Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Crissellena cat de frumuasa e Daria! UAU si ce de par are domne! Ce delicat vorbeste ea cu tine..

BebeMara a adormit dus la patucin. Acu ma intretin doar cu bebelinca.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Cristale, La multi ani !
Doamnelor, mamelor -LA MULTI ANI !!!
Cristina ,bine ai venit in barlog.
Vasari, Doura, Ana, Loredana, Adi,Olga,Lore, Geniusamb,Eliza multumesc frumos pentru urari. Raspund deabia astazi pentru ca am lipsit din Bucuresti. Sambata l-am crestinat pe Toma. A fost foarte emotionant si frumos.Si frig......
Felicitari si micutilor crestinati weekendul acesta .
In alta ordine de idei, cred ca am probleme cu lapticul- Toma a luat n greutate in luna a 3a doar 300g .Mi se pare extrem de putin asa ca maine vom face o vizita la pediatru.Beau ceai de la fares, iau schinduf si galafor dar mi se pare ca nu produc suficient.Sper sa ne revenim..
o seara placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Andreea, cat de tare e Melania!multam mult!

Olgutza, toate analizele: kk, eco, sange sunt bune, mai putin cele de pipi, asa ca am repetat urocultura si sumarul de urina si asteptam!Eu am inceput cu piure de morcov. Atat!Acum tre sa intrerup si sa trec pe cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sa ne bucuram ca azi e prima zi de 8 martie in calitate de mame!

beatrice, care sunt manifestarile bolilor de reflux?

am dat azi marul cu cereale, ana e lesinata, a papat super, ioachim mai cu mutre. in continuare am show cu el la lapte. of!

sugu, felicitari!super, 4 kg! eu am o retinere la monti: daca mancam numai cu IG mic, ce face pancreasul nostru dupa ce ii dam o savarina? patim ca teo, al carei pancreas nu mai secreta anumite enzime.am combinat-o pe monti cu sfaturile ulra cunoscute date de nutritionist.prefer 2 kg pe luna decat sa le pun la loc repede sau sa trebuiasca sa ma montignatizez for life. tare complicat.

criss, welcome, e superba fata ta!

la multe lunite aniversatilor!
la multi ani celor care sunt si nascute azi, se stiu ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Adi pai dupa o perioada (cateva luni in care se si slabeste) in care tinem faza 1 calumea, trecem la faza 2 in care avem voie din cand in cand o abatere ca savarina. In faza 1 pancreasu isi revine, se dreseaza sa secrete exact cata insulina e nevoie si nu mai multa. Deci nu va fi dat peste cap daca aceste abateri nu redevin stil de viata. Am cartea fresh in cap si deaici atatea explicatii

Cum ai facut maru cu cereale? cum le-ai preparat?

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

am dat azi marul cu cereale, ana e lesinata, a papat super, ioachim mai cu mutre. in continuare am show cu el la lapte. of!

sugu, felicitari!super, 4 kg! eu am o retinere la monti: daca mancam numai cu IG mic, ce face pancreasul nostru dupa ce ii dam o savarina? patim ca teo, al carei pancreas nu mai secreta anumite enzime.am combinat-o pe monti cu sfaturile ulra cunoscute date de nutritionist.prefer 2 kg pe luna decat sa le pun la loc repede sau sa trebuiasca sa ma montignatizez for life. tare complicat.

Adi, mami de ana si ioachim

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Multumim de urari.
David a adormit jucandu-se, mancarea am terminat-o si acum ma delectez cu ceva origami si quilling.
O seara frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Am intrat si eu sa va urez La multi ani! , sa dea Dumnezeu sa ne bucuram cu toatele de micile noastre minuni, sa ne creasca mari si sa ne aduca numai zambete si lacrimi de fericire pe obraji.

Sunt la zi cu forumul, dar nu prea am avut cu ce sa intervin. Le doresc de asemenea multi multi ani fericiti bebelusilor si sarbatoritelor.

Noi am fost la pediatru ieri caci am implinit 3 luni si avem 7 kg in cap. Eu am o stare mai melancolica (fara explicatii plauzibile) asa ca va voi urmari din umbra.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Andreea, cat de tare e Melania!multam mult!

Olgutza, toate analizele: kk, eco, sange sunt bune, mai putin cele de pipi, asa ca am repetat urocultura si sumarul de urina si asteptam!Eu am inceput cu piure de morcov. Atat!Acum tre sa intrerup si sa trec pe cereale.

vezi ca morcovul cam constipa di n cate stiu eu

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Cristina bun venit e foarte frumoasa bebelina ta

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput