Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_o spune:
Ramo, bine ai venit!
Cristina, si bebe Piersicuta doarme cam mult... si papa la fel de mult. Dar inca nu-mi fac griji.(sunt pe punctul de a-mi face, ca parca e prea grasucin)
Elfica, astept PM.
Va pup pe toate, am o migrena cumplita si nu inteleg de la ce...
Somn usor!
ALEXA1985 spune:
La ce pediatru mergi?
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Daca alaptam, nu incepeam diversificarea ca-s conditionata cu bebe de zeci de lururi cu refluxul lui gastro. Iaurt la 7 luni, branza la 6, nu legume si fructe din comert, prin urmare fara supa. I-am scris pediatrului ca a vomat si de sucul de mere si piureul de morcovi din borcanele, prin urmare, numai cereale momentan si alea cu grija alese pt ca unele constipa |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!
ALEXA1985 spune:
La cate luni treceti la Milumil 2?
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
Adipapazi cum i-ai dat laptele praf cel nou, simplu sau in amestec cu cel pe care il manca deja? Eu cand am schimbat laptele (de 3 ori) de fiecare data le-am amestecat (de ex. 3 masuri LP Nan cu 1 Milupa, apoi 2+2, apoi 1 Nan + 3 Milupa, treaba durand cam 2 zile) si de abia dupa ce s-a obisnuit treptat cu gustul cel nou am trecut la cel nou. Asa se face si cand se face trecerea de la LP etapa 1 la etapa 2, indiferent de marca. Pot sa ma laud ca Delia doarme de ceva vreme cate 10 ore noaptea! E super! Nu am mai dormit atat de mult de 3 ani! O primavara frumoasa va doresc plina de bucurii! Si pentru Dana26 ! Poate reuseste sa te mai inveseleasca. Mami fericita de 2 |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 La cate luni treceti la Milumil 2? Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010 AM PRODUSE LA BAZAR!!!!! |
citat din mesajul lui fluturasha23 Adipapazi cum i-ai dat laptele praf cel nou, simplu sau in amestec cu cel pe care il manca deja? Eu cand am schimbat laptele (de 3 ori) de fiecare data le-am amestecat (de ex. 3 masuri LP Nan cu 1 Milupa, apoi 2+2, apoi 1 Nan + 3 Milupa, treaba durand cam 2 zile) si de abia dupa ce s-a obisnuit treptat cu gustul cel nou am trecut la cel nou. Asa se face si cand se face trecerea de la LP etapa 1 la etapa 2, indiferent de marca. Pot sa ma laud ca Delia doarme de ceva vreme cate 10 ore noaptea! E super! Nu am mai dormit atat de mult de 3 ani! |
Buna dimineata barlog! O zi frumoasa tuturor!
Pai pe Milumil 1 scrie ca e de la nastere pana la 6 luni, asa ca aproximativ in perioada cand va face 6 luni se face trecerea la Milumil 2 dupa schema exemplificata mai sus.
Ramo si Crissellena bine ati venit! Ramo scrie repede 10 mesaje - orice- ca sa treci de moderare si sa te vedem in timp real.
Am admirat si eu lumanarile Iuliei si a lui David. Intr-adevar sunt deosebite.
Ramo_P spune:
Buna dimineata
Va multumesc tuturor pentru primire, bb meu se numeste Alexandru-Daniel.
Eu nu am dormit prea bine, mi-am pus ceasul sa sune din 2 in 2 ore, pt ca bb are o eruptie cutanata, nush de la ce, acum ma duc cu el la doctor sa vedem ce e. Saracutul nu da semne ca l-ar deranja ceva, e foarte voios, zambaret si povestitor, ca intotdeauna. A dormit cu mine in pat pt ca imi era ff mila de el si sa il simt langa mine sa ii dau putere...paranoia mea...(a dormit in pat pt prima oara, ca el doarme in landoul lui, de luni o sa il mutam in patut, pt ca i-a ramas mic landoul , sunt curioasa cum o sa reactioneze)
Oare sa aiba eruptia de la ridiche neagra cu zahar, am baut eu pt ca am avut o tuse fff urata in acest week-end.
Ma duc sa echipez pe bb si mergem la doctor.
Pup
Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12.11.2010
ana_o spune:
Buna dimineata!
Ma chinuie si-acum durerea de cap si stiu ca nu prea am ce sa iau impotriva durerii. Cu toate ca dupa ceza, am bagat 6 zile algocalmin si ketonal la greu. Insa acum nu-s taiata.
E a 4-a zi cand bebe David se trezeste la 8.45 fix! Asta ca sa faca kk. Parca are kk ceas programator, in fiecare dimineata(de 4 zile) la 8.45. Ca sa nu mai spun ca la 12 va face iar. Programul asta tine de 4 zile, de cand am mancat eu sambata seara usturoi muuuuuult, cu pui rotisat. Am mancat o tona de usturoi, asta si pentru ca ma bantuia un guturai si cum usturoiul e antibiotic natural, am zis ca face minuni. Of, paranoie de mama.
O cafea pentru toate pofticioasele si-un ceai de lactatie pentru cele cu papica la purtator!
Joy21 spune:
citat din mesajul lui Ramo_P Buna dimineata Va multumesc tuturor pentru primire, bb meu se numeste Alexandru-Daniel. Eu nu am dormit prea bine, mi-am pus ceasul sa sune din 2 in 2 ore, pt ca bb are o eruptie cutanata, nush de la ce, acum ma duc cu el la doctor sa vedem ce e. Saracutul nu da semne ca l-ar deranja ceva, e foarte voios, zambaret si povestitor, ca intotdeauna. A dormit cu mine in pat pt ca imi era ff mila de el si sa il simt langa mine sa ii dau putere...paranoia mea...(a dormit in pat pt prima oara, ca el doarme in landoul lui, de luni o sa il mutam in patut, pt ca i-a ramas mic landoul , sunt curioasa cum o sa reactioneze) Oare sa aiba eruptia de la ridiche neagra cu zahar, am baut eu pt ca am avut o tuse fff urata in acest week-end. Ma duc sa echipez pe bb si mergem la doctor. Pup Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12.11.2010 |
'Neatza! Bine ai venit in barlog! Unde e localizata eruptia lui bebe? Ori este de la ceva ce ai mancat tu si la care este el alergic ori este de la ceva cu care a venit el in contact (de ex. detergentul folosit la spalatul hainutelor, sau balsamul sau un nou sapun/crema la baie). Oricum, va trece repede, nu e grav. Ar mai putea fi roseola, dar si aici dr. iti va confirma. A avut febra?
Multa sanatate!
Joy21 spune:
citat din mesajul lui ana_o Buna dimineata! Ma chinuie si-acum durerea de cap si stiu ca nu prea am ce sa iau impotriva durerii. Cu toate ca dupa ceza, am bagat 6 zile algocalmin si ketonal la greu. Insa acum nu-s taiata. E a 4-a zi cand bebe David se trezeste la 8.45 fix! Asta ca sa faca kk. Parca are kk ceas programator, in fiecare dimineata(de 4 zile) la 8.45. Ca sa nu mai spun ca la 12 va face iar. Programul asta tine de 4 zile, de cand am mancat eu sambata seara usturoi muuuuuult, cu pui rotisat. Am mancat o tona de usturoi, asta si pentru ca ma bantuia un guturai si cum usturoiul e antibiotic natural, am zis ca face minuni. Of, paranoie de mama. O cafea pentru toate pofticioasele si-un ceai de lactatie pentru cele cu papica la purtator! Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Sanatate tie si lui David! Esti norocoasa, la noi se da trezirea pe la 7 si noaptea asta cred ca de vreo 6 ori m-au trezit copchiii, pe rand Sunt cam cheo
ana_o spune:
Pup, Victoria! In afara de cheo, cum mai sunteti? Nu mai intri deloc... stiu ca nu prea ai timp, dar parca luasesi femeie, nu? Pup si obrajor de Leon si obrajor de Sof!
ana_o spune:
Incepe sa ma sperie diversificarea asta. Tot citesc si nimic nu seamana cu ce-am vazut eu in diversificarea copiilor prietenelor mele. Cateva zeci de grame, o lingurita, doua... iar eu am vazut masa de cereale completa, adica un bol mic plin, apoi supa de legume(care mie-mi seamana a piure), cu legumele pasate(cartof, morcov, telina, putina ceapa), tot bol mic... ficatei de pasare, galbenus de ou. Toate astea intre 6 luni si 1 an. Trebuie sa ma invatati si pe mine practica, altfel o iau razna... Sa aflu clar cata supa, ce se intelege prin supa, ce se intelege prin piure, ma rog, mai am 2 luni pana atunci, dar sper sa pricep si eu diferenta. Cam atat cu paranoia zilei nr. 2.