Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

anaemi, la multi ani pentru baiat! ti-am spus si ieri, dar ti-o mai zic si azi!!!

cum a iesit tortul?

gogoshika, felicitari pentru miscarile lui bebelika!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

gogoshika, felicitari pentru miscarile lui bebelika!!

_

16+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Multumesc frumos. Vorba unei prietene: "acum ma simt speciala in fiecare zi"

Cristina G.
18+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Gata. Am incarcat nishte pozici in contul nostru. Din pacate, cu burtica inca nu avem...tocmai am constat ca am doar doua (si nu sunt de pus pe gmail...uitasem ca sunt cam dezgolita prin ele.
Pana remediem situatia, viyionare placuta cu celelte!

Cristina G.
18+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

In caz ca nu mai apuc sa intru zilele astea, sa-mi tineti pumnii: pe 8 martie mergem la dr. sa ne intalnim dinnou.
Poate ne da dl. dr. concediu mai devreme

Cristina G.
18+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burtici! Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult, dar m-am chinuit sa va citesc .
In primul rand, La multi ani, Filip! Sa creasca mare si sanatos! va doresc distractie placuta! cum a ieshit tortul? asteptam poze!!

Babyblue sper ca te-ai mai linistit! Emotiile nu fac bine!
Felicitrari burticilor cu noutati, si bun venit celor noi!

Rammy Bafta multa marti(sper ca nu am incurcat)

Cat despre mine, inca mai am greturi,dar nu am mai Am vazut ca mai sunt 2 mamici pe aici cu simptomele astea si tot asha mari de "varsta" o mai fi vre-o sansa sa scapam?

Azi naopte am visat ca imi facea eco o nebuna care nu vorbea romana...si nu imi lasa nici sotul sa intre, ca tv-ul mare de pe peretele din cabinet era doar pt stiri si sotul nu avea ce sa vada si alte bazaconii :))) pana pe 30 cand fac morfo cred ca o iau putin cu capu! o sa am nevoie de incurajari Babyblue

Hai ca m-am lungit...o duminica superba va doresc!
fetele frumoase

20+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

babylicios, sigur bebelina va fi bine la morfo!!!!

e normal sa mai visezi cate o ciudatenie...:))
legat de greturi, nu stiu ce sa mai zic...poate ai o sarcina mai toxica. se intampla. stiu ca exista tot felul de medicamente homeopate, chiar si acupunctura, pentru greturi. ar fi bine sa te interesezi.
eu lucrez cu un acupuncturist, care se oferise sa mi faca acupunctura pt greturi, doar ca eu n-am.
dc vrei si ai curaj, te pun in legatura.

_

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

De o vreme nu mai e asha grav! Singura chestie care inca nu o suport deloc deloc este usturoiul...bine...vorbesc de miros...ca de gustat nu am avut curaj :)) in rest sunt destul de ok, atata tot ca trebui esa am mare grija ce mananc, ca multe chestii nu imi fac bine... e posibil sa fie de la ficat. Acu om vedea. Daca nu se agraveaza, mai pot supravietui 20 de sapt asha Doamne ajuta sa le apuc cu bebe in burtica
Cat despre bebe, de cand tot stau pe forum, s-a ingramadit in dreapta de mi s-a si umflat burtica pe partea aia :)) e tare haios

20+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani FILIP,eu stau cuminte si astept poze cu tortul...ca la o felie numai visez

babyblue,ma bucur ca te-ai linistit,cadn nu misca,bea un pic de cola sau suc de portocale. Eu ami papam si cioco

alexia...imi pare tare rau,de multe ori cand vrei sa ajuti ,din pacate,michiduta isi baga coada tocmai cu scopul sa ne invatam minte sa nu mai ajutam. Si noi am patit-o de nenumarate ori. Asta e,facem ce credem ca e mai bine si Dumenzeu cu mila de acolo in colo.

gogosika,felictari pentru miscarile lui bb

babylicious,eu una nu te pot incuraja cu greata,la Ana am avut pica pe marar pana la sf sarcinii,nici dupa ce am nascut nu prea am putut sa il vad/gust. a trecut ceva timp pana l-am readus in bucatarie, dar gandeste-te ca merita efortul.

eu ieri,am mintit,shame on me, i-am zis la Cristi ca merg la birou ca am ceva treaba si cand colo m-am dus la mall. Pur si simplu vroiam o pauza dar motivul principal a fost ca n-aveam deloc chef sa vorbesc cu soacrii. Asa ca am pelcat,mi-am cumparat tot felul de chestii mie si Anei pe care le-am pitit in casa dupa ce a plecat el aseara la munca.

Mai...cele ce veti fi mame de fetite...e atat de frumos sa mergi la cumparaturi pentru ele,hainele/rochitele/sandalutele...mori...cu cat cresc mai mari in masuri,cu atat sunt mai dragute.
Eu sunt genul sport,n-am purtat rochie/fusta decat de 2X pe an si atunci de CRaciun si de Sf.Pasti...ei lassa ca ii adu Anei la fiecare ocazie.

inca nu stiu cum e sa fii mama de baiat,dar ma gandesc ca e la fel de frumos,momentan ma laud cu ce am

va pup

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

lissa

si mie mi se pare superb sa fii mama de fata. eu visam cum o sa i fac codite si rochite si tot felul...dar nu i nimic. cum vrea dzeu! o sa fie ok si cu baiat!

_

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna tuturor

La multi ani! Filip Sa cresti mare si sanatos!

Eu sunt in 20+ saptamani si de aproximativ o saptamana imi simt si eu strumfita cu ceva treburi prin burtica!

Joi pe 10 martie merg la morfofetala! Abia astept sa o vad cum se mai agita !

Felicia, da am terminat fizica la Bucuresti(Magurele) in 1997!

O duminica fumoasa tuturor !

Theo 20+ cu Maria

Mergi la inceput