Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 6
lorin7774 spune:
si noi suntem cu ochii pe cantar, din obisnuinta, si vad foarte clar fluctuatiile de greutate...cred ca toti copiii le au...
parerea mea e ca atata timp cat nu scad/nu sunt bolnavi, nu trebuie sa va ingrijorati.
Antonia a mancat saptamana trecuta foarte putin, comparativ cu programul ei obisnuit, dar nici nu a plans. Nu a luat in greutate decat foarte putin, cam 100 de grame, dar nu mi-am facut griji...Acum a intrat in recuperari si una peste alta e ok; la masuratorile doctoritei i-a iesit indicele ponderal > 1.
nu va grabiti sa treceti pe lapte praf, ca nu e solutia cea mai buna
ana_o spune:
Hello!
La multe lunite si ani bebeilor sarbatoriti zilele astea!
Ioana, multumim pentru tort!
Lore, in sfarsit!
Alina, m-am uitat cu drag la toate pozele si filmuletele.
Ioana Mami, Raisa are niste ochi fantastici!
Sugubina, nu ti-a fost greu sa te desparti de Purci? E de inteles motivul, dar stiu cum e sa te desparti de un animal drag...
Doura, n-ai filmat momentul cu Miso?
Letzy, cu intarziere, multa sanatate si impliniri, te pup!
Olga, Elfica, Adi, !
Lidia, foarte frumos grasunelul Ianis! Esti o mamica tare mandra, sunt sigura!
Piersicuta e in mare dialog cu paturica... opa, cacaca... m-as fi ateptat sa zica si el altceva, nu cacaca. Si azi dimineata l-am auzit cu dede, ieiei, heiii... Asa incep ei gangureala, dupa ga, ghe. ghi?
Va pup pe toate!
Elfica spune:
Fetelor, ati facut careva comanda de vouchere pe site-urile astea de oferte, gen Zumzi? Mi-e teama sa nu iau teapa, sa imi ia banii din cont si sa nu beneficiez de nicio oferta... Tipul de la cabinetul respectiv m-a asigurat ca e totul ok, dar... as vrea sa stiu de la cineva care deja a apelat la serviciile lor.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
sashenka_h spune:
buna ziua barlog...
scuze pentru absenta dar am foat ff ocupata cu botezul care a trecut cu bine si a fost super. Horea a fost exemplar si totul a fost super...abia astept pozele.
in rest suntem bine dar mai am multa treaba.
va puup si ma intorc repede
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
misticgirl spune:
Buna,
Am revenit si noi, dupa o absenta de cateva zile . Sunt super-ocupata cu casa, copil mare, bebe, cursuri seara etc.
Nicholas este racit, are gripa de joi A facut febra mare (38-39 si chiar 39,9) joi noaptea, vineri sera+noaptea si sambata peste zi, asa ca sambata s-a dus mama cu el la Babes, la camera de garda, de unde am primit diagnosticul de gripa si tratament. E mai bine, insa dr a spus ca refacerea poate dura si o sapt, iar febra poate reveni si 4-5 zile . Se pare ca a luat si sotul virusul, pt ca a avut frisoane, putina febra,nas infundat, dureri de cap.
Sper din tot sufletul sa nu ma molipsesc eu si mai ales bebe Patrick.
Bebe este bine, creste frumos, e un zambaret, insa avem problema cu trezit noaptea pt papa. Intr-o perioada, a renuntat pt vreo 3 nopti la o masa, apoi a revenit la programul lui, adica se trezeste o data la 3 ore, apoi la 2 ore si de la 6 dim din ora in ora. Mananca dormind, bine ca nu se trezeste, insa de pe la 6-6 si ceva il apuca durerea de burtica sau nu stiu ce are, pt ca incepe sa planga in somn, se linisteste la san uneori, alteori il plimb putin prin casa.
Inca il alaptez exclusiv, sper sa ii pot da doar lapte matern pana la 6 luni, cand vom incepe diversificarea.
Am inceput sa ma uit dupa cele necesare pt botez, asa ca daca aveti ponturi, le primesc cu mare drag
Spunea cineva de Babyexpo. Eu ma voi duce duminica, in ultima zi, pt ca particip cu patrick la Salsa Baby, la ora 11:50. Asa ca ma pregatesc sa invat salsa , eu, care sunt antitalent la dans.
Va pup, ma apuc sa citesc cate ceva din urma, ma relaxez si eu putin!
ralububu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Fetelor, ati facut careva comanda de vouchere pe site-urile astea de oferte, gen Zumzi? Mi-e teama sa nu iau teapa, sa imi ia banii din cont si sa nu beneficiez de nicio oferta... Tipul de la cabinetul respectiv m-a asigurat ca e totul ok, dar... as vrea sa stiu de la cineva care deja a apelat la serviciile lor. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Elfica, eu am comandat mai multe vouchere de la site-urile: Zumzi si Groupon. Am folosit o parte din ele si pana acum nu a fost nicio problema. Am prins niste oferte foarte convenabile la saloane de infrumusetare, am luat si un abonament la sala, chiar si cazare la munte la o pensiune draguta cu o reducere de cel putin 50%.
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Fetelor, ati facut careva comanda de vouchere pe site-urile astea de oferte, gen Zumzi? Mi-e teama sa nu iau teapa, sa imi ia banii din cont si sa nu beneficiez de nicio oferta... Tipul de la cabinetul respectiv m-a asigurat ca e totul ok, dar... as vrea sa stiu de la cineva care deja a apelat la serviciile lor. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
eu mi-am achitionat de multe ori vouchere de pe astfel de site-uri. Nu sunt tepe. Chiar am beneficiat de oferte.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
amelia_ilie spune:
Gabriella, n-ar fi bai daca ar fi mai mare, dar sa nu uitam ca mandra mea are doar 2 luni si o saptamana. Adica in luna 1 a luat 1 kg si putin, in luna 2 vreo 600 de grame, iar acum, saptamana care a trecut doar 50 de grame. Pai daca o tine asa, in curand nu mai ia deloc in greutate, sau mai rau... Oricum a mea n-a fost niciodata in grafice, dar nici chiar in halul asta...
Mami de Cristiana (29.12.2010)
sugubina spune:
Olgu nu cre ca am mai prins-o pe Anda..eu la a doua internare am schimbat repede salonu cu ala de lauze in doo zile .Vai saraca Silvia..cat a stat si ea in spital. Din nou mare respect pt dr noastra, atata de grijulie si atenta si prevazatoare-si uite si tu si eu cu sarcini cu probleme si ne-a scos la capat pan la urma. Nu degeaba e asa aglomerata.
Gabriela daca vrei trimite-mi mie poze (am adresa de mail ca useru cu yahoo.com in cuada) si ma ocupez eu.
lore bine ai revenit si la multi ani ca ieri ati facut si voi 4l.Cand te gandesti sa incepi cu diversificarea? si cu ce?
Simonique sa iti traiasca micu crestin! Ce tort ai facut pana la urma?
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sugubina spune:
Ana mi-a fost tare greu sa ma despart..Si sincer, ma simt vinovata. E cainele meu de la 15 ani!!
Dar mi-am zis ca e cel mai bine pt ea asa; la mama mergem o data pe sapt si o vad, si manca si mai bine acolo=noi nu aveam timp sa ii dam decat seara bietei Purcici si slabise de se i se vedeau cuastele. Asa mum o induapa si dimi si seara si isi mai revine..
Sashenka felicitari pt botez! Cum au iesit decoratiile? hai grabeste-te cu pozele ca mor de nerabdare!
Fetele daca ziceti ca nu e teapa cu ofertele astea cred ca o sa ma bag si eu..Primesc pe mail de la vreo doi si mereu ma miram de preturi..
Am fost azi la cardiolog-mi-a admirat tonsul si tunsuarea , a zis ca imi sta bine. Tensiunea e normala (sub medicatie) si mi-a facut si niste analize sa vedem dc a scazut colesterolu/trigliceridele. Eu zic ca dupa 3s de monti clar tre sa se vada. Maine am rezultatele.
Pufele sunt cam agitate (azi nu am iesit afara din motive de vant vantos)..mai maraie, da in general stau in patut impreuna si se uita una la alta. Vad din zi in zi ca sunt mai constiente una de alta. IEri le-am prins cum radeau una de alta ! Ce mai, distractie distractiva!
PS: in curand pun poze cu mine cu noul par.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna