Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

neata fetele!
Anaemi LA MULTI ANI ! Sa fie sanatos ,sa creasca mare!
Alexia nu te stresa ca nu merita,ii faci rau l bb,il agiti si pe el degeaba.Relaxeaza

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Babyblue, stai calma. Eu nu l-am mai simtit pe bebe de o saptamana! Doar ai auzit si tu ca se poate ca pana la 20s sa nu-l simti. Asadar, relaxeaza-te.

stiu..dar e una sa nu l simti deloc pana la 20 de sapt si alta e sa l simti destul de clar si apoi deloc.

in fine, il las in pace pe pitic,ca am promis ca nu mai fac eco...si trebuie sa mi impun sa ma relaxez,ca altfel ajung la nebuni...

asta e...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

din experienta mea. la dani, pe la 28-30 sapt nu l-am simtit. vreo 3 zile. bineinteles ca am dat fuga la doctor, dupa 3 zile. Dani era bine mersi, se zbenguia, dar isi schimbase pozitia si eu nu il mai simteam.. l-am simtit dupa alte 2 zile de la vizita la doctor.
totusi cand i-am povestit doctoritei la telefon, desi ea era in concediu, m-a trimis de urgenta la un coleg.
la bb ... deocamdata il simt constant. nu se pune ca la 12 saptamani l-am simtit 3 zile, apoi pauza pana la 14 sapt. era prea micutz ca sa ma stresez.
stii ca eu is din aia care merge o data pe luna sau mai rar la eco. . si sunt la a doilea bb si poate de aceea mai putin stresata. . si, multumesc lui DD, sarcinile au venit usor, fara sa incercam prea mult, fara doctori si fara tratamente.
dar, te sfatuiesc, ca daca ai o pauza din simtit sa mergi sa te linistesti. stii si tu, cred, ca, daca Doamne fereste, bb ar pati ceva ai avea semne (sangerari, contractii, etc). dar, decat sa stai cu grija si stresata mai bine mergi sa vezi despre ce e vorba ... mai ales ca acum nu mai este un capriciu (da, insinuez ca pana acum au fost si capricii ).
pe de alta parte, eu il simt pe bb noaptea cand ma intorc cu fata in sus. instantaneu. ca nu ii place. si, tin minte la dani, ca mai luau fetele o gura de cola cand nu prea ii simteau pe bb-lusi.
ca vreai dani sa puna emoticoane prin mesaj ... daca apare vreun mesaj duubios, stiti cine e autorul

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

alexia....probleme cu soacra?

17+

era bine daca era cu soacra, ca macar venea si pleca ...dar este vb de un prieten de peste 10 ani ...asa suntem noi(eu si sotul) mai slabi si cand ne roaga cine ceva, sau sa il ajutam nu stim sa spunem niciodata nu ...si tot noi picam apoi la mijloc si vinovati ..asta este invatare de minte....asa zic mereu si tot nu ma potolesc

15+ cu

nu te enerva ca TU n-ai voie!!!!! agiti bebelina!

_

16+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Anaemi, sa-ti traiasca feciorul! si un calduros LA MULTI ANI din partea noastra. Sanatate multa si tot ce isi doreste!

Babyblue, te-ai ingrasat? cand? ca ultima oara nu se vedea nimic... si stai calma cu bebe, ca daca ne luam dupa doctori, n-ar trebui sa il simtim pana pe la 18-20 de saptamani. Ete ca eu sunt mai cu motz

Bafta celor care au ecografii in urmatoarea perioada. Sa veniti cu vesti bune!

17+

ei, m-am ingrasat asa..mental.:))

nu, am pus un pic, de cand am ramas, am plecat de la 52,6 kg si acum am 54,4 kg. asa mi arata cantarul meu electronic. deci in mare, cam 2 kg. prb e ca ma tot balonez, cum mananc ceva, cum ma umflu ca un cimpoi, de abia respir..

parca aseara l-am simtit si eu iar pe bebe..sper. acum nu mai indraznesc sa cred ca e el.

_

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna dimineata, fete dragi.
Intru sa va impartasesc bucuria de a-l fi simtit si eu pe bebe de duminica trecuta. Sambata trecuta am fost nasi de botez si ne-am dantuit de nu se poate! Apoi duminica seara, dupa ce ne-am intors de la scaldatoarea lui Tudor-Andrei(finutul nostru cuminte si frumos), mi-a facut si strumfuletul o suprpriza super .
De atunci ne "conversam" zilnic, de obicei un pic dimineata - de trezire, apoi dupa ce mananca mami cate ceva... Dar sunt miscari destul de discrete si le simt doar cand sunt foarte atenta, lui tati inca nu-i da semne POt spune ca nu am contabilizat miscarile foarte atent, pt. ca am avut o saptamana haotica la munca.

Anaemi, La multi ani pruncului tau! Sa fie fericit si sanatos, impreuna cu voi!

Cristina G.
18+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Acum incerc sa uploadez niste fotografii cu mine, ca v-am tot promis. Poate reusesc sa gasesc cateva si de la botez pe calculiciul lui tati... sa mi se vada si burtica, sper...

Cristina G.
18+

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

le pun pe gmail, pe contul comun. Sunt din calatoriile noastre din ultimii ani. Pup.

Cristina G.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Anaemi sa iti traiasca puiul, sa il apere Dumnezeu de toate relele, sa aiba o viata implinita, fericita si multa sanatate!

NU am mai apucat sa citesc tot capitolul trecut.

21+

Mergi la inceput

laura, dar tu in cate saptamani esti, ca nu ti apare la semnatura?

aseara parca l-am simtit iar, nu mai sunt sigura de nimic.stateam cu laptopul pe burtica si cand m-am miscat asa intr-o pozitie am simtit pe acolo niste zbateri/falfaieli...

nu ma duc la dr pana la 20 de sapt, ca asa am promis si mi=am promis mie. nu vreau sa ajung la spitalul de nebuni si nici sa fie afectat bebe de la atatea ecografii. doar dc nu l mai simt deloc deloc.

laura, nu stiu dc pana acum au fost capricii, am simtit o mare anxietate si fobie. acum totusi ma mai linistisem.de cand il simteam....

_

16+ cu

Mergi la inceput