Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani, Filip, sa fii fericit!

SdCristian, m-am uitat si eu pe blogul tau, ai maini de aur, foarte frumoase lucrusoarele. Pune preturi, altfel lumea nu intreaba. Imi permit sa-ti fac o sugestie, Evei i-a facut o prietena o Pocoyo hat, adica o caciulita ca a lui Pocoyo, a avut un succes urias printre picime, toate mamicile vroiau caciulita ca a lui Poco.

Baiatul meu e foarte miscacios, se simte si foarte bine, nefiind nimic intre bebe si peretele abdominal. Si e un mare gurmand, cum mananc ceva, cum se prezinta si el, dand din picioare cu mare bucurie. Cu somnul stam prost, azi noapte m-am culcat la 4 dimineata, asa am patit si la Eva, si cred ca asa o sa fie si el, o sa am doi mancaciosi si ne-dormiciosi

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

La multi ani Filip!!!! sa cresti mare si sa fiti sanatosi cu toata familia.
Fetelor eu am niste emotii pt maine , numai la asta ma gandescSunt 2 luni jumate decand nu l-am vazut , abia astept!
Chiar acu imi da cate un sut , sa ma faca atenta ca e bine cred

21+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

roberta, mare lucru sa treaca 2 luni jumate fara eco. eu ma minunez, in sensul bun!

sigur e ok bebe, atata timp cat misca de mama focului.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Roberta bafta pentru morfofetala si banuiesc ca maine o sa afli ce ai in burtica ;te asteptam cu vesti bune! 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Ramy bafta marti si mult curaj.... O sa treci cu bine peste asta, iar tu si bb veti fi bine!

Stiu ca esti stresata si poate putin speriata dar va fi bine, am trecut si eu prin asta si multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine si eu si fata!

Te pup si te astept cu vesti bune!

Theo 20+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

LA MULTI ANI Filip, sa ai parte de o copilarie senina si fericita.

Fetelor, sa aveti succes la eco, analize si la tot ce va doriti.

Eu mai am inca pana in 15 Maerie pana ma intalnesc cu BB poate ca atunci vom afla si nopi ce este. Cu primii doi , din clipa cand am facut testul am stiut ca sunt baieti (si testele erau de culoare albastra)de data aceasta nu am nici un felling(dar testul a fost roz).Nu ma deranjeaza nici daca voi fi soacra cu trei nurori.

Mi s-a facut pofta de ...lacramioare. In America exista?

Cu drag
F

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

exista,dar nu de cumparat. Noi le-am admirat si mirosit in Forest Preserve. Sunt preferatele mele impreuna cu zambilele

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Am gasit asta
cursuri
Pe mine m-ar tenta cel din 28.03. Mai e cineva interesat?
Si pe 7 aprilie o sa mergem si noi la scoala mamei de care a scris o mamica pe aici (sorry tare ca nu am retinut cine, dar saru'mana de pont). Abia asteptam

20+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata burticoase!!!
Revin si eu dupa o perioada indelungata ..se pare ca inca trebuie sa fiu aprobata chiar daca am scris mai mult de 10 mesaje..
Tin sa felicit toate burticile care stiu ce culoare au caruciorul, pe cele nou venite, pe cele care se bucura de "suturi" din partea bebeilor
Intr-adevar asta e odiseea baieteilor,se mai aduga unul la numaratoare..una bucata miscacios ...
Si ca prezentare: Eu sunt Cristina , am 30 de ani , momentan stabilita in Singapore, originara din Braila dar cu domiciliul la Galati , sotul din Tulcea ...eu rac, el fecioara ne intelegem de minune....el inginer , eu asistent manager ..cu socrii nu am treaba caci suntem la mare distanta si ne vedem o data la cinci luni cam doua saptamani...de cumparat nu am cumparat nimic inca si nu din superstitii cat din lipsa de timp..
Va pupacesc pe toate !!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Multumim mult pt urari .

Bafta celor ce merg la eco azi, maine ...

Felicitari celor care au (mai) aflat ce face / ce este bebe.

Ieri a fost bine, dar super obositor...si inca ma resimt. Plus ca piticii au fost si ei super obositi deci au avut un somn f agitat.

Tortul a iesit frumos ... mie una mi-a placut, copiii au fost super incantati Poze o sa pun un picut mai incolo.

Bebele, pe cat este el de agitat de obicei, pe atat a fost de linistit ieri. Nu mi-a venit sa cred. Dar bineinteles ca atunci cand am reusit si eu sa ma linistesc si sa ma pun in pat la somnic a inceput si el distractia

Acum vreu sa ies putin cu piticuta mea pe afara ca este tare frumos si cald (dupa ninsoarea care a fost aseara)

Pupici la toate

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 22+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput