Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata burticute si o sptamana minunata, va doresc
Am o intrebare pentru fericitele care si-au simtit strumfii:in ce parte a burticii ati simtit miscarile, pentru prima oara?Adica vreau sa intreb daca la 16 saptam se simte mai jos, si apoi urca sarcina, si simti mai sus?Sper ca nu am spus vre-o dracie...
Sa ma prezint si eu: Mariana, 29 ani, Bucuresti, asistent sef de proiect la un grup de societati romano-franceze, gemeni, sotul 34 de ani,inginer, balanta suntem impreuna de 10 ani si casatoriti de 4.In urma unei sarcinii extrauterine, am descoperit ca nu putem avea copii decand prin fertilizare in vitro.A doua incercare a fost cea norocoasa.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu: spitalul Filantropia, medic Savu.
Roberta, te asteptam cu vestifrumoase
Ramyy, mult succes maine si curaj.Vei vedea ca totul va fi ok

16+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor...
va citesc in fiecare zi ...
am fost si noi la eco..bebe are 540g si este foarte activ...numai vesti bune...singura problema sunt IR...tensiunea uterina mare ..mai are cineva problema asta????
INDRA03 ai PM...
pup toate fetele...felicitari pt bebei...sa ne ajute DD
Apropo...ma numesc VERONICA am 36 de ani(dn 04.06.1974) am afacerea mea,sunt asistent medical dar nu mai lucrez in domeniu de multi ani,casatorita de 12ani,cu soacra zic pass...

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 22+ cu
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

corry acum bb a mai crescut si il simt si jos si mai sus, si peste tot din cand in cand
dar, da, la inceput l-am simtit jos, sub buric, deasupra liniei chilotilor. acum, dupa cum spuneam, il simt mai peste tot, stiu ca mai incolo il voi simti si mai sus, in stomac, ficat si alte locuri interesante

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Corry si eu il simt foarte jos cum misca desi am 22saptamani;De abia astept ziua de vineri sa mi intreb doctorita daca este normal; 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Si eu tot jos o simt pe bebelina! cand in stanga, cand in dreapta, dar oricum sub buric. Dar mi-a zis Dr la ultima vizita ca oricum sarcina e pana la ombilic, ca si placenta banuiesc, deci nu as avea cum sa o simt mai sus. Si pt prima pagina, eu nasc la Municipal cu dr Moldovan
Pupici si o saptamana superba!

20+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor,
Coffee, anyone?

Sunt RUPTA! am fost ieri la botezul sefei mele, a fost foarte frumos, dar sunt rupta de oboseala.
Va citesc, dar de scris mai greu astazi. Mi-e somn
Toate gandurile mele bune sunt indreptate spre voi, chiar daca nu zic catre x,y,z.
Va pup, incerc sa revin mai incolo

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Buna dimimneta fetelor, cine vrea un ceai? eu sunt inca racita si beau ceaiuri de mi s-a facut rau.
Eu imi simt bebelina de la 15 sapt, constant de la 18 sapt acum am 22 sapt si o simt destul de jos dar mi-a zis dr. ca este in functie de pozitia pe care o are. Cel mai bine si mult o simt cand stau intinsa pe spate cred ca nu ii place
Noi ne distram teribil cand loveste seara cand ne pregatim de somn si o simte si sotul in spate sau posterior.
eu ii zic ca il educa de acum

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna dimineata fetelor.

babylicios si corry, v-am trecut pe prima pagina.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

-ici la toata lumea !

Felicitari fetelor care au fost la eco si au venit cu vesti bune de acolo!

Gheveronica bebele tau are deja 540 de grame ? Este cel mai mare din odisee....sa-ti traiasca!

De simtit bebele si eu tot undeva jos am inceput sa-l simt pe la 16 sapt, dar nu-l simteam zilinic de pe la 18 am inceput sa-l simt mai des iar acum simt zilnic doar ca in unele zile loviturile sunt mai puternice iar in altele mai usoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

m am mai linistit si eu, dc voi spuneti ca l-ati simtit constant de la 18 sapt.
eu de sapt trecuta am inceput sa-l simt, dar nu-l simt constant. l-am simtit cateva zile, zilnic, apoi deloc vreo 2 zile, apoi o singura data si acum iar deloc, de 2 zile.

o sa astept sa fac si eu 18 saptamani si dupa aia....

va pup pe toate!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput