Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 5
gabriella1 spune:
buuuuuuuuuuuuey,pe zi ce trece e tot mai alintat!
a miorlait fro 5 min pana l-am luat in brate ,ne-am mai plimbat fro juma de ceas (in brate, normal)si in sfarsit a adormit !
Cum il puneam in patut sau pe pat, se enerva ,se sprijinea in coate si voia sa se ridice. Vai de mama mea !
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
lore76 spune:
buna ziua la toata lumea
am aparut si eu in peisaj dupa o lunga absenta
in primul rand anymona si suita
si multe lunite de acum inainte la toti ursuletii si felicitari celor proaspat crestinati
cristale, lorin, , multumesc pt urari si pt ca v-ati gandit la noi
despre noi nu prea avem ce spune, doar ca ne pregatim de vaccin si asteptam sa vina primavara, ca ne-am saturat de stat in casa
sanatate la toti bolnaviorii
va doresc o zi frumoasa
Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)
geniusamb spune:
Cu o intarziere pe care va rog sa o scuzzati, LA MULTI ANI pt Anymona si Siuta!!
Am scapat de vaccin, a avut Matei maxim 37.8 vineri seara, chiar in ziua vaccinului, apoi a fost ok..
Ieri l am lasat cu ai mei si am mers la nasi, prima mea iesire de peste 2 ore fara bebica.. Asa dor mi a fost de el L am albit de pupaturi cand m am intors, nu l am lasat din brate pana a adormit
In alta ordine de idei, de vineri nu mai papa asa bine cum papa el. O fi de la vaccin? Pare ca ii displace LM (papa jumi juma la fiecare masa LM/LP),, Ce poate fi?! PRaful parca il mananca mai bine da nici ala cum trebuie.. Eu nu am iesit din regimul alimentar , deci asta nu este cauza. Il urmaresc si azi sa vedem..
Vine Baby Expo!!! Mergeti? Eu am deja lista facuta (nimic imperios necesar insa ), cred ca joi sau vineri merg
Pupici
amelia_ilie spune:
Bine v-am regasit !
Felicitari pentru bebeii mancaciosi!
Eu sunt tare suparata. A mea a luat intr-o saptamana doar 50 de grame. De supt suge, acum la interval de 2 ore si ziua si noaptea, eu sunt obosita rupta, ma doare spatele si mijlocul de mor, si ma dispera ca nu ia in greutate. Asa ca asta-seara mergem la doctor sa vedem care-i baiul. Daca o fi sa aflam, daca nu... mor incet si sigur cu copilul asta.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Bine v-am regasit ! Felicitari pentru bebeii mancaciosi! Eu sunt tare suparata. A mea a luat intr-o saptamana doar 50 de grame. De supt suge, acum la interval de 2 ore si ziua si noaptea, eu sunt obosita rupta, ma doare spatele si mijlocul de mor, si ma dispera ca nu ia in greutate. Asa ca asta-seara mergem la doctor sa vedem care-i baiul. Daca o fi sa aflam, daca nu... mor incet si sigur cu copilul asta. Mami de Cristiana (29.12.2010) |
draga, bebita ta e o finuta, ce disperi, ha?
crezi ca-i mai bun Tudor ca-ti indoaie shalele? cred ca pana implineste 4 luni face 7 kg. si nu sta decat in brate
supliment nu-i dai?
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
letzy81 spune:
Alexa, super ca ati scapat fara antibiotic.
Vasari eu ma simt tare obosita,am ameteli frecvent si cam la fe,l nu functionez fara vitamine.Eu nu mi-am facut analizele de ceva timp.Efectiv nu am cand sa ajung,oricum zilnic sunt in piciore la 6dimineata.Cred ca iar stau prost cu vitaminele din gr B.urilor.
Eu sunt un pic necajita ca Sandra nu vrea sub nici o forma lapte praf si eu nu mai produc suficient.Am vazut ca vorbeati despre scinduf(nu stiu daca asa se numeste)dar eu am 2 fibroame mici si cu trombofilia mea nu prea am voie.Din care am inteles de la voi are si estrogeni....
S-a trezit Mandruta,sigur vrea in brate!
tuturor
simonique spune:
Buna fetele! Eu sunt rupta de oboseala, dupa un we super incarcat cu botez, scaldatoare, petreceri...si cel mai rau, suntem super raciti, eu mai rau dar si bb... azi noapte nu a putut dormi deloc din cauza de muci sau nas infundat...drept urmare nu am dormit deloc si sunt cheauna..
Despre botez ce sa va zic...la biserica nu mi-a tihnit deloooc...a urlat efectiv de la inceput la sfarsit de se invinetise, rau tare, niciodata nu a plns asa..deja, ma apucase si plansul imi venea sa il iau si sa plec cu el departe de tot si toate. La restaurant a fost ok, ma bucur ca invitatiilor le-au placut aranjamentele si mai ales tortul meu, deci eforturile nu au fost in zadar.
Si eu sunt un pic ingrijorata ca in ultima luna a luat doar 500 grame, in primele 2 a luat cate un kg aprox, acum in luna 3 doar 500....mai astept si urmatoarea luna si vedem apoi ce facem in continuare...mi-ar parea rau sa nu il pot alapta exclusiv pana la 6 luni...mno...vom vedea
Nu am apucat sa vedem nici o poza dar cum ma pun un pic pe picioare voi studia si eu albumul si poate reusesc sa pun si eu vreo 2 poze dak vreti s ane vedeti si pe noi la botez. Va pupam si asteptam vremuri mai bune!
BraveGirl spune:
noi luna a treia am luat 1000g, luna patru 600g (dupa cantarul dr, 750 dupa al nostru), acum, luna cinci de abia am luat aprox 300g ...dar je nu se impacienteaza, pt ca de la 3210g am ajuns la 7520g, deci media per luna ar fi de aprox 900g. eu zic ca e bine, nu-mi pasa de ce zice dr. Mai ales ca bebe a scazut in greutate cd am avut bronsiolita.
Azi noapte am vrut sa plec inl umea larga bebe de ceva timp de trezea f des noaptea, dar de vreo 3 nopti are chef de vorba cd ti-e somnul mai dulce si urla dc il lasi singur. Ce stie el ca eu trebuie sa fiu fresh pt A., deci nu pot dormita ziua norocul lui ca are un zambet care ma topeste, si-mi alunga orice dor de duca, ca fara ei 2 nu pot trai.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
geniusamb spune:
Pt fetele ingrijorate ca ursuletii nu iau suficient in greutate: mai asteptati pana sa introduceti LP (eu am facut o si apoi mi a parut rau - copilu luase 120 grame si pediatra mi a recomandat LP - in timp, dupa o luna s a lenevit si n a mai vrut san) - fiecare copil are propriul ritm de la papa si graficele pt greutate sunt orientative. Daca ia in greutate, nu e motiv de ingrijorare. Asta e parerea mea
Plus ca mi a spus doctorita ca din luna 4, in medie bebe ia aprox 600 grame (120 / saptamana).
fluturasha23 spune:
Vad ca vorbiti desprea luarea in greutate a bebelusilor. Am gasit pe DC un grafic cu
Cresterea medie in greutate pe luni
Varsta Kilograme
0-3 luni 1 kg/luna
3-6 luni 1/2 kg/ luna
6-9 luni 1/3 kg/ luna
9-12 luni 1/4 kg/ luna
si un tabel cu greutatatea bebelusilor
www. nou-nascuti .ro/articol_print.html?id=158