Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 18
sugubina spune:
DM e pe dreapta cum vii dinspre Titan inspre Delfinului, dupa intersectie.
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Adipapazi: Da, paltonasul e super, dar nu i l-am aranjat ca lumea, ca plangea rau. Nici pantofiorii nu i-am pus la biserica, ci abia la restaurant, cand se linistise. Am zis ca o data cu venirea primaverii facem poze cu tinuta aranjata impecabil, sa ii ramana amintire. Si mie mi se pare ca e bine dezvoltata, dar pediatra se ia doar dupa gramele luate in ultima luna (550, care i se par insuficiente), nu ia ansamblul (cum arata, care e materialul genetic etc). De asta nici nu imi fac griji si aman diversificarea. Sugubina: Mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns legat de caciulita cu funda roz. Si a mea avea capul mai mare decat permitea funda si am taiat-o intr-o parte a cusaturii. De aceea in anumite poze se vede ca panglica nu e continua, ci pe o parte se opreste pe lateralul capului. Oricum, mi-a placut si de aia i-am pus-o, desi am stabilit in ultima clipa. A primit setul de la soacra mea in seara de dinaintea botezului si i-a crescut inima cand a vazut-o imbracata cu ele la botez :) Mama i-a luat body-ul cu "Sunt printesa" si asa am gatit-o sa fie si sic si sa le fac si lor bucurii! Unde e DM-ul de langa tine, sa il identific mai usor cand oi mai avea drum pe acolo? Cum vin dinspre Titan inspre Delfinului e pe dreapta sau pe stanga? E pana in rondul de la Delfinului, nu? Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Elfica spune:
Vad ca si fata Cristinei are o pata intre sprancene. Si a mea are, asa s-a nascut, pediatra mi-a spus ca ii va trece, dar nu pare... oare cand ii trece? Acum e sic, e ca o inimioara, dar cand va creste nu cred ca va fi happy dc ii ramane pata. Oare sigur trece? Stie cineva? Nu stiu cat se vede pata in pozele de la semnatura mea...
AnaO: Sunt foarte curioasa sa iti vad lumanarea... Iti dau pe pm adresa mea de e-mail si imi trimiti si mie cateva poze de la botez, sa il vad si pe Piersicuta si sa vad si lumanarea? Te rog :) Pt ca nu pot sa mai vad nimic pe Picasa si pana ajung la altcineva, sa intru de pe alt calculator, mai dureaza.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Ramo_P spune:
La multi ani si din partea mea pentru toate mamicile de ursuleti.
Va citesc de la nasterea in direct, daca nu ma insel, a lui bebe Patrick. Eram si eu o burtica atunci, acum o mamica de un ursulet de aproape 4 luni (sambata 12.03) la 3 luni avea 7.5kg, vineri mergem la nenea doctoru sa ne cantarim dar eu sunt sigura ca are 8 si ceva, dar nu am cantar acasa ca sa pot verifica.
Atat m-am tot gandit daca sa va scriu sau nu... (de citit va citesc cu pasiune in fiecare zi si urmaresc mereu pozele de la semnaturi) Am invatat numai de bine de la voi asa ca mi-am luat inima-n dinti si uite-ma!
Iar acum cu diversificarea (dupa 6 luni, bb papa LM) tinand cont ca e primul bb am nevoie de ajutor de la mamele cu experienta si cred ca aici o sa gasesc numai sfaturi bune.
Va pupam
Elfica spune:
Merci, Sugubina. Dupa intersectie si dupa rond? Pe langa statia lui 101, 330, 335 de mers inspre Iancului?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
TINKER_BELL spune:
citat din mesajul lui Crissellena Mostra din discutiile noastre matinale http://www.youtube.com/watch?v=3m-3TR02geU Imi dati si mie, va rog, parola pentru Picassa? Multumesc! Crissellena, mamica de Daria - Anastasia (15.11.2010) |
Tare dulce Daria vorbareata, bun venit Cristina!
TINKER_BELL spune:
citat din mesajul lui Ramo_P La multi ani si din partea mea pentru toate mamicile de ursuleti. Va citesc de la nasterea in direct, daca nu ma insel, a lui bebe Patrick. Eram si eu o burtica atunci, acum o mamica de un ursulet de aproape 4 luni (sambata 12.03) la 3 luni avea 7.5kg, vineri mergem la nenea doctoru sa ne cantarim dar eu sunt sigura ca are 8 si ceva, dar nu am cantar acasa ca sa pot verifica. Atat m-am tot gandit daca sa va scriu sau nu... (de citit va citesc cu pasiune in fiecare zi si urmaresc mereu pozele de la semnaturi) Am invatat numai de bine de la voi asa ca mi-am luat inima-n dinti si uite-ma! Iar acum cu diversificarea (dupa 6 luni, bb papa LM) tinand cont ca e primul bb am nevoie de ajutor de la mamele cu experienta si cred ca aici o sa gasesc numai sfaturi bune. Va pupam |
Bun venit, mami de bebe grasunel!
TINKER_BELL spune:
citat din mesajul lui Elfica Vad ca si fata Cristinei are o pata intre sprancene. Si a mea are, asa s-a nascut, pediatra mi-a spus ca ii va trece, dar nu pare... oare cand ii trece? Acum e sic, e ca o inimioara, dar cand va creste nu cred ca va fi happy dc ii ramane pata. Oare sigur trece? Stie cineva? Nu stiu cat se vede pata in pozele de la semnatura mea... AnaO: Sunt foarte curioasa sa iti vad lumanarea... Iti dau pe pm adresa mea de e-mail si imi trimiti si mie cateva poze de la botez, sa il vad si pe Piersicuta si sa vad si lumanarea? Te rog :) Pt ca nu pot sa mai vad nimic pe Picasa si pana ajung la altcineva, sa intru de pe alt calculator, mai dureaza. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Eva mea a avut astfel de pete rosiatice ("muscatura berzei") pe o pleoapa, pe ceafa si intre ochisori. Primele doua au disparut in cateva luni, cea dintre ochisori inca se vede, dar mult mai estompata (eva are trei ani si un pic). Cu cat cresc copilasii, cu atat pielea se ingroasa si petele se vad mai putin sau deloc. Si mie mi-a zis pediatrul ca va disparea.
Clara a avut pe pleoapa, deja i-a disparut. Are in schimb o pata mongoloida pe poponeata.
sugubina spune:
Ramo_P bine ai venit! Ce bb grasucin ai, felicitari. Cum il cheama>
Elfica e cum traversezi spre piata pe dreapta, nu are treaba cu statia.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ral_eli spune:
cristina ce lucruri interesante are bebelina ta de zis
ramo bine ai venit!
mami de Robert Petru
poze
Crissellena spune:
Hello! In primul rand multumesc frumos tuturor pentru primire si pentru aprecieri!
citat din mesajul lui Elfica Vad ca si fata Cristinei are o pata intre sprancene. Si a mea are, asa s-a nascut, pediatra mi-a spus ca ii va trece, dar nu pare... oare cand ii trece? Acum e sic, e ca o inimioara, dar cand va creste nu cred ca va fi happy dc ii ramane pata. Oare sigur trece? Stie cineva? Nu stiu cat se vede pata in pozele de la semnatura mea... Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Elfica, pata aceea se numeste "ciupitura berzei" sau "sarutul ingerului". A mea mai are si pe buza superioasa si la nasuc . E semn din nastere si trece, doar ca are "termen" pana la 2 ani. Si eu m-am panicat cand am vazut-o (deja ma gandeam ca o sa aiba soarta mea, sa nu se desparta de fondul de ten - eu sunt suuuuper pistruiata), dar am gasit pe google toate informatiile despre asta. Plus ca si dr. de fam. care e foarte in varsta mi-a spus ca trece si sa nu-mi fac griji. Asa ca m-am relaxat. Doar ca Maimutik are muuult par pe spate(cred ca deja ati observat cu cata podoaba capilara am adus-o pe lume)). Se pare ca si acela o sa cada in timp, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam. Va tinem la curent.
Fetelor, cam cate ore in timpul zilei dorm copilasii vostri? A mea doarme cam jumatate de ora la 2 ore de stat treaza/ chicoteli/gangureli etc. E mult, e putin? ...
Azi m-a exploatat la maxim, asa, ca de ziua mamei ,a fost mai maraita ca niciodata (mentionez ca am un copil extraordinar de cuminte in general) si cum sunt cea mai paranoica mama ever, deja ma gandesc ce-o fi avut. Bine ca a papat normal, macar asta ma mai linisteste ... Offf, greu cu lipsa de experienta