schema. Repetat analize. Asteptam rezultate, dr nu a vrut sa treaca pe antibiotic pana nu repetam de cateva ori. Prima data am facut analize la Synevo, acum la Medlife. Cd am mers la Medlife, era o mamaica care facea scandal ca prima data ii iesise bebelului ca are nsh ce microb, pt ca dupa 10 zile sa repete analiza sis a nu mai aiba bebe nimic, desi nu facuse niciun tratament.

Pe 23 martie am programare la nutritionista.

Ca de obicei, eu scriu intr-o mare viteza si telegrafic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Alexa, super ca ati scapat fara antibiotic.
Vasari eu ma simt tare obosita,am ameteli frecvent si cam la fe,l nu functionez fara vitamine.Eu nu mi-am facut analizele de ceva timp.
tuturor

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de Sandra

Idem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:

lore bine ai revenit si la multi ani ca ieri ati facut si voi 4l.Cand te gandesti sa incepi cu diversificarea? si cu ce?

multumim frumos, la fel si voua.
inca nu m-am gandit la diversificare, pt ca as vrea sa incep pe la 6 luni. o sa intreb si dr pediatru sa vad ce imi recomanda ea si apoi o sa incep sa iau in calcul si aspectul asta, insa nu prea sunt pro diversificare de la 4 luni (doar daca e neaparat necesar, daca nu ar lua in greutate etc). insa pana acum eu cred ca maimutele mele au luat bine. astept sa vad ce zice pediatra cand le cantareste, masoara

Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ana multumesc pt urari!
Corina,voi cum ati tratat bronsiolita? Mor de ciuda ca i-am dat antibiotice,off
Sugubina tare frumos povestesti despre pufice,mor de drag cand te citesc.Mi-a placut mult cum v-a urmarit sarcinile tie si Olgutei dr voastra.M-ar interesa si pe mine mai multe,am vazut ca stie cu ce se mananca trombofilia(nu-i putin lucru).Asta pt bebe 2...desi sunt capiata doar cu unul
Sandra avea 6300g la 4 luni.Bag de seama ca este cam cea mai micuta prin barlog.Totusi eu zic ca a luat binisor,tinand cont ca a fost si bolnavioara.
-prima luna=1kg
-a doua luna=1kg
-a treia luna=800g
-a patra luna=500g
-greutatea la nastere=2950g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Intrati pe cautareduceri si gasiti acolo toate firmele, care au vouchere.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput