Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 17
adipapazi spune:
sorry ca am trimis de 2 ori acelasi mesaj.
sugu: se ia marul golden sau deliciosul de voinesti/jonathan si se curata, spalat, evident. dai pe razatoarea de sticla, aploi storci in compresa sterila. iese un suc mai gros pe care il combini cu cereale burtica sanatoasa de la nestle, de la 4 luni. cica la o lingurita de mar o lingurita de cereale, dar mie mi s-au parut prea groase, asa ca ori le diluezi cu suc de mere, ori pui mai putine cereale si ingrosi de la o zi la alta.
stiu, ma, biblia lu montignac. stiu de faze, dar mi se pare tot exagerat 3 luni. adica frate, cata insulina poa sa faca pancreasu la o felie de paine? come on!orice dieta data de nutritionisti tine cont de obiceiurile tale anterioare si nu exclude total 80%din ea. inteleg nu prajeli/supa de carne/paine prajita/alcool/tutun, cum zic nutritionistii, dar deloc zahar, absolut deloc, mi se pare destul de exagerat. ma rog, io-s mai paranoica. si la schinduf am retineri mari, de aceea nu v-am pus linkurile, ca nu vreau sa par dementa.
morala: fac alimentatie tinand cont de monti, dar am introdus painea de secara oarecare 2-3 felii/zi, cantarite, am mancat branza combinata cu ou sau carne la aceeasi masa, cantarite etc. mananc cu sfintenie alimente cu glucide 5%, pana in ora 5 cu 10/%, mai calculez lipidele etc.cea mai tare cura o tin de cand ma stresaza hrana lui ioakim. am mancat sambata 1 ou, duminica 1 copan. am slabit de joi pana azi un kg, very nashpa in esenta, e prea brusc. organelor interne nu le prinde bine.intai le-am deplasat cu ditamai burtoiul, acu cu regimuri samavolnice.
adipapazi spune:
si am uitat sa precizez ceea ce oricum deduci logic: ca se creste cantitatea cu cate o lingurita de mar si una de cereale de la o zi la alta pana inlocuiesti complet masa.
pont: schindufu te ajuta super in montignac, reduce secretia de insulina. e o planta recomandata diabeticilor.
Elfica spune:
Buna si de la mine! Va urez si eu numai bucurii in postura inedita de mame, atat pentru cele care sunt pentru prima data in viata, cat si pentru mamele eroine cu mai multi pui!
AnaO: superb mesajul tau, ma simt atat de implinita ca mama... Superb sentiment!
Imi pare rau ca am o problema cu calculatorul, cu netul, de nu mai pot intra deloc pe picasa :( Ca atare nu pot vedea poze cu puii vostri, cu botez etc... Pentru a pune poze cu Iulia de la botez m-a ajutat Heidy, careia ii multumesc tare mult. Dar de vazut, nu am cum sa vad nicicum. Sper sa depistez care e problema si sa va pot vedea!
Adipapazi: Uita-te la pozele de la semnatura mea sa vezi lumanarea fetei mele, facuta la firma de care ne-a spus Heidy, unde si-a facut-o si AnaO (care a zis ca va posta si ea curand poza cu lumanarea). Misticgirl: da un mail la firma si iti trimit oferta de pret, vezi toate modelele, dar ideal e sa mergi la ei, sa le vezi, ca in poza sunt ok, dar in realitate sunt superbe! Poti face si combinatii, sa adaugi ceva de la un model pe alt model, practic sa iti personalizezi lumanarea, nu numai ca text, adica numele bebelusului, ci si ca design. Pretul e mare fata de cele obisnuite pe care le gasesti la florarii, dar merita din plin prin comparatie. La acelea dai mult pe flori, care oricum se vor ofili, ramanand o lumanare banala, pe cand la lumanarea aceasta poti sa nici nu pui flori, iar daca pui, pui cateva, sa nu fie prea incarcata, iar lumanarea ramane aproape intacta, tine toata viata, o poti aprinde in toate zilele de nastere, onomoasticile, sarbatorile si tot va tine toata viata. :)
Fetelor care ati vazut emisiunea de pe Antena 2, spuneti-ne si noua cateva idei bune, sa le luam si noi in considerare.
Cele cu copii care nu au luat bine in greutate, nu va grabiti cu diversificarea. Stiti ca a mea a luat doar 550 g in luna a patra si doctorita pediatra imi recomandse mar si cereale. Am amanat momentul, pentru ca imi doresc sa incep diversificarea cat mai tarziu si am cantarit-o dupa fix o saptamana de la vizita la doctor si a luat 200g (bine, e relativa cantarirea, ca o cantaresc pe cantar de adulti, care nu da rezultat la gram, dar din moment ce imi arata 200, eu sunt multumita). De cate ori am cantarit-o asa, cand ajungeam la medic, imi arata mai mult, nu mai putin!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi sa ne bucuram ca azi e prima zi de 8 martie in calitate de mame! beatrice, care sunt manifestarile bolilor de reflux? criss, welcome, e superba fata ta! la multe lunite aniversatilor! la multi ani celor care sunt si nascute azi, se stiu ele! ![]() Adi, mami de ana si ioachim |
vomita
adipapazi spune:
elfica, lumanarea ca lumanarea, dar bebelina are un palton de m-a zapacit!si noi am avut crem cu blanita. si ce grasa in baita, plus lunga!
adipapazi spune:
ioana, tasteaza pe google stela popescu barbara streisand. e prima kestie care apare. am ras de am lesinat de ras. si videoclipul e parodic!
dar filmuletele cu robotei le stiti? alea cu foca foca foca?
ana_o spune:
Adi, eu am pus lumanarea pe picasa, o poti vedea acolo.
Fetelor, ceva cura de ingrasare nu stiti? Eu sunt la polul opus, am 48 de kg si nu ma mai plac deloc.
M-am tras la fata si zici ca-s anorexica in jos.
Trebuie neaparat sa fac ceva...
Cristina, tare dulce Daria ta, cum vorbea ea acolo.
Elfica,
!
Heidy, ti-am simtit lipsa pe forum, ultimele zile. Poate e astenia de vina. Speram sa treaca rpd.
Elfica spune:
Adipapazi: Da, paltonasul e super, dar nu i l-am aranjat ca lumea, ca plangea rau. Nici pantofiorii nu i-am pus la biserica, ci abia la restaurant, cand se linistise. Am zis ca o data cu venirea primaverii facem poze cu tinuta aranjata impecabil, sa ii ramana amintire.
Si mie mi se pare ca e bine dezvoltata, dar pediatra se ia doar dupa gramele luate in ultima luna (550, care i se par insuficiente), nu ia ansamblul (cum arata, care e materialul genetic etc). De asta nici nu imi fac griji si aman diversificarea.
Sugubina: Mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns legat de caciulita cu funda roz. Si a mea avea capul mai mare decat permitea funda si am taiat-o intr-o parte a cusaturii. De aceea in anumite poze se vede ca panglica nu e continua, ci pe o parte se opreste pe lateralul capului. Oricum, mi-a placut si de aia i-am pus-o, desi am stabilit in ultima clipa. A primit setul de la soacra mea in seara de dinaintea botezului si i-a crescut inima cand a vazut-o imbracata cu ele la botez :) Mama i-a luat body-ul cu "Sunt printesa" si asa am gatit-o sa fie si sic si sa le fac si lor bucurii!
Unde e DM-ul de langa tine, sa il identific mai usor cand oi mai avea drum pe acolo? Cum vin dinspre Titan inspre Delfinului e pe dreapta sau pe stanga? E pana in rondul de la Delfinului, nu?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Adi, eu am pus lumanarea pe picasa, o poti vedea acolo. Fetelor, ceva cura de ingrasare nu stiti? Eu sunt la polul opus, am 48 de kg si nu ma mai plac deloc. M-am tras la fata si zici ca-s anorexica in jos. Trebuie neaparat sa fac ceva...Cristina, tare dulce Daria ta, cum vorbea ea acolo. ![]() Elfica, !Heidy, ti-am simtit lipsa pe forum, ultimele zile. Poate e astenia de vina. Speram sa treaca rpd. ![]() Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
lasa ca din cate stiu lui iubi asa ii place